|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 8:08 am
pedig lassan már meg is lenne rá az összeg.... de várok, hogy lemenjen... az arany szárnyacskákat meg is tartom, meg ma megint költöttem magamra sweatdrop megtartottam még egy 145k-s timmy-t is XD kíváncsi leszek mi lesz belőle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 8:21 am
napsugar pedig lassan már meg is lenne rá az összeg.... de várok, hogy lemenjen... az arany szárnyacskákat meg is tartom, meg ma megint költöttem magamra sweatdrop megtartottam még egy 145k-s timmy-t is XD kíváncsi leszek mi lesz belőle bevallom nekem is nehezemre esik most nem költeni, de inkább majd befektetek megint (masquerade üzlet elég jól jött ki végül). Nem sírok, hogy hogy a nagyobb tárgyak amiket szeretnék inflálódnak, hiszen a kisebbek jóval nagyobb százalékban teszik ezt és csak annyi a dolgom, hogy ezt kihasználom biggrin elszeretném érni a 20 milliót tiszta aranyban és akkor 6 millióval befektetni, maradékkal vendelni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 8:29 am
hajrá biggrin én most örülök ezeknek a sikereknek is xp ha minden igaz lassan elérem az 5 milliót... (most 4-nél tartok)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 9:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 9:48 am
most fent van incurable, szóval nehéz lesz nagy mispriceokat elkapni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 1:35 pm
Veszélyes vizekre eveztél, de míg te vagy az egyetlen, van esélyed.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 1:47 pm
tudom hogy veszélyes, de próbálkozok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 2:22 pm
személy szerint én is megpróbálnám....max 100k-t veszthetsz (nem fogsz) de sokkal többet nyerhetsz biggrin vettem egy olyan sweetheart gyűrűt 350k-ért biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 04, 2010 9:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 12:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 6:10 am
azokat a linkeket mi nem látjuk biggrin vendelés közben vettem, de azóta már 2 is van. A pénzt megkaptad már?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 7:42 am
Ja, oké nem tudtam. burning_eyes Nem. Úgy tűnik nem is fogom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 8:16 am
bibortetu Ja, oké nem tudtam. burning_eyes Nem. Úgy tűnik nem is fogom. Q: The auction is over, where is my gold/items? A: Sometimes there is a lag that occurs at the end of an auction which does not send the gold/items to their respected owner. In the event this happens, the seller manually accepting the final bid placed may fix this. ha 1 nap múlva se lesz meg, akkor írj ambunak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|