|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:32 am
Narcisz nem mi vagyunk a gyilkosok, és amit nekünk mond, azt a többiek nem halják...és nem nézem ki belőle, hogy a kis pipi agyával eljutt valami hazugságra, amit nem láthatunk át... (legfeljebb leitatjuk és már beszél is... muhahah... na jó, ez vicc voltXD) de legalább megláthatjuik van-e alibije, a gyilkoság idejére... de nekem wilfred is jó... bár a sós illat... (előkapja a kémiafakos könyvét, keres) Könyvet borítójáról, azért ne ítéljünk ilyen könnyelműen confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:33 am
Bocsi, az Eventet csináltam egy karakteremmel.
Szóval:
-Nem Elleine, nem vagyok undok, nagyon is segítőkész vagyok. -Bármelyik NPC-vel lehet beszlni, aki nem hulla. (Harold kilőve...) -Nárcisz megszerezte ebben a körben (is) a védelmet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:36 am
akkor szerintem adrianat kéne kérni de szavazás alapján dől gondolom a dolog el
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:36 am
Malreni Bocsi, az Eventet csináltam egy karakteremmel. Szóval: -Nem Elleine, nem vagyok undok, nagyon is segítőkész vagyok. -Bármelyik NPC-vel lehet beszlni, aki nem hulla. (Harold kilőve...) -Nárcisz megszerezte ebben a körben (is) a védelmet. XD amugy Elleine: Az tényleg benne van a pakliban, hogy végül kiderül csak álca a hülyesége, de ha minded lehetőséget komoly számításba veszünk, akkor megőrülünk a sok infótól... én őt kérdezném, amíg hullaként nem látjuk visszont, de persze a töbség dönt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:39 am
Hmm, végre kezd lassúlni az a kocsi. biggrin Mondhatni, már csak döcörög...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:42 am
Malreni Hmm, végre kezd lassúlni az a kocsi. biggrin Mondhatni, már csak döcörög... az egyetlen ok, amiért nem mindig az ellentét veszem figyelembe annak, amit mondasz, hogy neked se jó, ha mindenki kinyifan a játék végéreXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:43 am
Kedves leszek, kiötlöttetek egy olyan csavart a gondolatmenetben, amire nem gondoltam. Wilfred, jó választás NPC-nek, a globál-igazság szempontjából. Egy apró dolog, amit nem mondok meg, hogy mi, ha szerepel a beszélgetésben az NPC-vel, az teljesen keresztűlhúzz a gyilkos számításait.
(Ennél jobban, csak akkor tudnék segíteni, ha szó szerint megmondanám, hogy mit csináljatok.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:45 am
Narcisz Malreni Hmm, végre kezd lassúlni az a kocsi. biggrin Mondhatni, már csak döcörög... az egyetlen ok, amiért nem mindig az ellentét veszem figyelembe annak, amit mondasz, hogy neked se jó, ha mindenki kinyifan a játék végéreXD Az NPC hazudhat, én nem. Amit mondok, az úgy is van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:46 am
Malreni Kedves leszek, kiötlöttetek egy olyan csavart a gondolatmenetben, amire nem gondoltam. Wilfred, jó választás NPC-nek, a globál-igazság szempontjából. Egy apró dolog, amit nem mondok meg, hogy mi, ha szerepel a beszélgetésben az NPC-vel, az teljesen keresztűlhúzz a gyilkos számításait. (Ennél jobban, csak akkor tudnék segíteni, ha szó szerint megmondanám, hogy mit csináljatok.) és persze az jó nekünk ha keresztülhúzzuk a gyilkos számításait, én még mindig adrianara szavazok akkor is mert ha a globál igazság kell nekünk azt még meg tudjuk a kövi résznél is kérdezni, de adriana meg lehet h addigra meghal mint szemtanú
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:46 am
Malreni Narcisz Malreni Hmm, végre kezd lassúlni az a kocsi. biggrin Mondhatni, már csak döcörög... az egyetlen ok, amiért nem mindig az ellentét veszem figyelembe annak, amit mondasz, hogy neked se jó, ha mindenki kinyifan a játék végéreXD Az NPC hazudhat, én nem. Amit mondok, az úgy is van. gondoltam, hisz nem érsz el azzal semmit, ha a végén mindenki megjárja, és a sztorit könnyebb úgy alakitani, ha arra vezetsz minket, amit te akarsz. De ha hazudik az NPC akkor majd rájövünk....elöbbutobb...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:50 am
Legyen Adriana, de ti kérdezitek inkább, oké?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:51 am
Narcisz Malreni Narcisz Malreni Hmm, végre kezd lassúlni az a kocsi. biggrin Mondhatni, már csak döcörög... az egyetlen ok, amiért nem mindig az ellentét veszem figyelembe annak, amit mondasz, hogy neked se jó, ha mindenki kinyifan a játék végéreXD Az NPC hazudhat, én nem. Amit mondok, az úgy is van. gondoltam, hisz nem érsz el azzal semmit, ha a végén mindenki megjárja, és a sztorit könnyebb úgy alakitani, ha arra vezetsz minket, amit te akarsz. De ha hazudik az NPC akkor majd rájövünk....elöbbutobb...XD Nem is tudod elképzelni, mennyire magam ellen dolgozok most...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:53 am
Tegyük fel, hogy Wilfred a gyilkos. Őt kérdezzük, ő hazudik, őt kérjük meg védje meg Shawn-t, megöli...nem nyerünk ezzel. Ráadásul tudja, hogy mi rá gyanakodunk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 8:57 am
szerintem adriana, aztán mindenki kérdez tőle, ha már legalább 5-en leigeneztük... okos bíbor, ha ő gyilkos tényleg baj lenne, és utána majd adriana állításaival lehet összehasonlitani amit mond ha késöbb kérdjük meg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|