|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:05 am
Cześć em, a jak to się robi żeby wygladać jak trup ? biggrin (tak to jest jak się dłuugo nie właziło na gaie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:06 am
Prinee eee tam ;D Lepiej uciekaj przez drechami a nie przedemna ;D mnie tam narazie tylko raz dorwali (pragne podkreslic iz bylem na straconej pozycji xp ) narazie ranking klasuje sie 1/3 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:07 am
crazy chaz Prinee eee tam ;D Lepiej uciekaj przez drechami a nie przedemna ;D mnie tam narazie tylko raz dorwali (pragne podkreslic iz bylem na straconej pozycji xp ) narazie ranking klasuje sie 1/3 xp Jeszcze Cie zbutują, zobaczysz ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:08 am
Prinee Cześć em, a jak to się robi żeby wygladać jak trup ? biggrin . to bylo w eventach na specjalnych topicach... jak mialas 176postow (ja oczywiscie tez jestem...ZOMBIE!! ARRRR xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:09 am
crazy chaz Prinee Cześć em, a jak to się robi żeby wygladać jak trup ? biggrin . to bylo w eventach na specjalnych topicach... jak mialas 176postow (ja oczywiscie tez jestem...ZOMBIE!! ARRRR xd ) uuu, też chcę crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:09 am
Prinee Cześć em, a jak to się robi żeby wygladać jak trup ? biggrin (tak to jest jak się dłuugo nie właziło na gaie) Taki stan zapracowałem jarajac kilkanascie skretow z tytoniem wisniowym i maryska... co 20 min. A tak an serio- na haloween atakowaly Grunny bunnies... i wdupcaly nas- ktos ie zarazil wyglada jak ja lub gorzej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:10 am
Prinee crazy chaz Prinee eee tam ;D Lepiej uciekaj przez drechami a nie przedemna ;D mnie tam narazie tylko raz dorwali (pragne podkreslic iz bylem na straconej pozycji xp ) narazie ranking klasuje sie 1/3 xp Jeszcze Cie zbutują, zobaczysz ;D nie mow hop blaugh dzieki za dobre slowa otuchy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:11 am
nie zasluzylas cool ARRRRRRR domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:12 am
crazy chaz nie zasluzylas cool ARRRRRRR domokun xd A właśnie że zasłużyłam (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:14 am
Prinee crazy chaz nie zasluzylas cool ARRRRRRR domokun xd A właśnie że zasłużyłam (; czym? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:15 am
Lurker aaaa domokun gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:17 am
Bardier Lurker aaaa domokun gonk xd tja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:19 am
crazy chaz Bardier Lurker aaaa domokun gonk xd tja... ... Napisalem posta i do kuchni poszedlem ... mrgreen ... teraz wrocilem i jem kanapki ...xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|