Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Fri May 13, 2005 11:46 am

Vykk
opcy
User Image
niezle...to twoje opcy eek ??
no co ty.........
wynik grzebania w tysiacah fanartow na narutofan'ie 3nodding
PostPosted: Sat May 14, 2005 7:51 am

a ja wlasnie sobie zaczelam sciagac pierwszy ep anime pt. Trinity Blood..podobno dobre, zobaczymy co z tego bedzie ninja

SangekiNoYoru

Gailenquen

PostPosted: Sat May 14, 2005 10:56 am

opcy
Vykk
opcy
User Image
niezle...to twoje opcy eek ??
no co ty.........
wynik grzebania w tysiacah fanartow na narutofan'ie 3nodding
Troche skopana ta perspektywa moim zdaniem. Lekko przesadzone... ale kurcze, ladne xd
PostPosted: Sun May 15, 2005 4:25 am

FeaRan
a ja wlasnie sobie zaczelam sciagac pierwszy ep anime pt. Trinity Blood..podobno dobre, zobaczymy co z tego bedzie ninja

god..jak zwykle robisz 10 rzeczy naraz a w rezultacie nic xp
a chobits sciagnelas? gravitation obejrzalas? xp

kcdjvbgnjdkm

SangekiNoYoru

PostPosted: Sun May 15, 2005 5:09 am

kingus
FeaRan

god..jak zwykle robisz 10 rzeczy naraz a w rezultacie nic xp
a chobits sciagnelas? gravitation obejrzalas? xp
czesciowo... sweatdrop cicho no..powoli staram sie byc zorganizowana.. xp
no wiec obejrzalam juz 1 odcinek Trinity Blood, moge porownac to TROCHE do Triguna, ale TB jest zdecydowanie lepsze, lepsza kreska, animacje, i wogole wrau whee
PostPosted: Sun May 15, 2005 1:14 pm

[ Message temporarily off-line ]

Pysiol

NaviRetlav

PostPosted: Wed May 18, 2005 6:12 am

wczoraj obejzalem prawie cale ... { 11 z 13 } odcinkoow "onegai teacher"
typowe romansidlo ... z elementami chumoru ... i dramatyzmu ...
ogulnie mi sie podobalo ... kreska ala love hina ... ladne tla .. i fabula dosc ciekawa ... { ziomek zakochuje sie przez przypadek w kosmitce , nauczycielce i wynikaja ruzne komplikacje z tego powodu ... przymusowy slub itp. } stare moje oceny to w skali do dziesieciu to :

grafika/kreska - 8
dzwiek'muzyka - 7+
fabula - 6+

Teraz sciagam Shingetsutan tsukikihime wiec za jakis czas powinienem zrobic kolejna psedo recenzje xd

ps. dwa ostatnie onegai teacher odcinki powinienem dzisiaj obejzec ... bo mi cd braklo jak kopiowalem od kumpla ... sad
PostPosted: Wed May 18, 2005 6:23 am

Addik
wczoraj obejzalem prawie cale ... { 11 z 13 } odcinkoow "onegai teacher"
typowe romansidlo ... z elementami chumoru ... i dramatyzmu ...
ogulnie mi sie podobalo ... kreska ala love hina ... ladne tla .. i fabula dosc ciekawa ... { ziomek zakochuje sie przez przypadek w kosmitce , nauczycielce i wynikaja ruzne komplikacje z tego powodu ... przymusowy slub itp. } stare moje oceny to w skali do dziesieciu to :

grafika/kreska - 8
dzwiek'muzyka - 7+
fabula - 6+

Teraz sciagam Shingetsutan tsukikihime wiec za jakis czas powinienem zrobic kolejna psedo recenzje xd

ps. dwa ostatnie onegai teacher odcinki powinienem dzisiaj obejzec ... bo mi cd braklo jak kopiowalem od kumpla ... sad
mnie ten onegai upodlil.....
ale przyznam ze bardziej zmeczyl mnie "Happy lesson" zobaczylem 1.5 odcinka i wiecej na to nie spojrzalem....
chociaz zwykle jak juz jakies anime dorewe to ogladam do oporu (nawet jak boli) wink

opcy

SangekiNoYoru

PostPosted: Thu May 19, 2005 12:00 pm

no to obejrzalam 1 ep. Trinity Blood, teraz czekam na napisy...rzeczywicie, humor jak z poczatku Triguna, kreska jak z Vampire Hunter D Bloodlust..swietne biggrin
PostPosted: Fri May 20, 2005 4:49 am

FeaRan
no to obejrzalam 1 ep. Trinity Blood, teraz czekam na napisy...rzeczywicie, humor jak z poczatku Triguna, kreska jak z Vampire Hunter D Bloodlust..swietne biggrin
Blood - The Last Vampire... dziwny film tak btw. biggrin Ale Vampire Hunter D - az milo bylo sie slinic xd

Gailenquen

SangekiNoYoru

PostPosted: Fri May 20, 2005 6:07 am

Ibris
FeaRan
Blood - The Last Vampire... dziwny film tak btw. biggrin Ale Vampire Hunter D - az milo bylo sie slinic xd
a jak ^^ nie ogladalam Blood - The Last Vampire..z tego co slyszalam od znajomych, to jednym sie podoba, drugim nie, rzecz gustu 3nodding wlasciwie to nic po Vampire D mnie nie zadowoli, ale i tak obejrze The Last Vampire smile
PostPosted: Fri May 20, 2005 6:14 am

FeaRan
Ibris
FeaRan
a jak ^^ nie ogladalam Blood - The Last Vampire..z tego co slyszalam od znajomych, to jednym sie podoba, drugim nie, rzecz gustu 3nodding wlasciwie to nic po Vampire D mnie nie zadowoli, ale i tak obejrze The Last Vampire smile
Hmh... bo to jest dziwne. I ma bardzo alternatywne zakonczenie, jak to ktos okreslil. Czuje sie niedosyt... Ale polecam. Takie inne ^^

Gailenquen

SangekiNoYoru

PostPosted: Fri May 20, 2005 6:34 am

Ibris
FeaRan
Ibris
FeaRan
Hmh... bo to jest dziwne. I ma bardzo alternatywne zakonczenie, jak to ktos okreslil. Czuje sie niedosyt... Ale polecam. Takie inne ^^
ajjj nie lubie niedosytu neutral mialam to po Hellsingu i Saikano..ale jesli chodzi o Saikano, to raczej nie chcialabym dalszej czesci..jessu, jakie to smutne i piekne anime!!! crying
PostPosted: Fri May 20, 2005 6:36 am

Ja bym chciala obejrzec Grobowiec Swietlikow. Wtedy obejrze ostatnia pozycje z mojej wielkiej 4 XD (Grobowiec, Totorek, Mononoke i Sen to Chihiro). To podobno wyciskacz lez...

Gailenquen

SangekiNoYoru

PostPosted: Fri May 20, 2005 6:52 am

Ibris
Ja bym chciala obejrzec Grobowiec Swietlikow. Wtedy obejrze ostatnia pozycje z mojej wielkiej 4 XD (Grobowiec, Totorek, Mononoke i Sen to Chihiro). To podobno wyciskacz lez...
z tych tytulow znam tylko Mononoke, huh...czuje sie niedouczona.. sweatdrop chcialabym teraz obejrzec jakies ladne romantyczne anime...teraz ogladam Trinity Blood i to ma w sobie cos z romantyzmu..ale to nie to.. 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games