|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 2:10 am
Valter Baranina Valter Baranina Valter Baranina bo tu nic sie nigdy nie dzieje xp u nas sie dzieje na tych nie oznaczonych topikach xp hhe .... a panienka co robi tutaj o tak wczesnej porze question co do nic nie dziania to jestem troche zawiedziony że tak mało osób chce grać w rpg sweatdrop narazie tylko jedna os. sie odezwała na pm stressed Bedzie stworzona guildia rpg. o to prosze sie nie martwić. mrgreen ok ... to ja sie zgłaszam na moderatora xd dorzucić sie do gildi question mam nadzieje że powstanie szybko .. bo już chce mi sie grać ( prowadzić ) zasadniczo juz powstala xp kwestia rozkrecenia zaraz ci wszystko wyjasnie ok ... z rozkręceniem nie będzie problmu ... już sie wypowiedziałem w odpowiednim miejscu ... ja che tylko miejsca na własnego rpg-a o tym gadaj z kasmizarem. mysle ze napewno sie zgodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 2:37 am
to tera tak z innej "BeeCzki"
właśnie zamieściłem temat dla dorosłych xd
co byś miała prawdziwy powód do pilnowania młodzieży domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 5:04 am
Valter to tera tak z innej "BeeCzki" właśnie zamieściłem temat dla dorosłych xd co byś miała prawdziwy powód do pilnowania młodzieży domokun a ktory konkretnie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 5:07 am
juz wiem ktory. prosze bys ten obrazek ograniczyl do linku. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 5:12 am
Baranina juz wiem ktory. prosze bys ten obrazek ograniczyl do linku. mrgreen ok .... ale ona taka ładna jest ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 1:42 am
Baranina juz wiem ktory. prosze bys ten obrazek ograniczyl do linku. mrgreen po dłuższym zastanowieniu zrozumiałem czemu chcesz ograniczyć to do linku ( mimo braku regulaminu ) .... jesteś zazdrosna o jej urodę rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 10:21 am
Valter Baranina juz wiem ktory. prosze bys ten obrazek ograniczyl do linku. mrgreen po dłuższym zastanowieniu zrozumiałem czemu chcesz ograniczyć to do linku ( mimo braku regulaminu ) .... jesteś zazdrosna o jej urodę rofl rofl rofl bardziej martwi mnie to ze zajmuje zbyt duzo strony co nie pozwala mi na monitoring mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 2:20 am
Valter Baranina juz wiem ktory. prosze bys ten obrazek ograniczyl do linku. mrgreen po dłuższym zastanowieniu zrozumiałem czemu chcesz ograniczyć to do linku ( mimo braku regulaminu ) .... jesteś zazdrosna o jej urodę rofl rofl rofl ale żeś strzelił... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 2:26 am
Jukatan Valter Baranina juz wiem ktory. prosze bys ten obrazek ograniczyl do linku. mrgreen po dłuższym zastanowieniu zrozumiałem czemu chcesz ograniczyć to do linku ( mimo braku regulaminu ) .... jesteś zazdrosna o jej urodę rofl rofl rofl ale żeś strzelił... rofl nie widze niektorych linkow ustawionych na img stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:10 am
Baranina Jukatan Valter Baranina juz wiem ktory. prosze bys ten obrazek ograniczyl do linku. mrgreen po dłuższym zastanowieniu zrozumiałem czemu chcesz ograniczyć to do linku ( mimo braku regulaminu ) .... jesteś zazdrosna o jej urodę rofl rofl rofl ale żeś strzelił... rofl nie widze niektorych linkow ustawionych na img stare oj nie martw się, nie martw, mi na przykłąd te obrazki rozciągają stronę i też nie lubię wstawionych dużych img. ale teoria, ze to z zazdrości jest nieco śmieszna ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:21 am
Jukatan Baranina Jukatan Valter Baranina juz wiem ktory. prosze bys ten obrazek ograniczyl do linku. mrgreen po dłuższym zastanowieniu zrozumiałem czemu chcesz ograniczyć to do linku ( mimo braku regulaminu ) .... jesteś zazdrosna o jej urodę rofl rofl rofl ale żeś strzelił... rofl nie widze niektorych linkow ustawionych na img stare oj nie martw się, nie martw, mi na przykłąd te obrazki rozciągają stronę i też nie lubię wstawionych dużych img. ale teoria, ze to z zazdrości jest nieco śmieszna ;P no ba ... przeca każdy wie ze ridsu/baranina .. ma wszystko tam gdzie trzeba i wygląda przeuroczo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:34 am
Valter Jukatan Baranina Jukatan Valter Baranina juz wiem ktory. prosze bys ten obrazek ograniczyl do linku. mrgreen po dłuższym zastanowieniu zrozumiałem czemu chcesz ograniczyć to do linku ( mimo braku regulaminu ) .... jesteś zazdrosna o jej urodę rofl rofl rofl ale żeś strzelił... rofl nie widze niektorych linkow ustawionych na img stare oj nie martw się, nie martw, mi na przykłąd te obrazki rozciągają stronę i też nie lubię wstawionych dużych img. ale teoria, ze to z zazdrości jest nieco śmieszna ;P no ba ... przeca każdy wie ze ridsu/baranina .. ma wszystko tam gdzie trzeba i wygląda przeuroczo rofl a ukrecic ci leb za to przeuroczo. stare wygladam normalnie. jak kazdy nie odbiegajacy od normy czlowiek. zle jest wygladac niedobrze ale jeszcze gorzej wygladac zbyt dobrze. ale najgorzej to jest miec tradzik albo pozostalosci po nim. szczerze wspolczuje ludzikom co maja nierowna skore. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:46 am
Baranina a ukrecic ci leb za to przeuroczo. stare wygladam normalnie. jak kazdy nie odbiegajacy od normy czlowiek. zle jest wygladac niedobrze ale jeszcze gorzej wygladac zbyt dobrze. ale najgorzej to jest miec tradzik albo pozostalosci po nim. szczerze wspolczuje ludzikom co maja nierowna skore. emo tradzik mozna wyleczyc, blizny tez schodza po jakims czasie, a ewentualnie mozna je zakryc podkladem, ale to raczej dziewczyny, dla facetow ta opcja odpada... bardziej wspolczuje komus, kto ma dziwna twarz, krzywy nos, czy chociazby brak gustu (te dziewczyny sie czasami tak obrzydzaja, np. nosza zle dobrane oprawki okularow do typu urody gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:57 am
to tez jest przykre, ale zawsze mozna powiedziec : hej wygladasz dzis beznadziejnie xp
ale najbardziej zal mi osob ktore maja kompleksy (dominika) i nieudolnie staraja sie je ukryc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:59 am
Baranina to tez jest przykre, ale zawsze mozna powiedziec : hej wygladasz dzis beznadziejnie xp ale najbardziej zal mi osob ktore maja kompleksy (dominika) i nieudolnie staraja sie je ukryc xp no ale też powinno się widzieć własne niedoskonałości, nie na wszystko każda kobieta może sobie pozwolić. Gorzej jak kompleksy sa urojone sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |