|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 4:01 pm
Dzisiaj protestuję, bo mnie nikt tu nie szanuje Dzisiaj protestuję, bo każdy czepia się Dzisiaj protestuję, bo się sama zaniedbuję Dzisiaj protestuję, strzelę sobie prosto w łeeeb
Samej mi do siebie jest okrutnie za daleko Ciagle mi dystansu do samej siebie brak Burze się na wszystkich, że mnie za nic kurwa mają A to mnie od środka wpierdala jakiś rak
Jaaaaaak Siebie przezyc maaaaaam Czaaas Nie leczy moich ran
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 9:52 am
And dance your final dance This is your final chance To hold the one you love You know you've waited long enough
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 10:24 am
idę po deszczu, wpadam w kałuże, będę tam klnął, Póki się z niej nie wynurzęęęęęęęęęęęęęęęę!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 10:45 am
Ohh, it's what you do to meee.. Ohh, it's what you do to me...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 10:59 am
leave me at the roadside...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 11:39 am
leave before the lights came on....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 1:03 am
i'm too sexy for your party... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 4:57 am
no alarms and no surprises no alarms and no surprises no alarms and no surprises please silent, silent...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 2:36 pm
Mroovecka i'm too sexy for your party... biggrin i'm too sexy for my shirt i'm too sexy for my car i'm too sexy for my body
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 2:43 pm
Yajo Dzisiaj protestuję, bo mnie nikt tu nie szanuje Dzisiaj protestuję, bo każdy czepia się Dzisiaj protestuję, bo się sama zaniedbuję Dzisiaj protestuję, strzelę sobie prosto w łeeeb Samej mi do siebie jest okrutnie za daleko Ciagle mi dystansu do samej siebie brak Burze się na wszystkich, że mnie za nic kurwa mają A to mnie od środka wpierdala jakiś rak Jaaaaaak Siebie przezyc maaaaaam Czaaas Nie leczy moich ran Śmieję się ze wszystkich tylko z siebie wciąz nie mogę Bije się ze wszystkim tylko rzadko kiedy w pierś Może zawsze będe czuła się od siegbie gorsza Może tak zostanie do osranej śmierci mej Jaaaaaak Siebie przezyc maaaaaam Czaaas Nie leczy moich raaaaaan Ooooooo Jaaaaaak Siebie w sobie znieeeść Jaaaaaak Mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 2:51 pm
depresyjne piesni religijne ktore szykuje na dzien wspolnoty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 9:32 am
all u need to do is call and i'll be there yes i will u've got a friend
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 11:22 am
Kto wstawi się za nami U Pana co drogami Krętymi każe,każe iść?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 4:33 am
explosion explosion... (wlazło bo puszczali calymi dniami na wycieczce z basem na maksa...) crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|