|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:23 am
Kiray Delein XD Kiray- No kto tam wie te wasze partyzanckie piwo... mrgreen mamy swoje sposoby... Sposoby na samodowartosciowanie sie chyba...spijasz tym laski, a potem one wypisuja jakies niestworzone historie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:24 am
a ja jest na niewidzialny mnie tu niema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Delein Oo... dlaczemu nielegalne? Bo ustawa stała się prawomocna i weszła w życie mrgreen Jaka ustawa? Bogowie ja o niczym nie wiem, moze sama sie nielegalna stalam... No - jeżeli nie jesteś personelem wojskowym nie możesz nosic ubrań będących lub naśladujących elementy umyndurowania, takich jak spodnie , buty , paski , hełmy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:25 am
Kiray PointZer0 Delein Oo... dlaczemu nielegalne? Bo ustawa stała się prawomocna i weszła w życie mrgreen no niestety idioci... A to ze idioci to już niestety fakt ale czemu niestety Kiray ? xd chyba mi nie powiesz że zamierzasz respektować ten rpzepis ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:26 am
sheendragon a ja jest na niewidzialny mnie tu niema Zamiast Ty jest niewidzialny to ty lepiej jutro jest szkoła i sie uczyć język polski.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Julka Kiray oczywiscie ze ty wkoncu sie jej przypatrzylem jak zesoba walczylismyjakiego "miejscowego glupka"??
o maj gad...
to Ty to jeszcze pamietasz rofl rofl
"miejscowy glupek" to ekhm... nie Chaz...
tak bylo podpisane jedno ze zdjec K.B
powinniscie zaczaic kto to ^^! ja mu to wszystko przekaze... mrgreen *notuje sobie numer strony* sam sobie tak podpisal zdjecie mrgreen
ale to najukochanszy "glupek" jakiego znam (zaraz po takich dwoch jeszcze blaugh jeden ma na imie M. a drugi P. rofl )
rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sheendragon a ja jest na niewidzialny mnie tu niema wlasnie widze ze jestes niewidzialny xd xp hahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:27 am
sheendragon a ja jest na niewidzialny mnie tu niema nie martw sie ziooom XD mnie tez olewaja XD ale wiesz..to "elita" czyli wiesz... wszyscy jestesmy gorsi XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kurcze nie mow mi, ze helmu nie bede mogla nosic... Kto ze mna robi pochod przed sejmem? Obrzucmy ich saperkami! Weź Jednostki specjalnego naznaczenja - oni zawsze a to rzucić saperką w przeciwnika , a to okopać się całkowicie w 30 sekund...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Delein PointZer0 Delein Oo... dlaczemu nielegalne? Bo ustawa stała się prawomocna i weszła w życie mrgreen Jaka ustawa? Bogowie ja o niczym nie wiem, moze sama sie nielegalna stalam... No - jeżeli nie jesteś personelem wojskowym nie możesz nosic ubrań będących lub naśladujących elementy umyndurowania, takich jak spodnie , buty , paski , hełmy mrgreen Kurcze nie mow mi, ze helmu nie bede mogla nosic... Kto ze mna robi pochod przed sejmem? Obrzucmy ich saperkami! mge pomuc mnie i tak tu niema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:28 am
Delein Kiray Delein XD Kiray- No kto tam wie te wasze partyzanckie piwo... mrgreen mamy swoje sposoby... Sposoby na samodowartosciowanie sie chyba...spijasz tym laski, a potem one wypisuja jakies niestworzone historie XD kazdy sposob jest dobry...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:28 am
Kiray ale chyba tylko wtedy jak bedzie na nich napis Wojsko Polskie? No właśnie chyba nie mrgreen Moje Magnumy Leather , M-65... naszywki też nieledale , ale spodnie wosjkowe , najzwyklejsze w świecie - są teraz na nas nielegalne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|