|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 25, 2010 7:41 am
Én szeretnék még David-et kérdezni ha lehet.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 25, 2010 7:44 am
Természetesen, lehet. De, ha őt választottátok, után nem kérdezhettek mástól.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 25, 2010 9:12 am
Nincs sok opció ezért szerintem mehet Davide kérdezése. Megantól nem tudunk már mit kérdezni. A kérdezhető NPC-k közül csak kettő mondhat érdekeset. Csatlakozom Macihoz. Napsugár benne vagy? Kérdezzetek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 28, 2010 1:09 am
Jó legyen, én kérdezek. David, miért oda mentetek, ahol vagytok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 28, 2010 11:45 am
bocsánat redface persze nincs nagy vétó jogom ketten úgy is "megszavaztátok"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 28, 2010 11:57 am
Tudom, de titkon reméltem más játékos is benéz ide végre. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 2:32 pm
Ne aggódjatok csajok! biggrin Vége a forróságnak, végre van annyi energiám (két napi majdnem folyamatos alvás után), hogy befejezzem végre a következő fejezetet. biggrin Szal, nemsokára vér fog folyni... De nem az enyém... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 21, 2010 7:35 am
Ella abszolút nem tűnik gyilkosnak, bár ez még változhat. Ahogy bántak vele és amennyi időt pazaroltak így biztos feldühíti. Előfordulhat, hogy elég bosszús lesz a megtorláshoz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 23, 2010 2:36 pm
Nekem van egy nagyon csúnya sejtésem, de nem akarom még mondani, mert még magamnak is elég hülyén hangzik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 24, 2010 12:55 am
Medvelaszlo Nekem van egy nagyon csúnya sejtésem, de nem akarom még mondani, mert még magamnak is elég hülyén hangzik. olyan nekem egy halom van xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 26, 2010 5:59 am
Az lenne a ciki, ha bejönne a sejtésed, de mivel nem mondtad más nyerne. Kit kérdezzünk ki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 1:51 pm
bibortetu Az lenne a ciki, ha bejönne a sejtésed, de mivel nem mondtad más nyerne. Kit kérdezzünk ki? Nincs nagyon ötletem... talán Rachel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 30, 2010 6:21 am
Lehet ő is. Rachel-t is kérdezhetnénk, bár ő dörzsölt karakter. Nem tudnánk meg a cég titkairól semmit. A gyilkosról meg nem tudna beszámolni, mert ő is előle menekül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 30, 2010 2:17 pm
bibortetu Lehet ő is. Rachel-t is kérdezhetnénk, bár ő dörzsölt karakter. Nem tudnánk meg a cég titkairól semmit. A gyilkosról meg nem tudna beszámolni, mert ő is előle menekül. És ha csak tetteti?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 31, 2010 6:24 am
Rachel alibije bombabiztos. De, ha szeretnéd, elismételhetem pirossal is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|