|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:37 am
Prinee UuuuuuuuuuUuuuuuuuu, co za nudy gonk norma... od kiedy juz nie denerwuje ludzi dla wlasnej satysfakcji xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:44 am
crazy chaz Prinee UuuuuuuuuuUuuuuuuuu, co za nudy gonk norma... od kiedy juz nie denerwuje ludzi dla wlasnej satysfakcji xp To juz wolalem, kiedy to robiles, niz teraz... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:46 am
Kagenoyami crazy chaz Prinee UuuuuuuuuuUuuuuuuuu, co za nudy gonk norma... od kiedy juz nie denerwuje ludzi dla wlasnej satysfakcji xp To juz wolalem, kiedy to robiles, niz teraz... :/ ojojoj xd Hyh, a uczyć się nie będe bo mi się nie chce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:47 am
Kagenoyami crazy chaz Prinee UuuuuuuuuuUuuuuuuuu, co za nudy gonk norma... od kiedy juz nie denerwuje ludzi dla wlasnej satysfakcji xp To juz wolalem, kiedy to robiles, niz teraz... :/ mozemy zrobic glosowanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:48 am
oooooo nareszcie System w Hypnotize pokazuje metal cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:50 am
Prinee Kagenoyami crazy chaz Prinee UuuuuuuuuuUuuuuuuuu, co za nudy gonk norma... od kiedy juz nie denerwuje ludzi dla wlasnej satysfakcji xp To juz wolalem, kiedy to robiles, niz teraz... :/ ojojoj xd Hyh, a uczyć się nie będe bo mi się nie chce. a komu chce? i tak panuje powszechna niesprawiedliwosc! mialem 7/10 ptk i dostalem +3! a z histy 4 i braklo mi jednego durnego ptk, a tyle sie kulo stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:51 am
Ludzie cichaja ninja ... boja sie dawnego Lynkyna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:53 am
crazy chaz Prinee Kagenoyami crazy chaz Prinee UuuuuuuuuuUuuuuuuuu, co za nudy gonk norma... od kiedy juz nie denerwuje ludzi dla wlasnej satysfakcji xp To juz wolalem, kiedy to robiles, niz teraz... :/ ojojoj xd Hyh, a uczyć się nie będe bo mi się nie chce. a komu chce? i tak panuje powszechna niesprawiedliwosc! mialem 7/10 ptk i dostalem +3! a z histy 4 i braklo mi jednego durnego ptk, a tyle sie kulo stressed xp ii tam ;D Ja tylko czekam na koniec roku bo chce do liceum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:54 am
Prinee ii tam ;D Ja tylko czekam na koniec roku bo chce do liceum do jakiego chcesz isc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:57 am
crazy chaz Prinee ii tam ;D Ja tylko czekam na koniec roku bo chce do liceum do jakiego chcesz isc? emm......prawdopodobnie LIGOŃ! do klasy medialnej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:59 am
Prinee crazy chaz Prinee ii tam ;D Ja tylko czekam na koniec roku bo chce do liceum do jakiego chcesz isc? emm......prawdopodobnie LIGOŃ! do klasy medialnej. aaaa... nie znam? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:01 am
crazy chaz Prinee crazy chaz Prinee ii tam ;D Ja tylko czekam na koniec roku bo chce do liceum do jakiego chcesz isc? emm......prawdopodobnie LIGOŃ! do klasy medialnej. aaaa... nie znam? xd Nooo, w CHORZOWIE! hyhyhy ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:03 am
Prinee crazy chaz Prinee crazy chaz Prinee ii tam ;D Ja tylko czekam na koniec roku bo chce do liceum do jakiego chcesz isc? emm......prawdopodobnie LIGOŃ! do klasy medialnej. aaaa... nie znam? xd Nooo, w CHORZOWIE! hyhyhy ;D jeeeee........ bedziesz chorzowski rofl bede przed toba uciekac xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:04 am
crazy chaz Nooo, w CHORZOWIE! hyhyhy ;D jeeeee........ bedziesz chorzowski rofl bede przed toba uciekac xd domokun eee tam ;D Lepiej uciekaj przez drechami a nie przedemna ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|