|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 3:51 pm
Co do mojego rysunku - Brawo dla pana ^_^ A co do rysunkow pana Kozislawa... Kurde.. tak rysowac to ja tez bym chcial Zajebiscie narysowane, zwlaszcza ten gostek w masce i rasia 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 4:24 pm
Najbardziej podoba mi sie dlon. Od bardzo mrocznego wladcy ciemnosci, o jee XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 4:37 pm
]Goth bless[ Co do mojego rysunku - Brawo dla pana ^_^ A co do rysunkow pana Kozislawa... Kurde.. tak rysowac to ja tez bym chcial Zajebiscie narysowane, zwlaszcza ten gostek w masce i rasia 3nodding heart dzieki xd moze zaczne rysowac sigi na zamowienie ;P najpierw musze sobie jakis naskrobac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 2:48 am
Adwokat.Kozy ]Goth bless[ Co do mojego rysunku - Brawo dla pana ^_^ A co do rysunkow pana Kozislawa... Kurde.. tak rysowac to ja tez bym chcial Zajebiscie narysowane, zwlaszcza ten gostek w masce i rasia 3nodding heart dzieki xd moze zaczne rysowac sigi na zamowienie ;P najpierw musze sobie jakis naskrobac... Nie wiem jak to bedzie u Ciebie, ale gdy namnozylo mi sie ludu.. to rysunki juz nie byly tak dobre ^^ Byly po prosty zwykle, nic szczegolnego. Do dzis 100k lezy odlogiem, tyle moglam zarobic na Gai XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 3:40 am
Ibris Adwokat.Kozy ]Goth bless[ Co do mojego rysunku - Brawo dla pana ^_^ A co do rysunkow pana Kozislawa... Kurde.. tak rysowac to ja tez bym chcial Zajebiscie narysowane, zwlaszcza ten gostek w masce i rasia 3nodding heart dzieki xd moze zaczne rysowac sigi na zamowienie ;P najpierw musze sobie jakis naskrobac... Nie wiem jak to bedzie u Ciebie, ale gdy namnozylo mi sie ludu.. to rysunki juz nie byly tak dobre ^^ Byly po prosty zwykle, nic szczegolnego. Do dzis 100k lezy odlogiem, tyle moglam zarobic na Gai XDDD Oto chodzi zeby kazdy rysunek byl wyjatkowy prawda? Nie mozna popadac w rutyne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 3:53 am
]Goth bless[ Co do mojego rysunku - Brawo dla pana ^_^ A co do rysunkow pana Kozislawa... Kurde.. tak rysowac to ja tez bym chcial Zajebiscie narysowane, zwlaszcza ten gostek w masce i rasia 3nodding heart Prawda, że zdolna bestia? rofl A to tylko namiastka jego prac... Zdjątka wrzuć, zdjątka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 3:33 pm
Patrzcie na to CUDO ! eek heart heart heart Zgadnijcie kto jest jej Tygryskiem?! whee 4laugh heart
Kocham Cie Koteczku!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 3:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 12:17 pm
wypas! xd i wogole..pan w masce zabojczy jest..i wogole..nie umiem napisac zadnego konstruktywnego komentarza, wypada mi po prostu cie pochwalic biggrin najbardziej podobaja mi sie te dwa w/w rysunki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 12:19 pm
]Goth bless[ Patrzcie na to CUDO ! eek heart heart heart Zgadnijcie kto jest jej Tygryskiem?! whee 4laugh heart
Kocham Cie Koteczku! slodziutkie ^_^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:43 am
FeaRan ]Goth bless[ Patrzcie na to CUDO ! eek heart heart heart Zgadnijcie kto jest jej Tygryskiem?! whee 4laugh heart
Kocham Cie Koteczku! slodziutkie ^_^ heart Popieram wyjatkowo słodziutkie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 8:24 am
hm..ok..no to mój ostatni rysunek teraz. Robiony dla znajomego, jako prezencik.
Duh, chyba moja pierwsza rzecz tutaj wrzucana (;
No, ale ciekawa jestem komentarzy.
Już mi kilka osób na topicu głównym powiedziało jak im się to podoba, więc..no..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 8:28 am
...Rynn - jak dla mnie to jest zarabisty. ... 3nodding Stanowczo-zarabisty-rysunek-tak-tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 8:29 am
...Ej kurde, ale z Was gupki. Za fajnie rysujecie. Gupki z Was. Buu. Gupie gupki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 8:36 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ej kurde, ale z Was gupki. Za fajnie rysujecie. Gupki z Was. Buu. Gupie gupki. Jakbym słyszała Kage cool
Siedź cicho Ruf, i machnij mi rysunek avka gwoli praktyki surprised heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|