|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:45 am
nie rozumiem was ==' ...moze mnie tak oswiecicie ? nie lubie zyc w niewiedzy .... -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:51 am
opcy YumiTao nie rozumiem was ==' ...moze mnie tak oswiecicie ? nie lubie zyc w niewiedzy .... -.- czegoo nie rozumiesz....... wejdz se na twoje tajnieckie konto i zobacz strony 15971-15973 na POGG dziekuje bardzo ...-.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:59 am
kuna ozual mnie meczy bo go na NiME leja......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:00 am
opcy kuna ozual mnie meczy bo go na NiME leja......... mrgreen mnie tez leja. a nie jecze... co za baba z niego... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:03 am
temu (WF) Samtron nakopie do dupy bo mnie wkurza..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:04 am
Ozzwald temu (WF) Samtron nakopie do dupy bo mnie wkurza.. widac bardzo cie lubi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:04 am
czyli amperet ma wodnego chodowanca.................. ninja ale chyba uzywa jakiegos innego jaoko tarcze........ bo jakos go nie widze na arenie.....
mnie nikt jakos nie leje......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:05 am
Twisted_Exile Ozzwald temu (WF) Samtron nakopie do dupy bo mnie wkurza.. widac bardzo cie lubi twisted starznice mam ocna.. ale postac ma slabsza od mojej twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:07 am
Ozzwald temu (WF) Samtron nakopie do dupy bo mnie wkurza.. on cie leje bo ma dokladnie o 10poziomow wieksza od ciebie straznice.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:08 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald temu (WF) Samtron nakopie do dupy bo mnie wkurza.. widac bardzo cie lubi twisted starznice mam ocna.. ale postac ma slabsza od mojej twisted oj poleje sie krew..tak trzymac generale Ozz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 8:15 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald temu (WF) Samtron nakopie do dupy bo mnie wkurza.. widac bardzo cie lubi twisted starznice mam ocna.. ale postac ma slabsza od mojej twisted chcesz zastrzyk finansowy na podniesienie poziomu straznicy i skopanie mu dupy..... bom przy kasie aktualnie..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|