|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:35 am
Cirilla HeeroX *usmiecha sie do wszystkich milutko* to juz nie ma znaczenia, po prostu ciesze sie ze tu jestem *chodzi dookola i wtula sie do wszystkich* tia, my tez sie cieszymy ze tu jestes ^^ O! Cześć! Nie zauważyłem, że jesteś!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:36 am
HeeroX *usmiecha sie do wszystkich milutko* to juz nie ma znaczenia, po prostu ciesze sie ze tu jestem *chodzi dookola i wtula sie do wszystkich* Może winka? *podbiega do niego z flaszką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:36 am
Baliaur *siada w fotelu i czka zielonym dymem* moze ktos da mo cos na popitke po tej nitro??? podaje jej butelke sake * moze byc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:37 am
Cirilla Baliaur *siada w fotelu i czka zielonym dymem* moze ktos da mo cos na popitke po tej nitro??? podaje jej butelke sake * moze byc? taaaaaaa *wypija pol butelki* o jush mi lepiej, tylko teraz chiba nie wstane z fotela sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:37 am
Delein HeeroX *usmiecha sie do wszystkich milutko* to juz nie ma znaczenia, po prostu ciesze sie ze tu jestem *chodzi dookola i wtula sie do wszystkich* Może winka? *podbiega do niego z flaszką* *usmiecha sie* dziekuje ale juz dzisiaj pilem i to troche za duzo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:38 am
HeeroX Delein HeeroX *usmiecha sie do wszystkich milutko* to juz nie ma znaczenia, po prostu ciesze sie ze tu jestem *chodzi dookola i wtula sie do wszystkich* Może winka? *podbiega do niego z flaszką* *usmiecha sie* dziekuje ale juz dzisiaj pilem i to troche za duzo blaugh To dlatego wszystkich tak przepraszasz! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:40 am
HeeroX Delein HeeroX *usmiecha sie do wszystkich milutko* to juz nie ma znaczenia, po prostu ciesze sie ze tu jestem *chodzi dookola i wtula sie do wszystkich* Może winka? *podbiega do niego z flaszką* *usmiecha sie* dziekuje ale juz dzisiaj pilem i to troche za duzo blaugh Ee tam, nie ma za dużo! *wciska mu ta flaszkę XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:41 am
mamy fajny numer strony 2121...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:41 am
Czarny HeeroX Delein HeeroX *usmiecha sie do wszystkich milutko* to juz nie ma znaczenia, po prostu ciesze sie ze tu jestem *chodzi dookola i wtula sie do wszystkich* Może winka? *podbiega do niego z flaszką* *usmiecha sie* dziekuje ale juz dzisiaj pilem i to troche za duzo blaugh To dlatego wszystkich tak przepraszasz! razz no nie do konca razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:42 am
No dobra, na mnie już czas! Do zobaczenia!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:43 am
Czarny No dobra, na mnie już czas! Do zobaczenia!!! Papcie Czarny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:43 am
spadam *ledwo wtase z fotela i wychodzi, idac chwiejnym krokiem...* do zobaczyska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 11:45 am
ave wam! siema, cze, ohayo, aloha, hi, witajcie, Jestem tylko na 30/40 min .. ^^ co waćpaństwo porabiają.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|