|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 3:26 am
Ya`lla Mam takie pytanie: czy w Marketplace istnieje takie miejsce gdzie można zobaczyć aukcje w których się licytowało? mozesz dodac ulubione aukcje do obserwowanych i wtedy w odpowiednim miejscu zobaczysz je 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 3:41 am
Yhm, a czy do tego trzeba mieć vending licence? 3nodding Aha, jeszcze jedno: czy to, że nagle zniknęły mi 2000g może mieć jakiś związek z tym, że licytowałam coś w marketplace (aukcja jeszcze się nie skończyła)?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 4:01 am
Ya`lla Yhm, a czy do tego trzeba mieć vending licence? 3nodding Aha, jeszcze jedno: czy to, że nagle zniknęły mi 2000g może mieć jakiś związek z tym, że licytowałam coś w marketplace (aukcja jeszcze się nie skończyła)? po zlicytowaniu kasa jest odejmowana z twojego konta...... ale jak ktos cie przebije to wraca....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 4:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 4:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:42 am
Omega Sun Mam tez pytanie- czy chcielibyscie miec na gai oddzielny topik o rybkach? Bylby to topik otwarty w ktorym kazdy moglby sie na ten temat wypowiadac, albo ustalac wymiany rybek. Do tego moglabym tam wrzucic troszke wiecej informacji na temat wedkowania 3nodding JA BYM CHCIAŁA ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:06 am
M-Teen Omega Sun Mam tez pytanie- czy chcielibyscie miec na gai oddzielny topik o rybkach? Bylby to topik otwarty w ktorym kazdy moglby sie na ten temat wypowiadac, albo ustalac wymiany rybek. Do tego moglabym tam wrzucic troszke wiecej informacji na temat wedkowania 3nodding JA BYM CHCIAŁA ^^ 3nodding a ja nie! ile mozna gadać o rybach? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:52 am
Czy znowu nie mozna zmnieniac ubranek czy tylko u mnie tak jest??????? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:16 am
Omi mam prosbe...zmien tego linka onosnie sklepikow i itemkow na bardziej aktualny bo nie dziala zaden confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:18 am
Silver_day Czy znowu nie mozna zmnieniac ubranek czy tylko u mnie tak jest??????? crying u mnie jest wszystko w normie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:13 am
Vykk Omi mam prosbe...zmien tego linka onosnie sklepikow i itemkow na bardziej aktualny bo nie dziala zaden confused ale nie mam najnowszego, on prowadzil do prywatnej strony i nie wiem co z nia zrobili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:56 pm
Moze moj i mojego taty komy sa jakies dziwne, ale artarenie za zadne skarby swiata nie moge ani skasowac zadnego z wyslanych przezmnie zlych rysunkow ani nie moge poslac nowych. Moze mi ta anomalie ktos wytlumaczyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 4:40 am
A ja chcialam pochwalic pania Omege ^_^ Z tym przewodnikiem to naprawde GENIALNA robota 3nodding heart No i ratuje od bycia szarym noobsem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|