|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 9:13 am
przykro mi... za późno xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 9:13 am
ZebraDeath pani psychol e-e, nie ma mowy. mój brat też lubi wiedźmucha i go całego przeczytał i w ogóle on uwielbia sapkowskiego, próbował mnie namówić w ferie żebym też przeczytała, ale nie... wolałam kod leonarda da vinci xd NAWET SIĘ NIE PRZYZNAWAJ!!!!!!!!!!!! evil tru-u.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 9:15 am
pani psychol e-e, nie ma mowy. mój brat też lubi wiedźmucha i go całego przeczytał i w ogóle on uwielbia sapkowskiego, próbował mnie namówić w ferie żebym też przeczytała, ale nie... wolałam kod leonarda da vinci xd No dobra, może to trochę bardziej literatura dla chłopaków, ale na pewno też nie wyklucza z grona czytelników kobiet. Właściwie to w "Wiedźminie" jest tyle wątków, że każdy może znaleźć coś ciekawego. Każdy charakter w książce jest bardzo wyrazisty, dzięki czemu bardzo interesujący. Naprawdę nie mogę pojąć jak tak doskonała (z mojego punktu widzenia xd ) książka może się komuś nie podobać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 9:16 am
jestem wyjątkiem od reguły... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 9:25 am
pani psychol jestem wyjątkiem od reguły... xd I tak czasami bywa. A przeczytałaś chociaż trochę Wiedźmina? Jakieś małe opowiadanie może? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 9:31 am
mhmm ...
przeczytałam tytuł, czyli właściwie... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 9:37 am
pani psychol mhmm ... przeczytałam tytuł, czyli właściwie... xp przeczytaj chociaż jedno opowiadanie... PROSZĘ!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 9:38 am
a co ja z tego będę miała?
(błagam, tylko nie pisz, że satysfakcję xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 9:43 am
pani psychol a co ja z tego będę miała? (błagam, tylko nie pisz, że satysfakcję xd ) Satysfakcję xd Przekonasz się, że warto było, że Wiedźmin to interesująca pozycja. No i jeszcze będziesz wiedziała co trzeba przeczytać w najbliższym czasie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 9:48 am
zobaczę, może gdzieś wcisnę wiedźmucha w mój kalendarz, jak na razie jestem zajęta, skontaktuj się z moją sekretarką, ona udzieli ci odpowiednich informacji... xp
a tak na serio to nie wiem, zobaczę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 9:51 am
pani psychol zobaczę, może gdzieś wcisnę wiedźmucha w mój kalendarz, jak na razie jestem zajęta, skontaktuj się z moją sekretarką, ona udzieli ci odpowiednich informacji... xp a tak na serio to nie wiem, zobaczę xp Traktuję to jako obietnicę exclaim pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 4:36 am
Jestem w czwartym rozdziale w icewind dale whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 4:53 am
to może ja się pochwalę: zamierzam zamordować ludzi w wydziale nauk humanistycznych na Uniwersytecie w Edynburgu przy użyciu szpilki, ołówka, gumki do włosów i nitki dentystycznej. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 5:15 am
Daedhel to może ja się pochwalę: zamierzam zamordować ludzi w wydziale nauk humanistycznych na Uniwersytecie w Edynburgu przy użyciu szpilki, ołówka, gumki do włosów i nitki dentystycznej. stare why?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 5:37 am
ZebraDeath Daedhel to może ja się pochwalę: zamierzam zamordować ludzi w wydziale nauk humanistycznych na Uniwersytecie w Edynburgu przy użyciu szpilki, ołówka, gumki do włosów i nitki dentystycznej. stare why? bo powinni podjąć JAKąKOLWIEK decyzję odnośnie mojego przyjęcia na studia do końca marca. stare A TERAZ jest koniec marca. Napisałam już dwa razy tego samego maila z nadzwyczaj uprzejmą prośbą o wyjaśnienie. Nadzwyczaj uprzejmie zignorowali te maile. scream *wychodzi z siebie i staje obok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|