|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 8:59 am
Addik degenerat Addik degenerat ... faktycznie porozmawiac mozemy wlasnie, tym bardziej ze nie wiem czemu ale twa postac poprawia moj nastruj mrgreen to mial byc sarkazm ... stare question czy poprostu lubisz sie ze mnie nabijac .. stare Addik co ty tak marudisz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:02 am
Aidanna Addik degenerat Addik degenerat ... faktycznie porozmawiac mozemy wlasnie, tym bardziej ze nie wiem czemu ale twa postac poprawia moj nastruj mrgreen to mial byc sarkazm ... stare question czy poprostu lubisz sie ze mnie nabijac .. stare Addik co ty tak marudisz whee a nie .. tak sie tylko pytam z czystej ciekawosci co on o mnie sadzi .. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:11 am
:wcina paluszki z makiem: ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:12 am
Kiart :wcina paluszki z makiem: ninja a oprucz tego robisz cos jescze question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:16 am
Addik Kiart :wcina paluszki z makiem: ninja a oprucz tego robisz cos jescze question mysle co by tu porobic ... ...bo jak zawsze w niedziele sie nudze o tej porze ... ... chyba, ze gdzies wyjde ... Hejka Iael 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:17 am
*siedzi na fotelu i nudzi sie jej* gonk domokun gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik degenerat Addik degenerat ... faktycznie porozmawiac mozemy wlasnie, tym bardziej ze nie wiem czemu ale twa postac poprawia moj nastruj mrgreen to mial byc sarkazm ... stare question czy poprostu lubisz sie ze mnie nabijac .. stare nie poprostu jestem szczery
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:18 am
degenerat Addik degenerat Addik degenerat ... faktycznie porozmawiac mozemy wlasnie, tym bardziej ze nie wiem czemu ale twa postac poprawia moj nastruj mrgreen to mial byc sarkazm ... stare question czy poprostu lubisz sie ze mnie nabijac .. stare nie poprostu jestem szczery to powiedz co myslisz o mnie?? ninja Hej Lava!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:19 am
Kiart Addik Kiart :wcina paluszki z makiem: ninja a oprucz tego robisz cos jescze question mysle co by tu porobic ... ...bo jak zawsze w niedziele sie nudze o tej porze ... ... chyba, ze gdzies wyjde ... Hejka Iael 3nodding Farciarz, ja wlasnie kumpeli f. trygonometryczne tlumcze, robimy postepy mrgreen i jeszcze musze sie na jutro na polaka nauczyc confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:21 am
# The Bloody Irish Boys - [Irish Punk Drinking Songs Comp #02] Drunk Tonight [3:16] mrgreen mrgreen mrgreen
witam wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:22 am
...WItaj ... Co porabiasz ciekawego ... question whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:22 am
Aidanna degenerat Addik degenerat Addik degenerat ... faktycznie porozmawiac mozemy wlasnie, tym bardziej ze nie wiem czemu ale twa postac poprawia moj nastruj mrgreen to mial byc sarkazm ... stare question czy poprostu lubisz sie ze mnie nabijac .. stare nie poprostu jestem szczery to powiedz co myslisz o mnie?? ninja a co ja wyrocznia machometanska? jestes zwykla laska nic nadzwyczajnego niczym tez sie nie wyrozniasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|