|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:46 am
Vykk niezle...to twoje opcy eek ?? no co ty......... wynik grzebania w tysiacah fanartow na narutofan'ie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 7:51 am
a ja wlasnie sobie zaczelam sciagac pierwszy ep anime pt. Trinity Blood..podobno dobre, zobaczymy co z tego bedzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:56 am
opcy Vykk niezle...to twoje opcy eek ?? no co ty......... wynik grzebania w tysiacah fanartow na narutofan'ie 3nodding Troche skopana ta perspektywa moim zdaniem. Lekko przesadzone... ale kurcze, ladne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 4:25 am
FeaRan a ja wlasnie sobie zaczelam sciagac pierwszy ep anime pt. Trinity Blood..podobno dobre, zobaczymy co z tego bedzie ninja god..jak zwykle robisz 10 rzeczy naraz a w rezultacie nic xp a chobits sciagnelas? gravitation obejrzalas? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:09 am
kingus FeaRan a ja wlasnie sobie zaczelam sciagac pierwszy ep anime pt. Trinity Blood..podobno dobre, zobaczymy co z tego bedzie ninja god..jak zwykle robisz 10 rzeczy naraz a w rezultacie nic xp a chobits sciagnelas? gravitation obejrzalas? xp czesciowo... sweatdrop cicho no..powoli staram sie byc zorganizowana.. xp no wiec obejrzalam juz 1 odcinek Trinity Blood, moge porownac to TROCHE do Triguna, ale TB jest zdecydowanie lepsze, lepsza kreska, animacje, i wogole wrau whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 1:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:12 am
wczoraj obejzalem prawie cale ... { 11 z 13 } odcinkoow "onegai teacher" typowe romansidlo ... z elementami chumoru ... i dramatyzmu ... ogulnie mi sie podobalo ... kreska ala love hina ... ladne tla .. i fabula dosc ciekawa ... { ziomek zakochuje sie przez przypadek w kosmitce , nauczycielce i wynikaja ruzne komplikacje z tego powodu ... przymusowy slub itp. } stare moje oceny to w skali do dziesieciu to :
grafika/kreska - 8 dzwiek'muzyka - 7+ fabula - 6+
Teraz sciagam Shingetsutan tsukikihime wiec za jakis czas powinienem zrobic kolejna psedo recenzje xd
ps. dwa ostatnie onegai teacher odcinki powinienem dzisiaj obejzec ... bo mi cd braklo jak kopiowalem od kumpla ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:23 am
Addik wczoraj obejzalem prawie cale ... { 11 z 13 } odcinkoow "onegai teacher" typowe romansidlo ... z elementami chumoru ... i dramatyzmu ... ogulnie mi sie podobalo ... kreska ala love hina ... ladne tla .. i fabula dosc ciekawa ... { ziomek zakochuje sie przez przypadek w kosmitce , nauczycielce i wynikaja ruzne komplikacje z tego powodu ... przymusowy slub itp. } stare moje oceny to w skali do dziesieciu to : grafika/kreska - 8 dzwiek'muzyka - 7+ fabula - 6+ Teraz sciagam Shingetsutan tsukikihime wiec za jakis czas powinienem zrobic kolejna psedo recenzje xd ps. dwa ostatnie onegai teacher odcinki powinienem dzisiaj obejzec ... bo mi cd braklo jak kopiowalem od kumpla ... sad mnie ten onegai upodlil..... ale przyznam ze bardziej zmeczyl mnie "Happy lesson" zobaczylem 1.5 odcinka i wiecej na to nie spojrzalem.... chociaz zwykle jak juz jakies anime dorewe to ogladam do oporu (nawet jak boli) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 12:00 pm
no to obejrzalam 1 ep. Trinity Blood, teraz czekam na napisy...rzeczywicie, humor jak z poczatku Triguna, kreska jak z Vampire Hunter D Bloodlust..swietne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:49 am
FeaRan no to obejrzalam 1 ep. Trinity Blood, teraz czekam na napisy...rzeczywicie, humor jak z poczatku Triguna, kreska jak z Vampire Hunter D Bloodlust..swietne biggrin Blood - The Last Vampire... dziwny film tak btw. biggrin Ale Vampire Hunter D - az milo bylo sie slinic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:07 am
Ibris FeaRan no to obejrzalam 1 ep. Trinity Blood, teraz czekam na napisy...rzeczywicie, humor jak z poczatku Triguna, kreska jak z Vampire Hunter D Bloodlust..swietne biggrin Blood - The Last Vampire... dziwny film tak btw. biggrin Ale Vampire Hunter D - az milo bylo sie slinic xd a jak ^^ nie ogladalam Blood - The Last Vampire..z tego co slyszalam od znajomych, to jednym sie podoba, drugim nie, rzecz gustu 3nodding wlasciwie to nic po Vampire D mnie nie zadowoli, ale i tak obejrze The Last Vampire smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:14 am
FeaRan Ibris FeaRan no to obejrzalam 1 ep. Trinity Blood, teraz czekam na napisy...rzeczywicie, humor jak z poczatku Triguna, kreska jak z Vampire Hunter D Bloodlust..swietne biggrin Blood - The Last Vampire... dziwny film tak btw. biggrin Ale Vampire Hunter D - az milo bylo sie slinic xd a jak ^^ nie ogladalam Blood - The Last Vampire..z tego co slyszalam od znajomych, to jednym sie podoba, drugim nie, rzecz gustu 3nodding wlasciwie to nic po Vampire D mnie nie zadowoli, ale i tak obejrze The Last Vampire smile Hmh... bo to jest dziwne. I ma bardzo alternatywne zakonczenie, jak to ktos okreslil. Czuje sie niedosyt... Ale polecam. Takie inne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:34 am
Ibris FeaRan Ibris FeaRan no to obejrzalam 1 ep. Trinity Blood, teraz czekam na napisy...rzeczywicie, humor jak z poczatku Triguna, kreska jak z Vampire Hunter D Bloodlust..swietne biggrin Blood - The Last Vampire... dziwny film tak btw. biggrin Ale Vampire Hunter D - az milo bylo sie slinic xd a jak ^^ nie ogladalam Blood - The Last Vampire..z tego co slyszalam od znajomych, to jednym sie podoba, drugim nie, rzecz gustu 3nodding wlasciwie to nic po Vampire D mnie nie zadowoli, ale i tak obejrze The Last Vampire smile Hmh... bo to jest dziwne. I ma bardzo alternatywne zakonczenie, jak to ktos okreslil. Czuje sie niedosyt... Ale polecam. Takie inne ^^ ajjj nie lubie niedosytu neutral mialam to po Hellsingu i Saikano..ale jesli chodzi o Saikano, to raczej nie chcialabym dalszej czesci..jessu, jakie to smutne i piekne anime!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:36 am
Ja bym chciala obejrzec Grobowiec Swietlikow. Wtedy obejrze ostatnia pozycje z mojej wielkiej 4 XD (Grobowiec, Totorek, Mononoke i Sen to Chihiro). To podobno wyciskacz lez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:52 am
Ibris Ja bym chciala obejrzec Grobowiec Swietlikow. Wtedy obejrze ostatnia pozycje z mojej wielkiej 4 XD (Grobowiec, Totorek, Mononoke i Sen to Chihiro). To podobno wyciskacz lez... z tych tytulow znam tylko Mononoke, huh...czuje sie niedouczona.. sweatdrop chcialabym teraz obejrzec jakies ladne romantyczne anime...teraz ogladam Trinity Blood i to ma w sobie cos z romantyzmu..ale to nie to.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|