|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:01 pm
Kiray *chowa sie za kanapa i popija bimberek* *dlugigm susem wskakuje za kanape i wyrywa mu bimberek* mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Ntsumi_Aya Iael ~~lena-undesaid~~ *po filmie* *po spotkaniu z Iaelem i Ayą* spieprzyli film xp niom straszny ale dubbing nie byl zly nawet jak na polski XD a tam, mi sie podobał! xd Tylko pewne sceny "pogubili" xd (nie pamietam już jakie xd xp ) wycieli quidditcha , moddy mial metalowa noge , itp. whee no właśnie! to miałam na myśli xd (troche dawno czytałam 4 część.. i tak jakoś więkrzość pozapominałam ^^")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya PointZer0 Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ rzucaniu?! RZUCANIU?! TY TO RZUCANIEM NAZYWASZ?! MIALAM ROZPIETY PLASZCZ, BEZ CZAPKI, I SNEIG ZA BLUZKA, W NOSIE I NA GLOWIE gonk a do tego ziiiiiimno -.- nie rzucalam sie zabardzo wiec mi przybylo xd no wiesz... ten wysoki Cie chyba podrywał xd (nic nie powiedziałąm >_> <_< >_< nie bij!) Aya , a Ty co tak w ubraniu barbarzyńsko ? Ściągaj ubranie mrgreen heart whee domokun xp blaugh xd nie blaugh Czemu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:03 pm
~~lena-undesaid~~ O.o taaak? XD nie pamietam razz Iael: poza tym w ciagu pierwszych 10 min byli w Hogwarcie xp Tyaa... "Mamo Mamo! czego =,= Moge wyyyjść? a kto cie woła -,- Ta dziewczynka, no! Ta.... nowopoznana xd " <--- tak to mniej więcej wyglądało? XD (tyaa! to też wiedziałam, miałam na końcu języka, no! XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Na gnebienie takimi rąsiami sprawiedliwości to ja się piszę xd kolejna osobka do gnebienia *skacze z radosci* surprised Moge dac ujscie swojemu (nie)subiektyzmowi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Twisted_Exile tez tesknialam *wskok na jej glowe i skacze po niej tesknie po czym zasiada czochra ja wplatujac we wlosy gume do zucia zeskakuje i ucieka* 4laugh rofl mrgreen twisted *szczuje ja jeti* wytresowalam go na podstepnego morderce wink *chowa sie za Kirayem ja za zywa tarcza*on mnie napewno obroni*patrzy niepewni na miska* xd rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:04 pm
Twisted_Exile Kiray *chowa sie za kanapa i popija bimberek* *dlugigm susem wskakuje za kanape i wyrywa mu bimberek* mrgreen twisted heart *skacze na nia i ja przerwaca* tylko nei bimberek *proboje jej go zabrac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:04 pm
Boo.... bo.... <_< .. >_> .... >_< .... <_> bo ni >,< blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:05 pm
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ ?!?!?!?!?! ten wysoki to Mateusz, przeciez was potem przedstawialam -.- i on mnie kurde mol nie podrywal -.- Jakby sie tak martin zachowywal, to moze bym to tak odebrala. Ale Mati...?! NO DAJZESZ SPOKOOOJ! xd no.. ale tak to wygladalo, dla zdezorientowanej małej dziewczynki pośr�d połowy nieznanych ludzi .... a ja nigdy nie mam zbytnio pamieci do imion xd Pamietasz, po naszym 1 spotkaniu pytalam sie mamy przez miesiac jak masz na imie xd dobre korcze pytanie chyba Ania tak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:06 pm
Kiray *chowa sie za kanapa i popija bimberek* nie chowaj sie, nikt Ci nie zabierze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:06 pm
Omega Sun PointZer0 Na gnebienie takimi rąsiami sprawiedliwości to ja się piszę xd kolejna osobka do gnebienia *skacze z radosci* surprised Moge dac ujscie swojemu (nie)subiektyzmowi wink Ba - więcej nawet , możesz dać ujście swojemu dzikiemu i wyuzdanemu OBIEKTYZMOWI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:07 pm
Iael Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ ?!?!?!?!?! ten wysoki to Mateusz, przeciez was potem przedstawialam -.- i on mnie kurde mol nie podrywal -.- Jakby sie tak martin zachowywal, to moze bym to tak odebrala. Ale Mati...?! NO DAJZESZ SPOKOOOJ! xd no.. ale tak to wygladalo, dla zdezorientowanej małej dziewczynki pośr�d połowy nieznanych ludzi .... a ja nigdy nie mam zbytnio pamieci do imion xd Pamietasz, po naszym 1 spotkaniu pytalam sie mamy przez miesiac jak masz na imie xd dobre korcze pytanie chyba Ania tak?? jak cos to Ania XD a jak juz bardziej cos, to Tośka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ ?!?!?!?!?! ten wysoki to Mateusz, przeciez was potem przedstawialam -.- i on mnie kurde mol nie podrywal -.- Jakby sie tak martin zachowywal, to moze bym to tak odebrala. Ale Mati...?! NO DAJZESZ SPOKOOOJ! xd no.. ale tak to wygladalo, dla zdezorientowanej małej dziewczynki pośrołowy nieznanych ludzi .... a ja nigdy nie mam zbytnio pamieci do imion xd Pamietasz, po naszym 1 spotkaniu pytalam sie mamy przez miesiac jak masz na imie xd dobre korcze pytanie chyba anie tak?? taaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile tez tesknialam *wskok na jej glowe i skacze po niej tesknie po czym zasiada czochra ja wplatujac we wlosy gume do zucia zeskakuje i ucieka* 4laugh rofl mrgreen twisted *szczuje ja jeti* wytresowalam go na podstepnego morderce wink *chowa sie za Kirayem ja za zywa tarcza*on mnie napewno obroni*patrzy niepewni na miska* xd rofl mrgreen twisted wink *warczy na jeti* zagryze skubanca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|