Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Wed May 11, 2005 11:33 am

revcat
Ozzwald
w tym ubraniu latwiej mi sie w lesie maskowac....
no to masz samochud ktory przetrwal wiele pokolen...
ja dopiero teraz sie na prawko wybieram.. a na kupno samochodu dla siebie nie mam co liczyc... bede jezdzic nazmiane z ojcem jego fura...

no prawko przydatna rzecz....nie powiem... ja nie lubie brac od kogos auta... zawsze sa jakies narrzekania..... a zwykle jak musze gdzies dalej w trase jechac to biore leona siostry to diesel to mniej pali to raz ciach i zalatwiam sprawe.....ale tez mi zawsze bredzi......ehhhhhhh
Bedac wlasciciele bryki tez bym nazekal jak bym go komus porzyczal... wolal bym zeby jedyna osoba ktora go prowadzi byla moja skromna osoba.. jak cos sie stanie to bedzie moja wina, a nie kogos innego...
polej nam towarzyszu...
PostPosted: Wed May 11, 2005 11:38 am

*polewa do szklanek* no to zdrowie naszej organizacji towarzyszu xd ciekaw tylko jestem gdzie reszta.... nie podoba mi sie to ze olewaja swoje obowiazki wzorowego towarzysza Ruskich Partyzantow!! *wychyla cala szklanke*

revcat

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 11:44 am

hmm dziwne i wku..... dostalem blueboxa i nie moge otworzyc...... wyskakuje jakis pieprzony error.............
PostPosted: Wed May 11, 2005 11:52 am

revcat
hmm dziwne i wku..... dostalem blueboxa i nie moge otworzyc...... wyskakuje jakis pieprzony error.............
za jakis czas zacznie dzialac...
a za to odemnie panna chce zebym jej pikantne smsy pisal...

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 11:56 am

Ozzwald
revcat

no prosze...... i co bedziesz jej pisal te smsy? wink

napisz jej jakby to bylo jakby trafila sama po nocy do naszego posterunku ruskich partyzantow wink hie hie hie xd
PostPosted: Wed May 11, 2005 12:00 pm

revcat
Ozzwald
revcat

napisz jej jakby to bylo jakby trafila sama po nocy do naszego posterunku ruskich partyzantow wink hie hie hie xd
powiedzmy ze napisalem jej co by sie stalo jak by trafila do mojego gabinetu sama, gdzie ja uzeduje w samych boksrekach... xd

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 12:20 pm

Ozzwald
revcat
Ozzwald
revcat

powiedzmy ze napisalem jej co by sie stalo jak by trafila do mojego gabinetu sama, gdzie ja uzeduje w samych boksrekach... xd

heh.... to w sumie chyba da ci juz spokoj co? wink
PostPosted: Wed May 11, 2005 12:27 pm

revcat

ja trudno zadowolic... ona lubie jak jej kilka takich historyjek dziennie opowiadam.. ale mi sie juz wyobraznia zacina powoli i zaczynam sie powtarzac...

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 1:15 pm

Ozzwald
revcat

ja trudno zadowolic... ona lubie jak jej kilka takich historyjek dziennie opowiadam.. ale mi sie juz wyobraznia zacina powoli i zaczynam sie powtarzac...

heh smile coz to moze zaprosisz ja tutaj? hmm? czy nie nadaje sie na partyzanta? hmm w sumie to kobiet nie mamy...... ale baba z wozu koniom lzej i znowu sa dwie strony medalu.... co za zycie *polewa w szklanki wodecznosc* na zdrowie !
PostPosted: Wed May 11, 2005 1:23 pm

Ozzwald
revcat

Ja wpadlem tylko na jednego szybkiego
*bierze butelke boskiego nektaru i nalewa do szklanki*
Przyszedlem sprawdic jak wam idzie na sluzbie bo ja chwilowo jestem na przepustce(brat kompa mi zajol sad )
*Wasze zdrowie towarzysze*
Ozz te dziewczyny doprowadza Cie do bankructwa razz
zaproponuj jej zeby ona jakies historyjki wymyslala wink a jak nadal chcesz do niej cos pisac to sciagnij sobie kamasutre i przerob z nia wszystkie pozycje biggrin
Ja musze juz isc, do zobaczenia jutro na patrolu bo ja dzisiaj chyba juz nie wroce do koszar no chyba ze na jakas nocna misje
*wychodzi z posterunku z karabinem w reku, podspiewujac miedzynaroduwke*

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 1:25 pm

Kiray
Ozzwald
revcat

Przyszedlem sprawdic jak wam idzie na sluzbie bo ja chwilowo jestem na przepustce(brat kompa mi zajol sad )
zaproponuj jej zeby ona jakies historyjki wymyslala wink a jak nadal chcesz do niej cos pisac to sciagnij sobie kamasutre i przerob z nia wszystkie pozycje biggrin
Ja musze juz isc, do zobaczenia jutro na patrolu bo ja dzisiaj chyba juz nie wroce do koszar no chyba ze na jakas nocna misje

zdrowie towarzyszu i uwazaj na te kapitalistyczne swinie! do jutra na patrolu! a jakby co ja mam dzisiaj nocny dyzur *wypija szklanke do dna*
PostPosted: Wed May 11, 2005 1:28 pm

revcat
Kiray
Ozzwald
revcat

zdrowie towarzyszu i uwazaj na te kapitalistyczne swinie! do jutra na patrolu! a jakby co ja mam dzisiaj nocny dyzur *wypija szklanke do dna*
ja zostaje na sluzbie puki mnie piwo nie zmeczy...
a z ta kamasutra to nie glupi pomysl...
w sumie w szeregach naszych chyba jest ok 5 kobiet...

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 1:31 pm

Ozzwald

hmmm mowisz 5? a gdzie one sa? chyba bedzie trzeba zrobic maly pozadek... nie mozemy wiecznie siedziec na patrolu wink co ty na to?
PostPosted: Wed May 11, 2005 1:32 pm

revcat
Ozzwald

hmmm mowisz 5? a gdzie one sa? chyba bedzie trzeba zrobic maly pozadek... nie mozemy wiecznie siedziec na patrolu wink co ty na to?
one zadko tu przesiaduja.. zreszto malo kto tu przesiaduje... wola siedziec na polskiej gildi... i ja tez tam wiecej siedze niz tu.. bo moge za kobitkami sie pouganiac... wink

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 1:38 pm

Ozzwald
revcat
Ozzwald

one zadko tu przesiaduja.. zreszto malo kto tu przesiaduje... wola siedziec na polskiej gildi... i ja tez tam wiecej siedze niz tu.. bo moge za kobitkami sie pouganiac... wink

no ja tez tam wiecej siedze niz tu ale tu jest specyficzny klimat troche inny niz tam no i mozna spokojnie sie napic ... biggrin
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games