|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 11:40 am
Csütörtök délelőtt nekem órám van. Este 7-től érek én aznap rá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 5:35 am
Ajjaj, nekem meg a délután nem jó, csak délelőtt vagy kora délután tudok gépnél lenni. Akkor legyen péntek, úgy emlékszem 1x azt írtad akkor nincs órád. Vagy van már más programod akkor? Mindegy, így elég nehéz, azért megpróbálkozom az időponttal. Szóval. Péntek12:00 Az talán már nincs olyan korán... senkinek sem blaugh Ha valakinek nem jó, akkor nem tudom. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 5:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 6:00 am
Én délután 4 fele tudok csatlakozni, ha nem bánjátok. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 6:01 am
III_Kisrajczy_III Én délután 4 fele tudok csatlakozni, ha nem bánjátok. =D Hányas szintű vagy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 6:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 2:49 am
Brain Clam szerveren vagyok, igaz most Bassken Lake-n, de megyek délre Oldra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 3:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 3:11 am
Itt vagyok bocsi, csak pakolásztam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 3:15 am
napsugar Itt vagyok bocsi, csak pakolásztam... Már Aquán vagyok a Brain Clam szerveren. Már 2x ki is nyírtak... :s
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 3:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 3:24 am
Sayen Ioway napsugar Itt vagyok bocsi, csak pakolásztam... Már Aquán vagyok a Brain Clam szerveren. Már 2x ki is nyírtak... :sElnézést én is azonnal ott leszek.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 4:56 am
Köszönöm újra a segítséget nektek. smile Napsugár, végülis befejeztük mi is a zomgot, mert már nincs több feladatom, a Shallow Sea-be pedig ketten kevesek lettünk volna. Majd azt legközelebb. twisted Előre láthatólag még én sem tudom, hogy mikor leszek újra zomgon huzamosabb ideig... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 5:26 am
Hát bocsi, hogy nem tudtam huzamosabban segíteni sweatdrop majd legközelebb megpróbálom rendbe rakni a gépemet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 6:01 am
napsugar Hát bocsi, hogy nem tudtam huzamosabban segíteni sweatdrop majd legközelebb megpróbálom rendbe rakni a gépemet Végül is, mi is már csak annyit csináltunk Molylepkével, hogy leadtam a feladatokat, és ennyi. Mást nem igazán tudtunk ketten kezdeni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|