|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:12 am
Lavagetas_heqetai Ridsu Lavagetas_heqetai Ridsu- ale nie przy swoim ;] tym bardziej rofl nigdy nie mowilem żem grzeczny chłopiec ;] nio i bardzo dobrze twisted nie lubiem grzeczych chlopcow twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:12 am
Ridsu EvilYuki Padam na twarz... nienawidze szkoly... zbieram na glany ;P mozecie mnie wspomoc, wazne jest kazde 10 gp... IV.ZACHOWANIE OGOLNE 1) Nie zebrzemy namolnie (kazdy tutaj tak samo ciezko pracowal na to co ma, poza tym idea gai nie polega jedynie na gromadzeniu dobr materialnych) mrgreen rolleyes confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:14 am
Baliaur Ridsu EvilYuki Padam na twarz... nienawidze szkoly... zbieram na glany ;P mozecie mnie wspomoc, wazne jest kazde 10 gp... IV.ZACHOWANIE OGOLNE 1) Nie zebrzemy namolnie (kazdy tutaj tak samo ciezko pracowal na to co ma, poza tym idea gai nie polega jedynie na gromadzeniu dobr materialnych) mrgreen rolleyes confused nio coo... mam dzien bycia wredna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:14 am
muwahahaa!!! mrgreen witam xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:16 am
ninja wrocilam i stwierdzam ze zimno na dworze zwlaszcza jak sie latalo w krotkim rekawku mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:16 am
Baliaur *chup* dziekuje biggrin cool moja uczennica grzecznie robi zadania rofl jestem cudotworca ninja winszuje- musimy to oblac ;D
Ridsu- a mnie lubisz co? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:20 am
Lavagetas_heqetai Ridsu- a mnie lubisz co? ;D bardzo twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:22 am
Lethiel Kiart ... A jednak zajmuje wolny czas... mrgreen ... rofl :nudzi sie dalej: uh.. zawsze mozemy poukladac domino blaugh 3nodding xd *czestuje go lizakiem* whee Eh .. jestem zeczony nic nierobieniem ... ... nic mi sie nie chce ... :delektuje sie smakiem lizaka: 3nodding ... Ide se poogladac Fight Club ... ... Narka All... 3nodding :znika:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:22 am
Twisted_Exile ninja wrocilam i stwierdzam ze zimno na dworze zwlaszcza jak sie latalo w krotkim rekawku mrgreen twisted hej słonce ;D :* heart
Ide ogolić pyszczek- na razie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:24 am
Ridsu Baliaur Ridsu EvilYuki Padam na twarz... nienawidze szkoly... zbieram na glany ;P mozecie mnie wspomoc, wazne jest kazde 10 gp... IV.ZACHOWANIE OGOLNE 1) Nie zebrzemy namolnie (kazdy tutaj tak samo ciezko pracowal na to co ma, poza tym idea gai nie polega jedynie na gromadzeniu dobr materialnych) mrgreen rolleyes confused nio coo... mam dzien bycia wredna mrgreen Dadalabym jeszcze jedno do regulaminu, ze namolne zwracanie uwagi tez powinno byc zakazane mrgreen
hey Moni pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:24 am
*przeturluje sie obok jej* xd blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:26 am
Kiart Lethiel Kiart ... A jednak zajmuje wolny czas... mrgreen ... rofl :nudzi sie dalej: uh.. zawsze mozemy poukladac domino blaugh 3nodding xd *czestuje go lizakiem* whee Eh .. jestem zeczony nic nierobieniem ... ... nic mi sie nie chce ... :delektuje sie smakiem lizaka: 3nodding ... Ide se poogladac Fight Club ... ... Narka All... 3nodding :znika: papa wink hej tym cio przylezli blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:28 am
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile ninja wrocilam i stwierdzam ze zimno na dworze zwlaszcza jak sie latalo w krotkim rekawku mrgreen twisted hej słonce ;D :* heart
Ide ogolić pyszczek- na razie ;]*tuli jak swoj skarb* mrgreen Asiu przegladajac posty wczesniej widze ze stwaorzylam potwora mrgreen 14. The Bloody Irish Boys - [Irish Punk Drinking Songs Compilation #14] Streams of Whiskey [2:16] mrgreen twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:28 am
Baliaur Dadalabym jeszcze jedno do regulaminu, ze namolne zwracanie uwagi tez powinno byc zakazane mrgreen
hey Moni pirate kiedy to takie fajne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|