|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2011 11:13 am
Yuki Naoto napsugar Yuki Naoto Fáradt vagyok és nincs kedvem tanulni crying Nekem se, ma is egész délután szenvedtem kondi után t_t Ez olyan rossz! még mindig van tanulnivaló!!! crying Kitartást Napsi!!! Veled szenvedek tovább!! biggrin Én már meguntam mára -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2011 11:47 am
Ma megnéztünk három filmet Kristóf barátommal. Ez első a Human Centipede 2 (Full Sequence) volt. Hát... nem voltam tőle elragadtatva. Nem tetszett, kifejezetten kevés volt, ahhoz képest, hogy a képi világa, nyerssége és brutalitása messze felülmúlta az első részét. Túl sokat akart a rendező. Nem hiába, igaz a mondás: A kevesebb több!
A második kettőnek a címét sem merem említeni. Maradjunk annyiban, hogy a szó szoros értelmében a legbetegebb, legvéresebb és legundorítóbb filmekről van szó, amit VALAHA láttam. Akit érdekel, írjon PM-et.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2011 12:12 pm
Ma majdnem elvitt a szél...
Edit: + a mai órámon bejelentette a tanár, hogy amiért én (és még rajtam kívül úgy 35-40-en a 200-ból) szinte minden órán bent voltunk, ezért nem kell vizsgáznunk, hanem kövi órán automatikusan beírja a megajánlott jegyünket az indexbe, miközben mögöttünk a többiek görnyednek majd a ZH-k felett. emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2011 12:41 pm
A tegnapi tanulásom ma egy 3-ast eredményezett =__= amiért egész nap izgultam, ráadásul ma folytatom a tanulást, mert holnap ZH-t írunk -____-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2011 1:25 pm
Isteneeem! De örülök, hogy ebből a korszakból én már "kinőttem". xd
Amúgy, ma valamiért extra ingerülten ébredtem. A Legbalabb bal lábammal keltem fel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2011 12:17 am
Molylepke Ma majdnem elvitt a szél... Edit: + a mai órámon bejelentette a tanár, hogy amiért én (és még rajtam kívül úgy 35-40-en a 200-ból) szinte minden órán bent voltunk, ezért nem kell vizsgáznunk, hanem kövi órán automatikusan beírja a megajánlott jegyünket az indexbe, miközben mögöttünk a többiek görnyednek majd a ZH-k felett. emotion_awesome Nektek még van indexetek??? Mi már csak netről kinyomtatott kurzusteljesítő lappal rohangálunk biggrin Én ma felkeltem, megreggeliztem, elmosogattam és most itt ülök a gép előtt és a napomat tervezgetem (sűrű egy hétvégém lesz .__.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2011 1:00 am
Én most végeztem az éjszakai DMS dömpinggel. (Éljen a telihold...) Beszedem a Cash-t, megcsinálom a DC-t, aztán lefekszem aludni. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2011 6:52 am
napsugar Molylepke Ma majdnem elvitt a szél... Edit: + a mai órámon bejelentette a tanár, hogy amiért én (és még rajtam kívül úgy 35-40-en a 200-ból) szinte minden órán bent voltunk, ezért nem kell vizsgáznunk, hanem kövi órán automatikusan beírja a megajánlott jegyünket az indexbe, miközben mögöttünk a többiek görnyednek majd a ZH-k felett. emotion_awesome Nektek még van indexetek??? Mi már csak netről kinyomtatott kurzusteljesítő lappal rohangálunk biggrin Én ma felkeltem, megreggeliztem, elmosogattam és most itt ülök a gép előtt és a napomat tervezgetem (sűrű egy hétvégém lesz .__.) Nekünk is indexünk volt (2007-től voltam fősulin) és megvan most is... "Fősulis ellenőrző". Én ma... cicákkal találkoztam és végigolvastam egy helyenként brutál, de szerintem érdekes mangát (nem Elfen Lied, de talán picit hasonlít rá).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2011 6:58 am
Obi Aoi Nekünk is indexünk volt (2007-től voltam fősulin) és megvan most is... "Fősulis ellenőrző". Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy korábban index volt, akkor szüntették meg mikor bekerültem az egyetemre (másfél éve) és azért lepődtem meg, mert Andi azt mondta, hogy most is az van neki (legalábbis ezt szűrtem le a szavaiból)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2011 7:05 am
napsugar Obi Aoi Nekünk is indexünk volt (2007-től voltam fősulin) és megvan most is... "Fősulis ellenőrző". Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy korábban index volt, akkor szüntették meg mikor bekerültem az egyetemre (másfél éve) és azért lepődtem meg, mert Andi azt mondta, hogy most is az van neki (legalábbis ezt szűrtem le a szavaiból) nekünk volt indexünk, ebben a félévben szűnt meg, mert a Debreceni Egyetem bevezette az E-indexet (elektronikus-index), ami hasonló lehet, mint nálatok, csak mi nem lappal, hanem egy leckekönyvnek nevezett füzettel rohangálunk, ami olyan mint az index, csak nem fekete, hanem zöld burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2011 7:14 am
napsugar Obi Aoi Nekünk is indexünk volt (2007-től voltam fősulin) és megvan most is... "Fősulis ellenőrző". Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy korábban index volt, akkor szüntették meg mikor bekerültem az egyetemre (másfél éve) és azért lepődtem meg, mert Andi azt mondta, hogy most is az van neki (legalábbis ezt szűrtem le a szavaiból) Értem, csak sima sidenote volt. Én meg azt nem tudtam, hogy megszüntették az indexet... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2011 7:21 am
Yuki Naoto napsugar Obi Aoi Nekünk is indexünk volt (2007-től voltam fősulin) és megvan most is... "Fősulis ellenőrző". Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy korábban index volt, akkor szüntették meg mikor bekerültem az egyetemre (másfél éve) és azért lepődtem meg, mert Andi azt mondta, hogy most is az van neki (legalábbis ezt szűrtem le a szavaiból) nekünk volt indexünk, ebben a félévben szűnt meg, mert a Debreceni Egyetem bevezette az E-indexet (elektronikus-index), ami hasonló lehet, mint nálatok, csak mi nem lappal, hanem egy leckekönyvnek nevezett füzettel rohangálunk, ami olyan mint az index, csak nem fekete, hanem zöld burning_eyes Én úgy tudtam, hogy másfél éve ez általános megszüntetés volt, de ezek szerint ez csak itt Szegeden volt.... Nekünk ez 2 db papír általában (bár függ a kurzusok számától) amit az ember fog és kinyomtat az egyetemi virtuális felületéről és azzal rohangál, de nem nagyon szoktuk magunkat idegesíteni miatta, van hogy a fele alá sincs íratva ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2011 10:05 am
napsugar Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy korábban index volt, akkor szüntették meg mikor bekerültem az egyetemre (másfél éve) és azért lepődtem meg, mert Andi azt mondta, hogy most is az van neki (legalábbis ezt szűrtem le a szavaiból) Jól szűrted le, tényleg még rendes indexünk van. 3nodding Én személy szerint örülök neki, mert ezt nehezebben vesztem el, mint egy darab lapot. sweatdrop Igaz, az indexfelvétel általában kínszenvedés szokott lenni, de egyetemi éveim alatt talán most volt először, hogy 1 percet se kellett várnom, hanem rögtön kiadták nekem. whee ON:Ma csináltam sztrapacskát. Kb ennyi a nap történése. Obi Aoi Én ma... cicákkal találkoztam és végigolvastam egy helyenként brutál, de szerintem érdekes mangát (nem Elfen Lied, de talán picit hasonlít rá). Címet kérek, pretti plíz. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2011 10:16 am
Molylepke napsugar Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy korábban index volt, akkor szüntették meg mikor bekerültem az egyetemre (másfél éve) és azért lepődtem meg, mert Andi azt mondta, hogy most is az van neki (legalábbis ezt szűrtem le a szavaiból) Jól szűrted le, tényleg még rendes indexünk van. 3nodding Én személy szerint örülök neki, mert ezt nehezebben vesztem el, mint egy darab lapot. sweatdrop Igaz, az indexfelvétel általában kínszenvedés szokott lenni, de egyetemi éveim alatt talán most volt először, hogy 1 percet se kellett várnom, hanem rögtön kiadták nekem. whee ON:Ma csináltam sztrapacskát. Kb ennyi a nap történése. Obi Aoi Én ma... cicákkal találkoztam és végigolvastam egy helyenként brutál, de szerintem érdekes mangát (nem Elfen Lied, de talán picit hasonlít rá). Címet kérek, pretti plíz. biggrin Variante a címe. Úgy bukkantam rá, hogy amikor 2007-ben kint voltam Kanadában, vettem egy angol mangát és adtak hozzá két CMX kiadós manga reklámfüzetet, mindkettőben 3-3 manga néhány oldalával és rövid sztorileírással, és közülük ez volt az egyik. Kíváncsi voltam, rákerestem, elolvastam. Szomorú is, érdekes is meg induri pindurit szívmelengető is (elsősorban a karakterek persze).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2011 10:13 pm
Ma az történt.... hogy felébredtem. -.-" És még csak most kezdődik a java D: Tegnapi próbámon egy gyerek kihúzta alólam a széket, azóta úgy fáj a seggem xDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|