|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:39 am
a ty co tak zjawiasz sie i znikasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam kotku .. mrgreen ja wlasnie postanowilem se w diablo pograc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai Hej Aidana
hejka Kiart- teraz jem płatki kukurydziane prosto z torebki ;D
Lethiniusienieczka ;D ;]a mnie przywitac to jzu nie laska? scream heart ah wybacz głupiemu słudze heart witaj @->--no tak ma byc cool *buzi w polik* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:44 am
Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai Hej Aidana
hejka Kiart- teraz jem płatki kukurydziane prosto z torebki ;D
Lethiniusienieczka ;D ;]a mnie przywitac to jzu nie laska? scream heart ah wybacz głupiemu słudze heart witaj @->--no tak ma byc cool *buzi w polik* rofl to sie nie powtorzy ;]
Ridsu- bo ja gorący chłopak jestem- nie usiedze długo w jednym miejscu (pozycji)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:45 am
Ridsu Addik witam kotku .. mrgreen ja wlasnie postanowilem se w diablo pograc mrgreen nie spouchwalaj sie siad scream i podaj lape ladnie dzis wygladasz ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:46 am
Lavagetas_heqetai Ridsu- bo ja gorący chłopak jestem- nie usiedze długo w jednym miejscu (pozycji) gdybys byl kobitka to bym powiedziala kup sobie wibrator usiadz i wykonuj ruchy posowiste twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:47 am
Addik Ridsu Addik witam kotku .. mrgreen ja wlasnie postanowilem se w diablo pograc mrgreen nie spouchwalaj sie siad scream i podaj lape ladnie dzis wygladasz ... xd ty tez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:48 am
Ridsu Lavagetas_heqetai Ridsu- bo ja gorący chłopak jestem- nie usiedze długo w jednym miejscu (pozycji) gdybys byl kobitka to bym powiedziala kup sobie wibrator usiadz i wykonuj ruchy posowiste twisted w tym wypadku sam nim jestem- tylko miejsca nań nie ma ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:50 am
Lavagetas_heqetai Ridsu Lavagetas_heqetai Ridsu- bo ja gorący chłopak jestem- nie usiedze długo w jednym miejscu (pozycji) gdybys byl kobitka to bym powiedziala kup sobie wibrator usiadz i wykonuj ruchy posowiste twisted w tym wypadku sam nim jestem- tylko miejsca nań nie ma ;] to dmuchana lala lub reczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:51 am
O.o *podlazi* *podnosi glowe go gory* ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:52 am
Ridsu Lavagetas_heqetai Ridsu Lavagetas_heqetai Ridsu- bo ja gorący chłopak jestem- nie usiedze długo w jednym miejscu (pozycji) gdybys byl kobitka to bym powiedziala kup sobie wibrator usiadz i wykonuj ruchy posowiste twisted w tym wypadku sam nim jestem- tylko miejsca nań nie ma ;] to dmuchana lala lub reczny zdesperowany to ja nie jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:53 am