|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:45 am
nah nah biggrin ja narazie nie mam funuduszy żeby lecieć do fotografa blaugh wiec na ten czas obecny jestem wam... nieznana ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 10:34 am
Miss_Karina Chriss, Wodzu- a co, mieliscie nadzieje na jakies spotkanie? xd xd whee blaugh Na przykład.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:37 am
taram taram maciiiiiiiiiiiiieeeeeeeee nas blaugh :   znaczy sie mnie juliangel.... zgaduj zgadula ktora jest ktora blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh [edit: chiba nie ma banow za wyglad?? nie odpowidam za czyjesnudnosci po zobaczeniu tych zdjec...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 6:43 am
sliczny jestes... ach... heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:29 am
Yuki śliczna jesteś szkoda, że: Po pierwsze za stary jestem Po drugie do Redy daleko (Choć w Jastrzębiej Górze byłem ostatnio 5 dni)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 9:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:43 am
Christoff_Gangrell eek czy wy (kobiety) wszyscy macie jakieś bezsensowne kompleksy na swoim punkcie??? zupełnie tego nie moge zrozumieć.... moze kt#347; mi to wytłumaczyć??? Bardzo bym to w końcu zrozumieć dlaczego prawie każda z was twierdzi ze jest brzydka podczas gdy jest dokłądnie na odw? a ty jestes fajniutki , moj typ ( ok , jjestem całkiem ładna )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 1:27 pm
Night_Lady sliczny jestes... ach... heart wink podzielam zdanie mej przedmowczyni mrrrruuu whee heart ninja *mysli nad wstawieniem swojego zdjecia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 1:08 am
sweet_chii Night_Lady sliczny jestes... ach... heart wink podzielam zdanie mej przedmowczyni mrrrruuu whee heart ninja *mysli nad wstawieniem swojego zdjecia* Heh, dzieki, ale to z pewnoscia nie moja zasluga wink Wiecie, specjalne filtry maskujace macki, kolce, wypryski i dodatkowe pary oczu na czole xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 11:44 am
I nadeszla moja kolej! xd Oto ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 2:30 pm
NIezłe zdjęcia... jakiego aparatu użyłąś.. zakłądam że cyfrówka... ale chodz mi o firme xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 2:37 pm
Delisa I nadeszla moja kolej! xd Oto ja eek heart heart heart heart heart heart whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|