|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:54 am
Omega Sun MarianKanapowiec Ozzwald MarianKanapowiec jesteś nietolerancyjna... na stos ją, na stos bana jej bana.. no chyba ze ona tez z missTao kreci mocne oskarżenie *zaczyna zbierać chryst i zamawia ekipę, która za niego postawi pal do stosu* a co mam ja się w ziemi grzebać? no prosze, wystarczy wyjsc na chwile a tu juz jakies samosady eek No właśnie 4laugh Zdala od mojej Marlenki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:56 am
Prinee Omega Sun MarianKanapowiec Ozzwald MarianKanapowiec jesteś nietolerancyjna... na stos ją, na stos bana jej bana.. no chyba ze ona tez z missTao kreci mocne oskarżenie *zaczyna zbierać chryst i zamawia ekipę, która za niego postawi pal do stosu* a co mam ja się w ziemi grzebać? no prosze, wystarczy wyjsc na chwile a tu juz jakies samosady eek No właśnie 4laugh Zdala od mojej Marlenki heart Izuś Ty to mnie kochasz bejbe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:56 am
Marleene od razu na stos ale wyście nie widzieli jak one potrafią człowiekowi życie zniszczyć XD fakt... pośpieszyłem się z tym stosem zLINCZować... ukamienować najpierw... a potem NA STOS
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:58 am
MarianKanapowiec Marleene od razu na stos ale wyście nie widzieli jak one potrafią człowiekowi życie zniszczyć XD fakt... pośpieszyłem się z tym stosem zLINCZować... ukamienować najpierw... a potem NA STOS to tym bardziej jest akt tolerancji ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun no prosze, wystarczy wyjsc na chwile a tu juz jakies samosady eek jakie samosądy? z podstawowymi organami sądowymi ustalone... zadzwoniłem do wszystkich trzech... FAKT, SuperExpress i TVN
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:59 am
Ozzwald Omega Sun MarianKanapowiec Ozzwald MarianKanapowiec jesteś nietolerancyjna... na stos ją, na stos bana jej bana.. no chyba ze ona tez z missTao kreci mocne oskarżenie *zaczyna zbierać chryst i zamawia ekipę, która za niego postawi pal do stosu* a co mam ja się w ziemi grzebać? no prosze, wystarczy wyjsc na chwile a tu juz jakies samosady eek inkwizycja powraca, w nowym wydaniu... bo my nic nie mamy wpolnego z kosciolem jak nic? a ten co go ostatnio próbowaliśmy póścić z dymem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:59 am
Prinee Marleene Prinee Omega Sun MarianKanapowiec mocne oskarżenie *zaczyna zbierać chryst i zamawia ekipę, która za niego postawi pal do stosu* a co mam ja się w ziemi grzebać? no prosze, wystarczy wyjsc na chwile a tu juz jakies samosady eek No właśnie 4laugh Zdala od mojej Marlenki heart [/quote Izuś Ty to mnie kochasz bejbe XD łoo, no nie m#380;e kiedykolwiek w to wątpiłaś xd bo jaj już się bałam że wolisz ekipę z miasta obok ode mnie XD ale się cieszę, że jednak przedkłądasz chwile w przymierzalni w housie ponad innych ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 10:00 am
Prinee Omega Sun MarianKanapowiec Ozzwald MarianKanapowiec jesteś nietolerancyjna... na stos ją, na stos bana jej bana.. no chyba ze ona tez z missTao kreci mocne oskarżenie *zaczyna zbierać chryst i zamawia ekipę, która za niego postawi pal do stosu* a co mam ja się w ziemi grzebać? no prosze, wystarczy wyjsc na chwile a tu juz jakies samosady eek No właśnie 4laugh Zdala od mojej Marlenki heart Ozzwaldzie? czy ty również czujesz się szykanowany? o ty nietolerancyjna ty jedna ty... dyskryminujesz nas, tak? dobra, już ja wiem do kogo dzwonić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 10:00 am
a patrzcie cp ja mam.... malego futrzaka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 10:01 am
MarianKanapowiec Marleene od razu na stos ale wyście nie widzieli jak one potrafią człowiekowi życie zniszczyć XD fakt... pośpieszyłem się z tym stosem zLINCZować... ukamienować najpierw... a potem NA STOS ninja a gwalt? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 10:02 am
Marleene bo jaj już się bałam że wolisz ekipę z miasta obok ode mnie XD ale się cieszę, że jednak przedkłądasz chwile w przymierzalni w housie ponad innych ^_^ Z jakiego zaś miasta ;D toż to SOSNOWIEC! ah oh house :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|