|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:51 pm
Suney Ozzwald Przebudziłem się witam wszystkich siemasz ozz'i ...........khem........znodzila ci sie rola warzywa??????????????? xd biggrin wink starsi nie dali mi spać... zaczeli mi jakieś pytania o kolacje zadawać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:52 pm
ehj Ozz na nastepnej imprezie pijemy kamikazze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzwald Przebudziłem się witam wszystkich Ozzy ty żyjesz.*Przytula* tylko ostrorznie ja dalej mam kaca... dżizas eek chodząca marchewka zciągaj nachy... impra w gatkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Przebudziłem się witam wszystkich hello
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest ehj Ozz na nastepnej imprezie pijemy kamikazze biggrin spoko możemy nawet czysty spiryt pić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:53 pm
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Przebudziłem się witam wszystkich Ozzy ty żyjesz.*Przytula* tylko ostrorznie ja dalej mam kaca... Biedactwo. *niezauwarzony oblewa sei woda*i co mowilas ze cie nie zlapie.masz za rano........co sie odwlecze to nie uciecze xd ......*zaczyna uciekac potykajac sie o wszystko po drodze*.................. xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:53 pm
Ozzwald dest ehj Ozz na nastepnej imprezie pijemy kamikazze biggrin spoko możemy nawet czysty spiryt pić... ja sie z toba kiedyś tego spiryta napije to porzałujesz tych słów !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:54 pm
Suney *niezauwarzony oblewa sei woda*i co mowilas ze cie nie zlapie.masz za rano........co sie odwlecze to nie uciecze xd ......*zaczyna uciekac potykajac sie o wszystko po drodze*.................. xd blaugh Nyu!? eek *Sciąga mokra koszulkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:54 pm
BeeWolf Ozzwald dest ehj Ozz na nastepnej imprezie pijemy kamikazze biggrin spoko możemy nawet czysty spiryt pić... ja sie z toba kiedyś tego spiryta napije to porzałujesz tych słów !!! ja chce załować za te słowa już od kilku miesięcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:55 pm
Sei chan Suney *niezauwarzony oblewa sei woda*i co mowilas ze cie nie zlapie.masz za rano........co sie odwlecze to nie uciecze xd ......*zaczyna uciekac potykajac sie o wszystko po drodze*.................. xd blaugh Nyu!? eek *Sciąga mokra koszulkę* zaciekawiony niecodziennym zdazeniem oglada się !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:56 pm
uwaga uwagasei sie rozbiera.............. xd *zamyka sie w odzielnym pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Suney *niezauwarzony oblewa sei woda*i co mowilas ze cie nie zlapie.masz za rano........co sie odwlecze to nie uciecze xd ......*zaczyna uciekac potykajac sie o wszystko po drodze*.................. xd blaugh Nyu!? eek *Sciąga mokra koszulkę* Churaa wrescie cie widze bez koszulki panowie nie gapić się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf Ozzwald dest ehj Ozz na nastepnej imprezie pijemy kamikazze biggrin spoko możemy nawet czysty spiryt pić... ja sie z toba kiedyś tego spiryta napije to porzałujesz tych słów !!! ja chce załować za te słowa już od kilku miesięcy to ja sie na was popatrze ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:57 pm
BeeWolf Sei chan Suney *niezauwarzony oblewa sei woda*i co mowilas ze cie nie zlapie.masz za rano........co sie odwlecze to nie uciecze xd ......*zaczyna uciekac potykajac sie o wszystko po drodze*.................. xd blaugh Nyu!? eek *Sciąga mokra koszulkę* zaciekawiony niecodziennym zdazeniem oglada się !!! stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:57 pm
Ozzwald Sei chan Suney *niezauwarzony oblewa sei woda*i co mowilas ze cie nie zlapie.masz za rano........co sie odwlecze to nie uciecze xd ......*zaczyna uciekac potykajac sie o wszystko po drodze*.................. xd blaugh Nyu!? eek *Sciąga mokra koszulkę* Churaa wrescie cie widze bez koszulki panowie nie gapić się... No, ale mam na sobie kostiumik, Nyu ^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|