|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:45 am
sheendragon ale ja jestem wyjątkowym gatunkiem z pod gatunku zezolo-błendo ortografus ] Marudzisz biggrin ninja *poke Kage*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:46 am
sheendragon ale ja jestem wyjątkowym gatunkiem z pod gatunku zezolo-błendo ortografus Tak jak, chyba, wiekszosc internautow, korzystajacych z Gai.. :/
To jest jakas plaga cywilizacyjna,,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:47 am
Baliaur sheendragon ale ja jestem wyjątkowym gatunkiem z pod gatunku zezolo-błendo ortografus ] Marudzisz biggrin ninja *poke Kage* Co Ty mnie tu ruchasz, Ty.. Ty.. Ty zombiaku wybladly!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:49 am
Kagenoyami Baliaur sheendragon ale ja jestem wyjątkowym gatunkiem z pod gatunku zezolo-błendo ortografus ] Marudzisz biggrin ninja *poke Kage* Co Ty mnie tu ruchasz, Ty.. Ty.. Ty zombiaku wybladly! Chcialbys cool mrgreen Ale..ale.. ja Cie tylko pokam cry Ty...Ty....Brutalususie Przystojniakusie jeden pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:49 am
musze konczyci morze niedugo znowu wejde *wyturluje się z pomieszczenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:51 am
sheendragon musze konczyc moze niedlugo znow wejde *wyturluje się z pomieszczenia* *patrzy na tekst nieco inaczeJ8 czescpa 3nodding ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:56 am
Kagenoyami crazy chaz Kagenoyami Heh.. No to prawie wszyscy wybyli... jeszcze ja zostalem rofl xd talk2hand mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:56 am
Baliaur Ty...Ty....Brutalususie Przystojniakusie jeden pirate *Puuurrrrrrr*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:59 am
Kagenoyami Baliaur Ty...Ty....Brutalususie Przystojniakusie jeden pirate *Puuurrrrrrr* rolleyes gzecna kicia gzecna *drap drap za uszkiem* Tylko nie gryz rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:01 am
wrocilam jakby cio ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:06 am
Twisted_Exile wrocilam jakby cio ninja twisted To witaj jakby co 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:20 am
//yes - close to the edge heart _ heart
ey Aid
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:29 am
UuuuuuuuuuUuuuuuuuu, co za nudy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:31 am
Prinee UuuuuuuuuuUuuuuuuuu, co za nudy gonk To sie poucz na dobre Ci to tylko wyjdzie *wraca do nauki* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|