|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:27 am
witay..... eek to jakas plaga eek lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:28 am
~~lena-undesaid~~ *dopada ja glupawka* *staje sie nieoliczalna* siema mrgreen ej.. moze ak choinke jz tu postawimy..? przeciez dopiero listopad xp Wystarczy, ze sklepy wariuja, ale to dlatego, ze jesli stworzy sie swiateczny nastroj to ludzie chetniej i wiecej kupuja- to naukowo udowodnione blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:29 am
Yo Omega, Yo Twisted...
Co tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:30 am
Twisted_Exile witay..... eek to jakas plaga eek lol twisted co plaga question gdzie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:31 am
Bardier Yo Omega, Yo Twisted... Co tam? Hello. Wszystko ok, jestem padnieta, bo musialam siedziec z wiecznie glodnym, rozkrzyczanym dzieckiem gonk . Zaraz ide cwiczyc joge. A Ty co tak tylko wybranych witasz ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:31 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ *dopada ja glupawka* *staje sie nieoliczalna* siema mrgreen ej.. moze ak choinke jz tu postawimy..? przeciez dopiero listopad xp Wystarczy, ze sklepy wariuja, ale to dlatego, ze jesli stworzy sie swiateczny nastroj to ludzie chetniej i wiecej kupuja- to naukowo udowodnione blaugh no i ja mowie o tym, zeby wprowadzic tu swiateczny nastroj wink JA CHCE JUZ SWIETA gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:33 am
sheendragon witay co plaga question gdzie question skoro jestes nowa osobka, moze powiesz nam cos o sobie (bo na razazie, sugerujac sie strojem, ciezko nawet stwierdzic plec wink ) ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:33 am
~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ *dopada ja glupawka* *staje sie nieoliczalna* siema mrgreen ej.. moze ak choinke jz tu postawimy..? przeciez dopiero listopad xp Wystarczy, ze sklepy wariuja, ale to dlatego, ze jesli stworzy sie swiateczny nastroj to ludzie chetniej i wiecej kupuja- to naukowo udowodnione blaugh no i ja mowie o tym, zeby wprowadzic tu swiateczny nastroj wink JA CHCE JUZ SWIETA gonk ja tesz exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:34 am
opcy spadam cos zjesc.......... nara Szmacznego, ja wlasnie czekam az mi herbatka wystygnie...... @Lena: ze what? jeszze czego stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:36 am
Omega Sun Bardier Yo Omega, Yo Twisted... Co tam? Hello. Wszystko ok, jestem padnieta, bo musialam siedziec z wiecznie glodnym, rozkrzyczanym dzieckiem gonk . Zaraz ide cwiczyc joge. A Ty co tak tylko wybranych witasz ninja ? Omego? pamiętaj, musisz uważać na słowa kontrowersyjne stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Bardier Yo Omega, Yo Twisted... Co tam? Hello. Wszystko ok, jestem padnieta, bo musialam siedziec z wiecznie glodnym, rozkrzyczanym dzieckiem gonk . Zaraz ide cwiczyc joge. A Ty co tak tylko wybranych witasz ninja ? A bo nie widzialem reszty... a ciebie mialem na stronie jak wlaczylem forum gildii biggrin Witka all people on tha fckn' house...! rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ *dopada ja glupawka* *staje sie nieoliczalna* siema mrgreen ej.. moze ak choinke jz tu postawimy..? przeciez dopiero listopad xp Wystarczy, ze sklepy wariuja, ale to dlatego, ze jesli stworzy sie swiateczny nastroj to ludzie chetniej i wiecej kupuja- to naukowo udowodnione blaugh no i ja mowie o tym, zeby wprowadzic tu swiateczny nastroj wink JA CHCE JUZ SWIETA gonk ja nie xp cale te zamieszanie ze sprzataniem i spotkania z rodzina mnie dnerwuja...wiem jestem aspoleczna mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur opcy spadam cos zjesc.......... nara Szmacznego, ja wlasnie czekam az mi herbatka wystygnie...... @Lena: ze what? jeszze czego stare no co?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:37 am
Omega Sun Bardier Yo Omega, Yo Twisted... Co tam? Hello. Wszystko ok, jestem padnieta, bo musialam siedziec z wiecznie glodnym, rozkrzyczanym dzieckiem gonk . Zaraz ide cwiczyc joge. A Ty co tak tylko wybranych witasz ninja ? Bo on do eskimosow sie nie odzywa! scream Nigdzie czlowiek sie nie czuje bezpieczny! Nigdzie! Tylko szowinizm i chamstwo, o! ... Ma ktos odstapic fajke? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|