|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:44 pm
Lady Revania Baranina Lady Revania Baranina Lady Revania właśnie zarobiłaś se na moją wdzięczność mrgreen . jak ktos mowi mi, ze ejstem dziewczeca, to zazwyczaj naraza swoja twarz na obicie xD. ale jak nie dziewczynka to ok xD afekt kastracyjny czy co? rolleyes *glowkuje* nie, nie, to tylko ja xD ja realne czy idealne? a jaka jest miedzy tymi "ja" roznica? wyjasnij razz ja idealne to wyobrazony obraz wlasnej osoby, podmiotowa wizja tego, jakim chcialoby sie byc. a ja realne to taki jaki jestes w zeczywistosci, to co wiesz o sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:58 pm
Baranina Lady Revania Baranina Lady Revania Baranina Lady Revania właśnie zarobiłaś se na moją wdzięczność mrgreen . jak ktos mowi mi, ze ejstem dziewczeca, to zazwyczaj naraza swoja twarz na obicie xD. ale jak nie dziewczynka to ok xD afekt kastracyjny czy co? rolleyes *glowkuje* nie, nie, to tylko ja xD ja realne czy idealne? a jaka jest miedzy tymi "ja" roznica? wyjasnij razz ja idealne to wyobrazony obraz wlasnej osoby, podmiotowa wizja tego, jakim chcialoby sie byc. a ja realne to taki jaki jestes w zeczywistosci, to co wiesz o sobie no to chyba bardziej ja idealne, bo realne to bezplciowe chyba xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 12:59 pm
Lady Revania Baranina Lady Revania a jaka jest miedzy tymi "ja" roznica? wyjasnij razz ja idealne to wyobrazony obraz wlasnej osoby, podmiotowa wizja tego, jakim chcialoby sie byc. a ja realne to taki jaki jestes w zeczywistosci, to co wiesz o sobie no to chyba bardziej ja idealne, bo realne to bezplciowe chyba xD wysoki sad nie ma wiecej pytan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 1:01 pm
Baranina Lady Revania Baranina Lady Revania a jaka jest miedzy tymi "ja" roznica? wyjasnij razz ja idealne to wyobrazony obraz wlasnej osoby, podmiotowa wizja tego, jakim chcialoby sie byc. a ja realne to taki jaki jestes w zeczywistosci, to co wiesz o sobie no to chyba bardziej ja idealne, bo realne to bezplciowe chyba xD wysoki sad nie ma wiecej pytan jestem glodna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 1:11 pm
EvilYuki Baranina Lady Revania Baranina Lady Revania a jaka jest miedzy tymi "ja" roznica? wyjasnij razz ja idealne to wyobrazony obraz wlasnej osoby, podmiotowa wizja tego, jakim chcialoby sie byc. a ja realne to taki jaki jestes w zeczywistosci, to co wiesz o sobie no to chyba bardziej ja idealne, bo realne to bezplciowe chyba xD wysoki sad nie ma wiecej pytan jestem glodna... *daje jej salceson*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 9:37 am
Dzięki Kiss_me, dzięki Yuka biggrin
Jakoś sceptycznie podchodze do siebie, więc bardzo się cieszę z tych komentów ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 10:01 am
nie, dziekuje, nie ce salcesonu... ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 29, 2007 7:15 am
el_Taro Dzięki Kiss_me, dzięki Yuka biggrin
Jakoś sceptycznie podchodze do siebie, więc bardzo się cieszę z tych komentów ^^ a ja cholera nie wiem po kiego była ta panika przed pokazywaniem zdjęc, no przeca w porzo jest rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 29, 2007 7:24 am
Yajo el_Taro Dzięki Kiss_me, dzięki Yuka biggrin
Jakoś sceptycznie podchodze do siebie, więc bardzo się cieszę z tych komentów ^^ a ja cholera nie wiem po kiego była ta panika przed pokazywaniem zdjęc, no przeca w porzo jest rolleyes słodziak taki <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 29, 2007 10:08 am
do tulenia i miziania *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 3:21 pm
O kuchnia,... thanksiki =< ^w^ >=
Yajo ty masz jakąś fotkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 3:34 pm
No... Kilka tu jest gdzies, sie przypałętało... A czemu pytasz? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 05, 2007 11:17 pm
Yajo No... Kilka tu jest gdzies, sie przypałętało... A czemu pytasz? sweatdrop Tak z czystej ciekawości smile Jeśli tu są to poszukam, miło by było gdybyś sama dała linki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 8:39 am