Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
ED (czyli dyskusje na powazniejsze tematy) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed May 04, 2005 8:02 am

Illune
BeeWolf_san
opcy
Ryhol
Niestety jestescie ofiarami polskiego systemu szkolnictwa, mi sie jeszcze udalo zakonczyc 8 klas podstawowki i pojsc normalnie do LO.
oi!
czyli ktos tu skonczyl taki tok nauki jak ja bo sie powoli zaczynam gubic jak mowia o jakis egzaminach gimnazjalnych itp..............

tak opcy ja tak samo, tokowałem sie jak ty. xp
było przedszkole zer󷫡 podstaw󷫡, LO, i nie uwierzycie ale i studia sa teraz biggrin

a teraz jest
przedszkole, podstawowka, gimnazjum, LO i studnia i w czym tu sie gubic? xp

ja sie gubie w regulach rekrutacji sad
PostPosted: Wed May 04, 2005 8:34 am

alexvandom
Illune
BeeWolf_san
opcy
Ryhol
Niestety jestescie ofiarami polskiego systemu szkolnictwa, mi sie jeszcze udalo zakonczyc 8 klas podstawowki i pojsc normalnie do LO.
oi!
czyli ktos tu skonczyl taki tok nauki jak ja bo sie powoli zaczynam gubic jak mowia o jakis egzaminach gimnazjalnych itp..............

było przedszkole zer󷫡 podstaw󷫡, LO, i nie uwierzycie ale i studia sa teraz biggrin

a teraz jest

ja tez sie gubilam, ale sie z tym jakos uporalam smile bogu dzieki smile
A zreszta, wszyscy was strasza, wcale nie jest tak ciezko!

natrim

Neilameane

PostPosted: Wed May 04, 2005 2:48 pm

natrim
alexvandom
Illune
BeeWolf_san
opcy
Ryhol
oi!

a teraz jest

ja tez sie gubilam, ale sie z tym jakos uporalam smile bogu dzieki smile
A zreszta, wszyscy was strasza, wcale nie jest tak ciezko!

o... ktos w moim wieku... ^^ Mnie te egzaminy nawet nie nerwowaly. Teraz jednak mnie wkurza, ze teraz na koniec podstawowki sa te cale egzaminy do gimpla (to raz). Druga sprawa: czemu Ci ludzie tak ciagle gadaja o tych egzaminach? Przeciez przez to sie dzieciaki jeszcze bardziej nerwuja. Ja na koniec podstawowki nawet nie wiedzialam, ze to jakis powazny egzamin, tylko kolejny sprawdzian na koniec klasy.... A teraz tak sie porobilo, ze szkoda gadac =="
PostPosted: Thu May 05, 2005 6:59 am

bo, moim zdaniem to jest jeszcze jedna rzecz, zeby ludziom napchac problemow ...

natrim

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu May 05, 2005 7:56 am

natrim
bo, moim zdaniem to jest jeszcze jedna rzecz, zeby ludziom napchac problemow ...

jakbysmy ich malo mieli... Z reszta uwazam, ze jest glupota pisanie egzaminu w podstawowce, dzieciaki jeszcze nie wiedza, ze od tego zalezy wiele i mogliby sobie darowac...
PostPosted: Thu May 05, 2005 8:01 am

alexvandom
natrim

jakbysmy ich malo mieli... Z reszta uwazam, ze jest glupota pisanie egzaminu w podstawowce, dzieciaki jeszcze nie wiedza, ze od tego zalezy wiele i mogliby sobie darowac...

Ale od tego egzaminu chyba az tak duzo nie zalerzy przeciez do gimnazjum tak czy siek Cie przyjma.

Ryhol

Neilameane

PostPosted: Thu May 05, 2005 10:20 am

Ryhol
alexvandom
natrim

Ale od tego egzaminu chyba az tak duzo nie zalerzy przeciez do gimnazjum tak czy siek Cie przyjma.

i o to wlasnie sie rozchodzi..
PostPosted: Thu May 05, 2005 11:43 am

Neilameane
Ryhol
alexvandom
natrim

to dopiero liceum decyduje o twojej przyszłości, a nie gimnazjum... Po gimnazjum nie idziesz na studia...

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Neilameane

PostPosted: Thu May 05, 2005 2:04 pm

alexvandom
Neilameane
Ryhol
alexvandom
natrim

to dopiero liceum decyduje o twojej przyszłości, a nie gimnazjum... Po gimnazjum nie idziesz na studia...

w skrocie ludzie sobie sami klopoty robia, a potem jeszcze nimi dzieciaki stresuja. Czysta glupota.
PostPosted: Fri May 06, 2005 5:04 am

Nie, egzaminy sa po to, zeby moc zyc w przekonaniu, ze zycie jest ciezkie i trzeba pracowac.... Mimo, ze nie chcemy wyscigu szczurow, sami go nieswiadanie udoskonalamy xp

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

natrim

PostPosted: Fri May 06, 2005 6:24 am

alexvandom
Nie, egzaminy sa po to, zeby moc zyc w przekonaniu, ze zycie jest ciezkie i trzeba pracowac.... Mimo, ze nie chcemy wyscigu szczurow, sami go nieswiadanie udoskonalamy xp

moi starzy ciagle mi gadali, ze jak chce cos osiagnac, to musze pracowac... ale glupi ma szczescie i nawet jak nie pracuje to znajdzie zajecie...
PostPosted: Fri May 06, 2005 7:17 am

Neilameane
alexvandom
Neilameane
Ryhol
alexvandom
natrim

w skrocie ludzie sobie sami klopoty robia, a potem jeszcze nimi dzieciaki stresuja. Czysta glupota.

to raczej chodzi o politykow ktozy biora zato kase, a ze sie nie sprawdza to trudno zrobi sie 10 reforme i moze bedzie gites wazne ze maja kapuste.

Ryhol

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri May 06, 2005 10:56 pm

Politycy to najwieksi przestepcy - moim skromnym zdaniem....
PostPosted: Sat May 07, 2005 12:13 am

alexvandom

Ostatnio widziałam napis na koszulce mojego kolegi:
Nie kradnij - politycy nie lubią konkurencji!

natrim

Neilameane

PostPosted: Sun May 08, 2005 3:59 am

natrim
alexvandom

Ostatnio widziałam napis na koszulce mojego kolegi:
Nie kradnij - politycy nie lubią konkurencji!

dosc powszechnie znane haslo. Jak jechalam do Krakowa na transmisje z pogrzebu Jana Pawla II, to taki napis pojawial sie dosc czesto ma murach.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games