|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:03 am
Lethiel *siada na swoim foteliku* *przygląda sie reszcie* o zmieniłaś ciuszki fajnie wyglądasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:04 am
Iael hej ludzie to ze mam skręcony kark to nie znaczy ze nie mozna się do mie odzywać *złapał się za skręconą głowe i przekręciłją (ale tak ze mugł spojżeć za siebie, zemdlał* crying nio przeciesh cie witalam i nawet ci napisalam jak zmienic te oczy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:05 am
Iael hej ludzie to ze mam skręcony kark to nie znaczy ze nie mozna się do mie odzywać *złapał się za skręconą głowe i przekręciłją (ale tak ze mugł spojżeć za siebie, zemdlał* przekręca mu głowę....hm.....natalii....jak myślisz...na rozgrzewke posiekamy go? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalii Ntsumi_Aya *wyciąga z ręki miecze* powiedz który wolisz....Anduil czy Śnieżkę? Dzięki mam swój!!! *Powoli wygląda zza laptopa i zerka na ludzi* Hmmm.... wybija zaraz 18.00 musze mykać *Mówiąc to dosiada swego rumaka i czeka na swoją ukochaną* Choć Natalii musimy lecieć Narka ludziska na nas już czas mamy pare spraw do załatwienia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalii Lethiel *siada na swoim foteliku* *przygląda sie reszcie* o zmieniłaś ciuszki fajnie wyglądasz dziekooje 4laugh .. tak bylam ubrana na początq.. potem od tygodnia w koszoolce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael hej ludzie to ze mam skręcony kark to nie znaczy ze nie mozna się do mie odzywać *złapał się za skręconą głowe i przekręciłją (ale tak ze mugł spojżeć za siebie, zemdlał* no to o0 czym chcesz gadac .... nie moge patrzec jak kogos ignoruja tak jak czasem mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya ja się na kartcę wyładowuję....albo żucam czymś,....*calus* no i dobrze ja kiedys czesto lamalem olowki Ludzie po co sie ciac napewno komus zaleza na waszym zyciu i poprzesz samo okaleczanie krzywdzisz rowniesz ta drugo osobe chole ze tez na kazanie mi sie zebralo....... xp eh...kazanie ale przynajmniej nie takie nudne jak w kościele xp 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh :* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh wlasnie dlatego bardzo zadko chodze do kosciola xd co nie SERAFIN no ile czsau mineło od kiedy w kościele bylem niepamietam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurcze muszę już kończyć!!!!szkoda ze nie stoczymy tej walki ale moze wkrótce bedziemy mogły razem stanąć i skrzyżować miecze. PAPATKI PRZYTULAŃCE DOZOBACZYSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:06 am
Natalii Lethiel *siada na swoim foteliku* *przygląda sie reszcie* o zmieniłaś ciuszki fajnie wyglądasz wiedzisz ona zmieniłą aja w starych postrzepionych łachach a widzisz onama kase a ja nieszcze nie hehehehe's a przezentów nie otzrmałem mam pecha sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:07 am
*odzyskuje przytomność *eh *doprowadza swuj kark do porzątku i powoli wsiada na chmurke* fajnie by było gdybyśmy wrzyscy pokazali swoje zdjęcia dowiedzielibyśmy się jak wyglądamy na prawde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:07 am
swir Natalii Lethiel *siada na swoim foteliku* *przygląda sie reszcie* o zmieniłaś ciuszki fajnie wyglądasz wiedzisz ona zmieniłą aja w starych postrzepionych łachach a widzisz onama kase a ja nieszcze nie hehehehe's a przezentów nie otzrmałem mam pecha sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad nie smooć sie ... mam kase bo jestem jush tu od dawna 3nodding . napewno niedloogo tesh uzbierasz . a po za tym wyglądash dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:08 am
Lethiel Iael hej ludzie to ze mam skręcony kark to nie znaczy ze nie mozna się do mie odzywać *złapał się za skręconą głowe i przekręciłją (ale tak ze mugł spojżeć za siebie, zemdlał* crying nio przeciesh cie witalam i nawet ci napisalam jak zmienic te oczy crying buuuu... czy ja jestem niewidzialna... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:09 am
Lethiel swir Natalii Lethiel *siada na swoim foteliku* *przygląda sie reszcie* o zmieniłaś ciuszki fajnie wyglądasz wiedzisz ona zmieniłą aja w starych postrzepionych łachach a widzisz onama kase a ja nieszcze nie hehehehe's a przezentów nie otzrmałem mam pecha sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad nie smooć sie ... mam kase bo jestem jush tu od dawna 3nodding . napewno niedloogo tesh uzbierasz . a po za tym wyglądash dobrze 3nodding dzieki i narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 9:09 am
Iael *odzyskuje przytomność *eh *doprowadza swuj kark do porzątku i powoli wsiada na chmurke* fajnie by było gdybyśmy wrzyscy pokazali swoje zdjęcia dowiedzielibyśmy się jak wyglądamy na prawde jak chcesz wiedzieć jak wyglądam rto zajżyj na galerje tylko ostrzegam to niejst bestieczne groxi silepotą co nie falcone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|