|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:48 am
SERAFIN-WAMPIRE musze mykać bo siostra na sprzęt che wieść a za nią stoi rada plemieńa będe o 22.00 napewno narka crying papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Otwiera szfkę* eek Nic się nie dzieje.*Zagląda i szybko odsuwa łebek by nie dostac patelniami* Whee whee *Sięga do drzwiczek drugiej szafki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baliaur, a kiedy ten contest był i gdzie? heart będzie jeszcze? jak tak to dasz linka? heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:49 am
SERAFIN-WAMPIRE musze mykać bo siostra na sprzęt che wieść a za nią stoi rada plemieńa będe o 22.00 napewno narka crying nara k........... Serafin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:50 am
Falcone Baliaur Rynn the Vampire BeeWolf Rynn the Vampire Baliaur wwaaaaaaaaaaalcie sie !!!!!!!!!!!!!! *siada w swym foteliku tulac sakiewke mocno d siebie*& no dobra 3 x dam po 1k.. ho, ja chcę ja chcę! Na NM scarfa xp xp Gratulacje tak w ogóle ^^ A mi nie pogratulujesz czapeczko co co co co co co co ?????? co ?? CO czesc ! PRZEŚLICZNA czapeczka Bee whee
różki demona? Potrzymaj je trochę, cena szybko rośnie 3nodding dzieki za rade rynn wink ej dzieki za kaske moze chcesz kupic ogonek szopa zawsze taniej dla rodakow wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sei chan *Otwiera szfkę* eek Nic się nie dzieje.*Zagląda i szybko odsuwa łebek by nie dostac patelniami* Whee whee *Sięga do drzwiczek drugiej szafki* Uwarzaj bo w jednej szawce sa Homary ludorzercy !! xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw baliaur, a kiedy ten contest był i gdzie? heart będzie jeszcze? jak tak to dasz linka? heart heart heart tez chcialabym wiedziec powiesz nam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:51 am
moze chce ktos zrobic taki interes ogn szopa za kitsune mask question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:51 am
BeeWolf Sei chan Sei chan *Otwiera szfkę* eek Nic się nie dzieje.*Zagląda i szybko odsuwa łebek by nie dostac patelniami* Whee whee *Sięga do drzwiczek drugiej szafki* Uwarzaj bo w jednej szawce sa Homary ludorzercy !! xd xp Nyu?! eek *Otwiera następna szafkę*Nyu, butelki.*Jedna wypada i rozbija się*Ups..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:52 am
Falcone moze chce ktos zrobic taki interes ogn szopa za kitsune mask question question question moze chcesz zrobić interez Ogon lisa za ogon szopa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Setsuna Dragonclaw baliaur, a kiedy ten contest był i gdzie? heart będzie jeszcze? jak tak to dasz linka? heart heart heart tez chcialabym wiedziec powiesz nam heart prawde mowiac to ja raczej nie wiem o co chodzi bo ja sie do konkursu Giultowego dopiero co zapisalam... i narazie nieczego nie ruszam bo to moze byc... pomylka!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Falcone moze chce ktos zrobic taki interes ogn szopa za kitsune mask question question question moze chcesz zrobić interez Ogon lisa za ogon szopa biggrin jeszcze na glowe nie upadlem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:53 am
Sei chan BeeWolf Sei chan Sei chan *Otwiera szfkę* eek Nic się nie dzieje.*Zagląda i szybko odsuwa łebek by nie dostac patelniami* Whee whee *Sięga do drzwiczek drugiej szafki* Uwarzaj bo w jednej szawce sa Homary ludorzercy !! xd xp Nyu?! eek *Otwiera następna szafkę*Nyu, butelki.*Jedna wypada i rozbija się*Ups.. AAAAaaa paraliz ... To był Hin z 1873 .... aAAaaAaaa ... łe ...!!!!! zabiłaś włąsnie wspaniały alkochol !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:53 am
musze juz leciec sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:54 am
Baliaur Delisa Setsuna Dragonclaw baliaur, a kiedy ten contest był i gdzie? heart będzie jeszcze? jak tak to dasz linka? heart heart heart tez chcialabym wiedziec powiesz nam heart prawde mowiac to ja raczej nie wiem o co chodzi bo ja sie do konkursu Giultowego dopiero co zapisalam... i narazie nieczego nie ruszam bo to moze byc... pomylka!! no to co mze pomylka na ich strate a gdzie ten konkurs jest wogule question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|