|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:20 am
Sei chan BeeWolf Sei chan *Z kuchni dochodzi huk i wytacza się kilka garnków*Czyli w tej szafce wiadomo co jest.*Otwiera następną* uwarzaj na lodówke na samej gorze lezy pulmisek z czyms dziwnym wczoraj troszke na siebie wylalem !!! *Zagląda do pułmiska*Fee xp *Wylewa zawartośc do zlewu i otwiera nastepną szafkę* mysle ze tymi dziwnie wygladajocymi kawałkami miesa zatkasz zew ...!!! a tu nie ma miksera eby to zmienlić ... Podaje sei przepychaczke ...!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:21 am
BeeWolf Sei chan BeeWolf Sei chan *Z kuchni dochodzi huk i wytacza się kilka garnków*Czyli w tej szafce wiadomo co jest.*Otwiera następną* uwarzaj na lodówke na samej gorze lezy pulmisek z czyms dziwnym wczoraj troszke na siebie wylalem !!! *Zagląda do pułmiska*Fee xp *Wylewa zawartośc do zlewu i otwiera nastepną szafkę* mysle ze tymi dziwnie wygladajocymi kawałkami miesa zatkasz zew ...!!! a tu nie ma miksera eby to zmienlić ... Podaje sei przepychaczke ...!!! domokun Nyu?*Odrzuca Bee przepychaczke i zagląda do następnej szafki*Cukierki!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:22 am
Sei chan Nyu?*Odrzuca Bee przepychaczke i zagląda do następnej szafki*Cukierki!!! 4laugh No tak ale kto teraz .... udrorzni zlew bo napewno nie ja !!!.... ... Cuksy podziel sie !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:23 am
Sei chan Nyu?*Odrzuca Bee przepychaczke i zagląda do następnej szafki*Cukierki!!! 4laugh podaj jedengo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:23 am
BeeWolf Sei chan Nyu?*Odrzuca Bee przepychaczke i zagląda do następnej szafki*Cukierki!!! 4laugh No tak ale kto teraz .... udrorzni zlew bo napewno nie ja !!!.... ... Cuksy podziel sie !!!! *Wyciąga z szafki cukierki*Prosze!! To niech Serafin zlew odetka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:25 am
Sei chan *Wyciąga z szafki cukierki*Prosze!! To niech Serafin zlew odetka blaugh a dlaczego ja ty tam cos wylałaś więc ty sprzataj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:26 am
SERAFIN-WAMPIRE Sei chan *Wyciąga z szafki cukierki*Prosze!! To niech Serafin zlew odetka blaugh a dlaczego ja ty tam cos wylałaś więc ty sprzataj *Zaczyna płakać* crying On jest dla mnie niedobry crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:26 am
wilczku widziałeś już moją fotke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:27 am
Sei chan SERAFIN-WAMPIRE Sei chan *Wyciąga z szafki cukierki*Prosze!! To niech Serafin zlew odetka blaugh a dlaczego ja ty tam cos wylałaś więc ty sprzataj *Zaczyna płakać* crying On jest dla mnie niedobry crying spoko jak go spotkam to mu pokarze.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan SERAFIN-WAMPIRE Sei chan *Wyciąga z szafki cukierki*Prosze!! To niech Serafin zlew odetka blaugh a dlaczego ja ty tam cos wylałaś więc ty sprzataj *Zaczyna płakać* crying On jest dla mnie niedobry crying * dobra biore przepychczka i sprzątam cały bałagan* a ty sie uśmichni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-WAMPIRE wilczku widziałeś już moją fotke widziałem wisisz mi 300g biggrin .... Przegraleś zakład znosny jesteś !!! biggrin hahaha //// DZOŁK Glaszcze Sei po łepku ..Ozzy za ciebie to sprzatnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 10:28 am