|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:43 pm
"Stan konta został zwiekszony" !!!! *umiera ze szczescia* gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:44 pm
Kiart Lethiel Kiart Oh ... Sie na TV zagapilem ... xd :siada w foteliq z herbatka: O_o *patrzy sie na jego herbatke drapiacv powietrze* gonk .. teeez..cieeem ;( :podaje czajnik z woda: cool *bierze czajnik* no i po co mi wrzatek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:45 pm
~~lena-undesaid~~ Iael ~~lena-undesaid~~ Iael Ntsumi_Aya Ok... to biedna maŦ#8218;a Aya sobie idzie blaugh byee 4laugh xd i niechaj ci sie przysnia trytony i inne podwodniaki XD a wiesz jakie bylo moje skojarzenie jak zobacyzlam stopy harrego w wodzie? wiosla od pontonu. mi to raczej przypominalo stopy harry'ego w wodzie XD wow xD nie podobala mi sie ta scena akorat ale wygladaly jak taka skora z zylamiobwisla taka foj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:45 pm
Lethiel "Stan konta został zwiekszony" !!!! *umiera ze szczescia* gonk heart ...^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:47 pm
Lethiel "Stan konta został zwiekszony" !!!! *umiera ze szczescia* gonk heart no w koncu gratuluje i tak za tydzien nic nie zostanie xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:47 pm
Lethiel Kiart Lethiel Kiart Oh ... Sie na TV zagapilem ... xd :siada w foteliq z herbatka: O_o *patrzy sie na jego herbatke drapiacv powietrze* gonk .. teeez..cieeem ;( :podaje czajnik z woda: cool *bierze czajnik* no i po co mi wrzatek xd ...:podaje kubek i liscie herbaty: xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:48 pm
*patrzy na zegarek* :shcok: *jeszcze raz patrz* ZE NIBY K T O R A JEST?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:49 pm
~~lena-undesaid~~ *patrzy na zegarek* :shcok: *jeszcze raz patrz* ZE NIBY K T O R A JEST?! za 10 minut polnoc romantyczna godzina whee heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Lethiel "Stan konta został zwiekszony" !!!! *umiera ze szczescia* gonk heart no w koncu gratuluje i tak za tydzien nic nie zostanie xd twisted Cicho !!!!! xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ *patrzy na zegarek* :shcok: *jeszcze raz patrz* ZE NIBY K T O R A JEST?! ... eek ... ...Czas na KOlacje ... heart blaugh :idzie do kuchni:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:50 pm
ok, ludki. spalam, si ja tumoroł *ziews*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:51 pm
Lethiel Twisted_Exile Lethiel "Stan konta został zwiekszony" !!!! *umiera ze szczescia* gonk heart no w koncu gratuluje i tak za tydzien nic nie zostanie xd twisted Cicho !!!!! xD heart pamietaj masz cos przeslac albo sciagnac oprogramowanie xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:51 pm
Kiart Lethiel ...:podaje kubek i liscie herbaty: xp mraaa ;] *zaparza sobie herbatku* ninja heart *siooorb* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:52 pm
~~lena-undesaid~~ ok, ludki. spalam, si ja tumoroł *ziews* ... ^_^ ...Dobranoc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:53 pm
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile Lethiel "Stan konta został zwiekszony" !!!! *umiera ze szczescia* gonk heart no w koncu gratuluje i tak za tydzien nic nie zostanie xd twisted Cicho !!!!! xD heart pamietaj masz cos przeslac albo sciagnac oprogramowanie xd mrgreen twisted *meczy sie z telefonem probojac wyslac mmsa* xD branoc Lenuś wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|