Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob Irreversible Vol.4 - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Sat Feb 26, 2011 5:41 pm

Wheeeeee~ whee A mondat amire vártam xd .
PostPosted: Tue Mar 01, 2011 4:51 am

Jobbról egy műhold!

És ballra egy Sputnik!

A Laika kutya integet...

Föntről is rátok gondolok, ti dolgozó munkás emberek!

Bizalmat kaptam most a párttól, ha lezuhanok...

A Rurschov ápol!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Mar 02, 2011 9:49 am

Két fontos kérdésem volna hozzátok kedves olvasóim! Némi infó ki fog szivárogni, sajnos enélkül nem tudom feltenni kérdéseim.

Az első és legfontosabb: Anno publikáltam itt az oldalon egy US címre hallgató kis szösszenetet. Érdektelenség miatt, azonban nem írtam meg a befejező fejezetet. Na most... a Rich Mob, hamarosan átlép abba a szakaszába, hogy a kettő nagyon gusztustalanul össze fog függeni és a kettő nem lesz egymás nélkül érthető. Kérdésem a következő: Megírjam a harmadik US szériát, vagy adjunk még egy lökést a rejtélyeknek?

A másik kérdés: A történet nagyon töménnyé fog válni hamarosan. Belesűríthetem még két történetbe, megoldható nincs vele probléma. Vagy! Ha inkább azt szeretnétek, akkor lesz Rich Mob 3 is. (Erre az opcióra is gondoltam már és megvan az alcím, de azt nem osztom meg veletek. >: D)

A döntés a ti kezetekben van!
PostPosted: Wed Mar 02, 2011 2:30 pm

Malreni
Két fontos kérdésem volna hozzátok kedves olvasóim! Némi infó ki fog szivárogni, sajnos enélkül nem tudom feltenni kérdéseim.

Az első és legfontosabb: Anno publikáltam itt az oldalon egy US címre hallgató kis szösszenetet. Érdektelenség miatt, azonban nem írtam meg a befejező fejezetet. Na most... a Rich Mob, hamarosan átlép abba a szakaszába, hogy a kettő nagyon gusztustalanul össze fog függeni és a kettő nem lesz egymás nélkül érthető. Kérdésem a következő: Megírjam a harmadik US szériát, vagy adjunk még egy lökést a rejtélyeknek?

A másik kérdés: A történet nagyon töménnyé fog válni hamarosan. Belesűríthetem még két történetbe, megoldható nincs vele probléma. Vagy! Ha inkább azt szeretnétek, akkor lesz Rich Mob 3 is. (Erre az opcióra is gondoltam már és megvan az alcím, de azt nem osztom meg veletek. >: D)

A döntés a ti kezetekben van!

A második kérdés sztornó. Majd kiderül, hogy hogy lesz. De az elsőre várom a véleményeket.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Thu Mar 03, 2011 6:14 am

Rejtélyeket! biggrin
PostPosted: Fri Mar 04, 2011 11:42 am

Én is a rejtélyre teszem le a voksom, de nagyon kíváncsi lennék a US című szöszenetre is. Én sajnos nem láttam sose, ezért böki a csőrömet a kíváncsiság xd .

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Fri Mar 04, 2011 1:30 pm

Volfram
Én is a rejtélyre teszem le a voksom, de nagyon kíváncsi lennék a US című szöszenetre is. Én sajnos nem láttam sose, ezért böki a csőrömet a kíváncsiság xd .

Malreni Journal-ében meg tudod nézni biggrin
PostPosted: Sun Mar 06, 2011 4:08 pm

Bazz... Jól feladtátok a leckét. Próbáltam átalakítani a történetet, de annyira megkötöttem a saját kezem, hogy nem tudom... Képtelenség úgy kihozni egy új történetet a már létező szabályrendszerben, hogy az ne eredményezzen logikai hibát. Minden esetre rajta vagyok a témán. A jövő héten biztos kihozok egy új fejezetet.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Mar 19, 2011 11:13 am

Bocsi... nagyon sok más dologgal kellett foglalkoznom. Valóban fontos dolgokkal... Előttem van nyitva a Word és éppen kaparom le az új fejezetet, most már tényleg... Nem garantálom, hogy holnapra meglesz, de jövő hétre most már tényleg tuti...
PostPosted: Sat Mar 19, 2011 12:17 pm

Ne ez legyen a fő prioritás a mindennapjaidban, ha valamit RL meg kell csinálnod, azt csináld meg. Nem várjuk el, hogy most, azonnal előttünk legyen a fejezet smile

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Mar 19, 2011 12:49 pm

Most leültek a dolgok, egyelőre nyugi van, úgyhogy van időm. biggrin

És készüljetek... Mert valaki meg fog halni...

edit:
Az írás kész, már csak a HTML része van hátra.
PostPosted: Mon Mar 21, 2011 4:02 am

Getsuyoubi!

Getsuyoubi!

Getsuyoubi!

Azaz, magyarul: hétfő! Egy nappal csak, de mégis megkésve, bár, mégis megígérve. Büszkén bejelentem, hogy felkerült az új Rich Mob fejezet! Jó szórakozást! Már, ha szórakoztató lesz...

(És már megírtam a következő fejezet felét is!)

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Thu Mar 24, 2011 9:55 am

Yeeeeeeeey!!!! biggrin Vágjuk bele. Szerintem nem ártana egy értesítőszerűséget kiküldeni a játékosoknak arról, hogy a játék ismét él (és hal xd ) és hogy ideje az agyakat ismét mukába dobni.
PostPosted: Thu Mar 24, 2011 10:16 am

Tetszetős az új fejezet. Örömmel vettem észre, hogy a másik csapat szemszőgét is látjuk. Hm... nincs ötletem még, hogy ki az új gyilkos, de a gyilkos fegyver a fejseb formája alapján, vagy a föld (padozat), vagy egy bútor sarka, vagy egy húskloffoló kalapács lehetett... vagy bármilyen tárgy, zúzódásos sérülést lehet okozni.

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Mar 25, 2011 4:48 am

Isten igazából ez már nem számít rejtélynek. A következő fejezet egyértelműen meg fog oldani minden most felvetődött kérdést. Aztán a nyolcadik fejezet, amolyan önfelszopása lesz a kilencedik, azaz befejező fejezetnek.

Isten igazából, csak a történetet lehet előre vinni, mert a rejtélyt kivégezted. biggrin

Kezdj el inkább azon gondolkodni, hogy milyen összefüggés van Malreni, a Richmore család és a maszkos társaság között. biggrin
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces