|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:13 pm
BeeWolf_san "mieczem do Kendo" puka ja jeszcze raz i dźga w tyłek. masz juz wlasny miecz surprised ? super smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:14 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein Koza zaplac ^^ *pije winko* A-nie-mowilam cool Puka shinaiem Del w głowe. Za przeproszeniem czym? "mieczem do Kendo" puka ja jeszcze raz i dźga w tyłek. A ja myslalem, ze sie do Kendo bokenow uzywa... a moze to do iaido bylo? ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:14 pm
BeeWolf_san "mieczem do Kendo" puka ja jeszcze raz i dźga w tyłek. o własnie panie Bee jak tam kendo ....... tez chciałe kiedys isc ale kasy ni ma na takie bajery >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:15 pm
Delein BeeWolf_san "mieczem do Kendo" puka ja jeszcze raz i dźga w tyłek. O ty! *sklada parasol i celuje nim w Bee* Ągard! crying ...Aaaaaa... dziug ja w łydke. Delein Advokad jest złosliwy !! crying tez mam Bokkena cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:18 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san "mieczem do Kendo" puka ja jeszcze raz i dźga w tyłek. O ty! *sklada parasol i celuje nim w Bee* Ągard! crying ...Aaaaaa... dziug ja w łydke. Delein Advokad jest złosliwy !! crying tez mam Bokkena cool *pac pac pac go po klacie* Nu wiem, ze jest zlosliwy mrgreen Sam sobie radz cool A ja mam mlodszego barta, on jest gorszy niz wszystkie bokkeny swiata razem wziete! I mam Adwokata, ktory ma bokkena, o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone BeeWolf_san "mieczem do Kendo" puka ja jeszcze raz i dźga w tyłek. o własnie panie Bee jak tam kendo ....... tez chciałe kiedys isc ale kasy ni ma na takie bajery >.< Zajebiscie, czuje ze niedługo bede miał odciski na dłoniach,... biggrin PRawa reka to ja ruszac niemogłem wczoraj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Adwokat.Kozy Juz ich tam zaczalem jechac co mi sie nie podoba razz Najwyzej sam cos zaczne.. wink Jestem do dyspozycji. Mamy tez z Setsu gildie do zagospodarowania.. ^__~ wiecie ja tez sie chetnie przyłacze do pracy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:19 pm
Anu, wiesz.., Adwokat.. takie tam pierdolki.. Chodzi mi o sama gildie.. wyczyscic buldozerem i od nowa mozna zagospodarowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:19 pm
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san "mieczem do Kendo" puka ja jeszcze raz i dźga w tyłek. O ty! *sklada parasol i celuje nim w Bee* Ągard! crying ...Aaaaaa... dziug ja w łydke. Delein Advokad jest złosliwy !! crying tez mam Bokkena cool *pac pac pac go po klacie* Nu wiem, ze jest zlosliwy mrgreen Sam sobie radz cool A ja mam mlodszego barta, on jest gorszy niz wszystkie bokkeny swiata razem wziete! I mam Adwokata, ktory ma bokkena, o! A jakie masz majtki ? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:21 pm
BeeWolf_san A jakie masz majtki ? rofl Aktualnie nie mam cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:21 pm
Delein BeeWolf_san A jakie masz majtki ? rofl Aktualnie nie mam cool *sliiinaaaaa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:22 pm
BeeWolf_san Falcone BeeWolf_san "mieczem do Kendo" puka ja jeszcze raz i dźga w tyłek. o własnie panie Bee jak tam kendo ....... tez chciałe kiedys isc ale kasy ni ma na takie bajery >.< Zajebiscie, czuje ze niedługo bede miał odciski na dłoniach,... biggrin PRawa reka to ja ruszac niemogłem wczoraj biggrin a jakie cwiczenia wykonujecie na treningach ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:23 pm
Kagenoyami Delein BeeWolf_san A jakie masz majtki ? rofl Aktualnie nie mam cool *sliiinaaaaa* Kage ma slinotok XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|