|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:46 pm
Delein Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy Witajcie Ib, Kage.. ..czy kogos pominalem? Kagaio i Bee XD tiaa.. pisalem dlugiego posta gdzie indziej.. za kazdym razem jak tu refreszuje to pojawiaja mi sie 2-3 strony razz witaj Kagaio, Bee.. Phie, jednym slowem olewasz nas na rzecz jakiegos erpega! Dobranoc Kagaio ;] RPGa? eek Jakiego?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:47 pm
Adwokat.Kozy Nie od razu.. poprostu moja podzielnosc uwaki jest nieco ograniczona wink Podaj mi wino lepiej, nie tlumacz sie. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:52 pm
Delein Adwokat.Kozy Nie od razu.. poprostu moja podzielnosc uwaki jest nieco ograniczona wink Podaj mi wino lepiej, nie tlumacz sie. heart podaj piwo kobieto. Foo: Moby - [James Bond (single) #01] James Bond Theme [3:25]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:54 pm
Delein Adwokat.Kozy Nie od razu.. poprostu moja podzielnosc uwaki jest nieco ograniczona wink Podaj mi wino lepiej, nie tlumacz sie. heart *pyk!* *siur siur* prosze *podaje wino* Kage: ano taki smieszny erpeg.. ale nie wiem czy bede sie w to bawil bo ludzie jakies dretwe smile http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=10964058&page=1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:54 pm
BeeWolf_san Delein Adwokat.Kozy Nie od razu.. poprostu moja podzielnosc uwaki jest nieco ograniczona wink Podaj mi wino lepiej, nie tlumacz sie. heart podaj piwo kobieto. Foo: Moby - [James Bond (single) #01] James Bond Theme [3:25] I tu sie mylisz... "Facet, gdzie moje wino?" WNMP: Hedningarna- Ukkonen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 1:57 pm
Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy Nie od razu.. poprostu moja podzielnosc uwaki jest nieco ograniczona wink Podaj mi wino lepiej, nie tlumacz sie. heart *pyk!* *siur siur* prosze *podaje wino* Kage: ano taki smieszny erpeg.. ale nie wiem czy bede sie w to bawil bo ludzie jakies dretwe smile ]http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=10964058&page=1Koza zaplac ^^ *pije winko* A-nie-mowilam cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:02 pm
Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy Nie od razu.. poprostu moja podzielnosc uwaki jest nieco ograniczona wink Podaj mi wino lepiej, nie tlumacz sie. heart *pyk!* *siur siur* prosze *podaje wino* Kage: ano taki smieszny erpeg.. ale nie wiem czy bede sie w to bawil bo ludzie jakies dretwe smile ]http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=10964058&page=1ja to sledze od poczatku ale jakos takie bez ładu i składu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:04 pm
Falcone Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy Nie od razu.. poprostu moja podzielnosc uwaki jest nieco ograniczona wink Podaj mi wino lepiej, nie tlumacz sie. heart *pyk!* *siur siur* prosze *podaje wino* Kage: ano taki smieszny erpeg.. ale nie wiem czy bede sie w to bawil bo ludzie jakies dretwe smile ]http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=10964058&page=1ja to sledze od poczatku ale jakos takie bez ładu i składu Juz ich tam zaczalem jechac co mi sie nie podoba razz Najwyzej sam cos zaczne.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:07 pm
Delein Koza zaplac ^^ *pije winko* A-nie-mowilam cool Puka shinaiem Del w głowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:07 pm
*siada przed kominkiem i kiwa sie w te i we wte*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:08 pm
BeeWolf_san Delein Koza zaplac ^^ *pije winko* A-nie-mowilam cool Puka shinaiem Del w głowe. Za przeproszeniem czym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:09 pm
Adwokat.Kozy Juz ich tam zaczalem jechac co mi sie nie podoba razz Najwyzej sam cos zaczne.. wink Jestem do dyspozycji. Mamy tez z Setsu gildie do zagospodarowania.. ^__~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:10 pm
Delein BeeWolf_san Delein Koza zaplac ^^ *pije winko* A-nie-mowilam cool Puka shinaiem Del w głowe. Za przeproszeniem czym? "mieczem do Kendo" puka ja jeszcze raz i dźga w tyłek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:12 pm
BeeWolf_san "mieczem do Kendo" puka ja jeszcze raz i dźga w tyłek. O ty! *sklada parasol i celuje nim w Bee* Ągard!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 2:13 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein Koza zaplac ^^ *pije winko* A-nie-mowilam cool Puka shinaiem Del w głowe. Za przeproszeniem czym? "mieczem do Kendo" puka ja jeszcze raz i dźga w tyłek. Co prawda mam jedynie bokkena ale moge cie puknac tak ze cos ci wyrosnie na glowie i nie bedzie to brat zroslak.. wink Kage: ze jaka gildie? umm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|