|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:06 am
Lethiel Twisted_Exile Kiray Twist umiesc w sygnaturce link do swojego questa bo ostatnio jak chcialem po bumpowac to musialem go szukac przez questa Lethiel ale ja juz nie questuje nie kce za drogie sa te rzeczy ktorych pragne xd pobumpaj Leth jak Ci sie kce rofl mrgreen twisted ninja *wyglada spod fotela* znaczy ze.. ninja *wyglada zza szafy* mam cie usunac ? xD ninja *lurk lurk* jak Ci sie kce ja juz nie questuje rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:07 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Ty misiek jestes symbolem sexu sam w sobie wiec niczego nie musisz zmieniac xd a co masz w lewej kieszeni eek rofl mrgreen twisted wiedzialem...ale chcialem to od ciebie uslyszec cool sama sprawdz...to bedzie taka niespodzianka wink *ostroznie sprawdza co ma w lewej kieszeni* rofl mrgreen twisted to jest troche gleboko... *siega glebiej* rofl mrgreen twisted teraz troche poszukaj...najlepiej pomacaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:08 am
4laugh *wskakuje mu za koszule i gladzi pociete policzki* twisted heart :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:10 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Ty misiek jestes symbolem sexu sam w sobie wiec niczego nie musisz zmieniac xd a co masz w lewej kieszeni eek rofl mrgreen twisted wiedzialem...ale chcialem to od ciebie uslyszec cool sama sprawdz...to bedzie taka niespodzianka wink *ostroznie sprawdza co ma w lewej kieszeni* rofl mrgreen twisted to jest troche gleboko... *siega glebiej* rofl mrgreen twisted teraz troche poszukaj...najlepiej pomacaj mrgreen bierze widelec i zaczyna badac widelcem i dziugac szukajac czegos lepszego niz bimberek mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:12 am
Twisted_Exile mrgreen bierze widelec i zaczyna badac widelcem i dziugac szukajac czegos lepszego niz bimberek mrgreen twisted *szybko wyjmuje jej reke z kieszeni* jestes taka brutalna... a teraz ide sie pouczyc... narazie all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:13 am
Kiray Twisted_Exile mrgreen bierze widelec i zaczyna badac widelcem i dziugac szukajac czegos lepszego niz bimberek mrgreen twisted *szybko wyjmuje jej reke z kieszeni* jestes taka brutalna... a teraz ide sie pouczyc... narazie all mrgreen jak zawsze mrgreen twisted narazie misiek rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:18 am
to opowiedz cos o sobie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:25 am
Aidanna to opowiedz cos o sobie ^^ jestem sebastian mam 16 lat, dlugo nie gram w gaie, interesuje sie samochodami i komputerami 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:27 am
SebaKruk Aidanna to opowiedz cos o sobie ^^ jestem sebastian mam 16 lat, dlugo nie gram w gaie, interesuje sie samochodami i komputerami 4laugh i jestes pewnie z warszawy domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 11:28 am