|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 3:57 am
opcy degenerat czemu nikt mnie nie lubi? crying mozliwe za masz kaprawa osobowosc... ale to tylko domysl......... rofl on jest straszny crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 4:04 am
opcy degenerat czemu nikt mnie nie lubi? crying mozliwe za masz kaprawa osobowosc... ale to tylko domysl......... rofl co oznacza "kaprawa" bo nie rozumiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 4:05 am
Ridsu opcy degenerat czemu nikt mnie nie lubi? crying mozliwe za masz kaprawa osobowosc... ale to tylko domysl......... rofl on jest straszny crying nie jestem straszny crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 7:39 am
degenerat Ridsu opcy degenerat czemu nikt mnie nie lubi? crying mozliwe za masz kaprawa osobowosc... ale to tylko domysl......... rofl on jest straszny crying nie jestem straszny crying dziaslo mnie boli cala noc nie spalam referatu przelozyc nie moge i jeszcze ty mnie wkurwiasz scream idz sobie pobiegaj... nie wiem ulce dupe pozawracaj scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 7:36 am
Jak zwykle symapatycznie tutaj :] Melina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 2:21 pm
degenerat Ridsu opcy degenerat czemu nikt mnie nie lubi? crying mozliwe za masz kaprawa osobowosc... ale to tylko domysl......... rofl on jest straszny crying nie jestem straszny crying
skocz z mostu na glowke do zimnej wody to moze otrzezwiejesz.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 9:10 am
revcat skocz z mostu na glowke do zimnej wody to moze otrzezwiejesz....... Sam skocz. Bierzesz Olivke na polowinki? Bo sie jej terminy pozmienialy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 7:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 5:40 am
kurwa, jak ja was wszystkich nienawidzę, pierdolone zjebane ludziki z plasteliny łączonej na ślinę i mocz... wy sobie nawet nie wyobrażacie jak silne może w człowieku być uczucie obrzydzenia względem drugiej osoby scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 6:59 am
Kukus kurwa, jak ja was wszystkich nienawidzę, pierdolone zjebane ludziki z plasteliny łączonej na ślinę i mocz... wy sobie nawet nie wyobrażacie jak silne może w człowieku być uczucie obrzydzenia względem drugiej osoby scream uuu mamy atak mizantropii?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 8:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 1:17 am
racqel revcat skocz z mostu na glowke do zimnej wody to moze otrzezwiejesz....... Sam skocz. Bierzesz Olivke na polowinki? Bo sie jej terminy pozmienialy.
a wlasnie ze nie moge z nia isc bo nie dostane wolnego.....kurwa jego zapierdolona mac..... pirate
a moze Ty skoczysz co? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:03 pm
racqel Kukus kurwa, jak ja was wszystkich nienawidz�™, pierdolone zjebane ludziki z plasteliny �‚�…czonej na �›lin�™ i mocz... wy sobie nawet nie wyobrażacie jak silne może w cz�‚owieku by�‡ uczucie obrzydzenia wzgl�™dem drugiej osoby scream skrusz orzecha, moze przejdzie. opcy uuu mamy atak mizantropii?? mrgreen nie podlizywać się... i tak was nienawidzę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 3:44 am
Kukus racqel Kukus kurwa, jak ja was wszystkich nienawidz�™, pierdolone zjebane ludziki z plasteliny �‚�…czonej na �›lin�™ i mocz... wy sobie nawet nie wyobrażacie jak silne może w cz�‚owieku by�‡ uczucie obrzydzenia wzgl�™dem drugiej osoby scream skrusz orzecha, moze przejdzie. opcy uuu mamy atak mizantropii?? mrgreen nie podlizywać się... i tak was nienawidzę *wije sie w ostrzach potepienia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:57 am
opcy *wije sie w ostrzach potepienia* *poczyna batorzyć go pętem parówek z ConStaru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|