|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:09 pm
Ntsumi_Aya Boo.... bo.... <_< .. >_> .... >_< .... <_> bo ni >,< blaugh Ble - co to za argument? przyznaj - nie wiesz czemu społeczeństwo nakazuje Ci okrywać ciało. A na to wyjście jest jedno - wyzwolić się spod jażma ! Rozbierz się mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:09 pm
Omega Sun Kiray *chowa sie za kanapa i popija bimberek* nie chowaj sie, nikt Ci nie zabierze wink jak nikt nie zabierze...a Twisted *wykorzystujac swoja nadludzka sile zabiera jej bimberek* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:10 pm
PointZer0 Ntsumi_Aya Boo.... bo.... <_< .. >_> .... >_< .... <_> bo ni >,< blaugh Ble - co to za argument? przyznaj - nie wiesz czemu społeczeństwo nakazuje Ci okrywać ciało. A na to wyjście jest jedno - wyzwolić się spod jażma ! Rozbierz się mrgreen cool a moze pokazesz jak powinno sie zachowywac i sam zdejmiesz ciuchy i przeslesz zdjecia? mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:11 pm
Kiray Omega Sun Kiray *chowa sie za kanapa i popija bimberek* nie chowaj sie, nikt Ci nie zabierze wink jak nikt nie zabierze...a Twisted *wykorzystujac swoja nadludzka sile zabiera jej bimberek* mrgreen *wgryza mu sie w ramie i szpera po kieszeniach znajdujac bimberek * 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:12 pm
PointZer0 Ntsumi_Aya Boo.... bo.... <_< .. >_> .... >_< .... <_> bo ni >,< blaugh Ble - co to za argument? przyznaj - nie wiesz czemu społeczeństwo nakazuje Ci okrywać ciało. A na to wyjście jest jedno - wyzwolić się spod jażma ! Rozbierz się mrgreen No... bo ja taka nieśmiała, mała dziewczynka jestem... <_< (Lena możę potwierdzć XDDD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:12 pm
Twisted_Exile PointZer0 Ntsumi_Aya Boo.... bo.... <_< .. >_> .... >_< .... <_> bo ni >,< blaugh Ble - co to za argument? przyznaj - nie wiesz czemu społeczeństwo nakazuje Ci okrywać ciało. A na to wyjście jest jedno - wyzwolić się spod jażma ! Rozbierz się mrgreen cool a moze pokazesz jak powinno sie zachowywac i sam zdejmiesz ciuchy i przeslesz zdjecia? mrgreen twisted heart Wiesz - to musi wyjsć samo z siebie , bez przykładu bo nie bedzie to szczere wyznanie wolności - moje zdjecia mogą byc w nagrodę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:13 pm
Ntsumi_Aya PointZer0 Ntsumi_Aya Boo.... bo.... <_< .. >_> .... >_< .... <_> bo ni >,< blaugh Ble - co to za argument? przyznaj - nie wiesz czemu społeczeństwo nakazuje Ci okrywać ciało. A na to wyjście jest jedno - wyzwolić się spod jażma ! Rozbierz się mrgreen No... bo ja taka nieśmiała, mała dziewczynka jestem... <_< (Lena możę potwierdzć XDDD) A 15 lat ma ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:13 pm
Iael ~~lena-undesaid~~ jak cos to Ania XD a jak juz bardziej cos, to Tośka razz XD aa... też sie zapomniałam przedstawić xd Karolina jestem ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:14 pm
musze isc narazie all *oddaje bimberek Twisted a wnagrode szczypie ja w tylek* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray musze isc narazie all *oddaje bimberek Twisted a wnagrode szczypie ja w tylek* heart Dobranoc panu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:15 pm
A to nie , prolurator mnie nie zna i nie musi znać. Omega , co z tymi ciuchami ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:16 pm
Kiray musze isc narazie all *oddaje bimberek Twisted a wnagrode szczypie ja w tylek* heart byee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|