Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2099 2100 2101 2102 2103 2104 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Natalii

PostPosted: Mon Sep 13, 2004 9:03 am

Lethiel
*siada na swoim foteliku*
*przygląda sie reszcie*

o zmieniłaś ciuszki fajnie wyglądasz
PostPosted: Mon Sep 13, 2004 9:04 am

Iael
hej ludzie to ze mam skręcony kark to nie znaczy ze nie mozna się do mie odzywać *złapał się za skręconą głowe i przekręciłją (ale tak ze mugł spojżeć za siebie, zemdlał*

crying nio przeciesh cie witalam i nawet ci napisalam jak zmienic te oczy crying

Lethiel

Tipsy Lunatic

Ntsumi_Aya

PostPosted: Mon Sep 13, 2004 9:05 am

Iael
hej ludzie to ze mam skręcony kark to nie znaczy ze nie mozna się do mie odzywać *złapał się za skręconą głowe i przekręciłją (ale tak ze mugł spojżeć za siebie, zemdlał*

przekręca mu głowę....hm.....natalii....jak myślisz...na rozgrzewke posiekamy go? twisted

Natalii
Ntsumi_Aya
*wyciąga z ręki miecze* powiedz który wolisz....Anduil czy Śnieżkę?
Dzięki mam swój!!!

*Powoli wygląda zza laptopa i zerka na ludzi*
Hmmm.... wybija zaraz 18.00 musze mykać
*Mówiąc to dosiada swego rumaka i czeka na swoją ukochaną*
Choć Natalii musimy lecieć
Narka ludziska na nas już czas mamy pare spraw do załatwienia wink

bromek

Lethiel

Tipsy Lunatic

Natalii
Lethiel
*przygląda sie reszcie*

dziekooje 4laugh .. tak bylam ubrana na początq.. potem od tygodnia w koszoolce 3nodding

Iael

no to o0 czym chcesz gadac ....
nie moge patrzec jak kogos ignoruja tak jak czasem mnie

Falcone

Uriell Angel of Death

Falcone
Ntsumi_Aya
Falcone
Ntsumi_Aya
ja się na kartcę wyładowuję....albo żucam czymś,....*calus*

no i dobrze ja kiedys czesto lamalem olowki

Ludzie po co sie ciac napewno komus zaleza na waszym zyciu i poprzesz samo okaleczanie krzywdzisz rowniesz ta drugo osobe

chole ze tez na kazanie mi sie zebralo....... xp

eh...kazanie ale przynajmniej nie takie nudne jak w kościele xp

4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh :* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh

wlasnie dlatego bardzo zadko chodze do kosciola xd co nie SERAFIN

no ile czsau mineło od kiedy w kościele bylem niepamietam

Kurcze muszę już kończyć!!!!szkoda ze nie stoczymy tej walki ale moze wkrótce bedziemy mogły razem stanąć i skrzyżować miecze. PAPATKI PRZYTULAŃCE DOZOBACZYSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natalii

swir

PostPosted: Mon Sep 13, 2004 9:06 am

Natalii
Lethiel
*przygląda sie reszcie*

wiedzisz ona zmieniłą aja w starych postrzepionych łachach a widzisz onama kase a ja nieszcze nie hehehehe's a przezentów nie otzrmałem mam pecha sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad
PostPosted: Mon Sep 13, 2004 9:07 am

*odzyskuje przytomność *eh *doprowadza swuj kark do porzątku i powoli wsiada na chmurke* fajnie by było gdybyśmy wrzyscy pokazali swoje zdjęcia dowiedzielibyśmy się jak wyglądamy na prawde

Iael

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Sep 13, 2004 9:07 am

swir
Natalii
Lethiel
*przygląda sie reszcie*

wiedzisz ona zmieniłą aja w starych postrzepionych łachach a widzisz onama kase a ja nieszcze nie hehehehe's a przezentów nie otzrmałem mam pecha sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad

sad nie smooć sie ... mam kase bo jestem jush tu od dawna 3nodding . napewno niedloogo tesh uzbierasz . a po za tym wyglądash dobrze 3nodding
PostPosted: Mon Sep 13, 2004 9:08 am

Lethiel
Iael

crying nio przeciesh cie witalam i nawet ci napisalam jak zmienic te oczy crying

buuuu... czy ja jestem niewidzialna... crying crying crying

Lethiel

Tipsy Lunatic

swir

PostPosted: Mon Sep 13, 2004 9:09 am

Lethiel
swir
Natalii
Lethiel
*przygląda sie reszcie*

sad nie smooć sie ... mam kase bo jestem jush tu od dawna 3nodding . napewno niedloogo tesh uzbierasz . a po za tym wyglądash dobrze 3nodding

dzieki i narazie
PostPosted: Mon Sep 13, 2004 9:09 am

Iael
*odzyskuje przytomność *eh *doprowadza swuj kark do porzątku i powoli wsiada na chmurke* fajnie by było gdybyśmy wrzyscy pokazali swoje zdjęcia dowiedzielibyśmy się jak wyglądamy na prawde

jak chcesz wiedzieć jak wyglądam rto zajżyj na galerje tylko ostrzegam to niejst bestieczne groxi silepotą co nie falcone

Uriell Angel of Death

Ita Lockheart

PostPosted: Mon Sep 13, 2004 9:10 am

smutno mi ...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2099 2100 2101 2102 2103 2104 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games