|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 6:32 am
opcy Adwokat.Kozy ave  oi! 3nodding szit.. i musze leciec.. tosmy se pogadali... bywajcie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 6:33 am
Adwokat.Kozy opcy Adwokat.Kozy ave  oi! 3nodding szit.. i musze leciec.. tosmy se pogadali... bywajcie.. notonara....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 6:35 am
opcy Adwokat.Kozy opcy Adwokat.Kozy ave  oi! 3nodding szit.. i musze leciec.. tosmy se pogadali... bywajcie.. notonara....... mrgreen hmmm a ktore to sa te "poniektore" ? czesc Ozz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 6:37 am
revcat hmmm a ktore to sa te "poniektore" ? te ktore spowodowaly wczorajsze dymy............. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 6:39 am
opcy revcat hmmm a ktore to sa te "poniektore" ? te ktore spowodowaly wczorajsze dymy............. stare aha to jestem w domu......A & A jak mniemam.... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 6:41 am
revcat opcy revcat hmmm a ktore to sa te "poniektore" ? te ktore spowodowaly wczorajsze dymy............. stare aha to jestem w domu......A & A jak mniemam.... neutral tylko jedno A....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 6:46 am
opcy revcat opcy revcat hmmm a ktore to sa te "poniektore" ? te ktore spowodowaly wczorajsze dymy............. stare aha to jestem w domu......A & A jak mniemam.... neutral tylko jedno A.... a ze tak spytam sie o reszte....zebym wiedzial na zas....moze byc na pm'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 6:58 am
//Now Playing: MF Doom [Metal Fingers Presents... Special Herbs 1&2 #10] Red # 40 [3:39]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:09 am
opcy //Now Playing: MF Doom [Metal Fingers Presents... Special Herbs 1&2 #10] Red # 40 [3:39] no ladnie nawet elita sie szykuje do szarzy na gowniarstwo......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:13 am
revcat opcy //Now Playing: MF Doom [Metal Fingers Presents... Special Herbs 1&2 #10] Red # 40 [3:39] no ladnie nawet elita sie szykuje do szarzy na gowniarstwo...... nom...... ale w elokwentny sposob.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:17 am
opcy revcat opcy //Now Playing: MF Doom [Metal Fingers Presents... Special Herbs 1&2 #10] Red # 40 [3:39] no ladnie nawet elita sie szykuje do szarzy na gowniarstwo...... nom...... ale w elokwentny sposob......... tja elokwentny.....cos mi sie wydaje ze on nie poskutkuje....wole metody Kukusa...jest takie powiedzenie : jak sie dziecko raz sparzy.......to potem pamieta ze sie ma pilnowac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:18 am
revcat opcy revcat opcy //Now Playing: MF Doom [Metal Fingers Presents... Special Herbs 1&2 #10] Red # 40 [3:39] no ladnie nawet elita sie szykuje do szarzy na gowniarstwo...... nom...... ale w elokwentny sposob......... tja elokwentny.....cos mi sie wydaje ze on nie poskutkuje....wole metody Kukusa...jest takie powiedzenie : jak sie dziecko raz sparzy.......to potem pamieta ze sie ma pilnowac..... no ja tez watpie zeby to co oni kombinuja poskutkowalo....... zreszta mi juz wszystko jeno......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:21 am
opcy no ja tez watpie zeby to co oni kombinuja poskutkowalo....... zreszta mi juz wszystko jeno...... racja...niech sobie robia co chca.....chuj z tym.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:24 am
revcat opcy no ja tez watpie zeby to co oni kombinuja poskutkowalo....... zreszta mi juz wszystko jeno...... racja...niech sobie robia co chca.....chuj z tym..... mysie musimy zajac naszymi gildiowymi rodzynami.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:26 am
opcy revcat opcy no ja tez watpie zeby to co oni kombinuja poskutkowalo....... zreszta mi juz wszystko jeno...... racja...niech sobie robia co chca.....chuj z tym..... mysie musimy zajac naszymi gildiowymi rodzynami......... dokladnie...a jest czym.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|