|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:07 am
JESZCZE TYLKO TYDZIEN!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:10 am
opcy JESZCZE TYLKO TYDZIEN!!!!!!!! tydzien do czego? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:12 am
kingus opcy JESZCZE TYLKO TYDZIEN!!!!!!!! tydzien do czego? xp DO PREMIERY STARWARSOW!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:14 am
YEAH! Shake it babe, shake it! *tanczy krecac tyleczkiem* Mam nadzieje, ze tym razem ubija tego smierdzacego Jar Jara xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:15 am
]Goth bless[ YEAH! Shake it babe, shake it! *tanczy krecac tyleczkiem* Mam nadzieje, ze tym razem ubija tego smierdzacego Jar Jara xp spala go na stosie razem z Ewokami........ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:15 am
opcy kingus opcy JESZCZE TYLKO TYDZIEN!!!!!!!! tydzien do czego? xp DO PREMIERY STARWARSOW!!!!!!!!!!!kiedys probowalam obejrzec gwiezdne wojny i costam...nie pamietam tytulu, ale znudzialm sie po 10 minutach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:17 am
kingus opcy kingus opcy JESZCZE TYLKO TYDZIEN!!!!!!!! tydzien do czego? xp DO PREMIERY STARWARSOW!!!!!!!!!!!kiedys probowalam obejrzec gwiezdne wojny i costam...nie pamietam tytulu, ale znudzialm sie po 10 minutach xp BLUZNIERSTWO!!!! *rzuca w nia makrelÄ…* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:21 am
opcy kingus opcy kingus opcy JESZCZE TYLKO TYDZIEN!!!!!!!! tydzien do czego? xp DO PREMIERY STARWARSOW!!!!!!!!!!!kiedys probowalam obejrzec gwiezdne wojny i costam...nie pamietam tytulu, ale znudzialm sie po 10 minutach xp BLUZNIERSTWO!!!! *rzuca w nia makrelÄ…* domokun *lapie makrele, pozera ja i wypluwa osci* spokojnie, dla kazdego cos innego xp po prostu nie pociaga mnie to, a na dodatek boje sie ze znowu porwa mnie kosmici tak jak w moim poprzednim zyciu xp (a sadze ze w filmie jacys sa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:28 am
kingus a na dodatek boje sie ze znowu porwa mnie kosmici tak jak w moim poprzednim zyciu xp (a sadze ze w filmie jacys sa) eek KOSMICI?! Jacy kosmici? Tam sa tylko ataki klonuf, bukuf, watrobkuf i mistrza Yody, ktory przypierdala jak nie przymierzajac ninja ze swoja latarka xd *przypomina sobie koniec epizodu II-go* 3nodding To bylo cos, az mi szczena opadla, no, ale teraz to sie bedzie dzialo... epizod, zamykajacy wszystko w calosc..ehh.. NIE MOZNA tego przegapic! whee 4laugh heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:33 am
]Goth bless[ kingus a na dodatek boje sie ze znowu porwa mnie kosmici tak jak w moim poprzednim zyciu xp (a sadze ze w filmie jacys sa) eek KOSMICI?! Jacy kosmici? Tam sa tylko ataki klonuf, bukuf, watrobkuf i mistrza Yody, ktory przypierdala jak nie przymierzajac ninja ze swoja latarka xd *przypomina sobie koniec epizodu II-go* 3nodding To bylo cos, az mi szczena opadla, no, ale teraz to sie bedzie dzialo... epizod, zamykajacy wszystko w calosc..ehh.. NIE MOZNA tego przegapic! whee 4laugh heart domokun ehhh...^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:47 am
]Goth bless[ kingus a na dodatek boje sie ze znowu porwa mnie kosmici tak jak w moim poprzednim zyciu xp (a sadze ze w filmie jacys sa) eek KOSMICI?! Jacy kosmici? Tam sa tylko ataki klonuf, bukuf, watrobkuf i mistrza Yody, ktory przypierdala jak nie przymierzajac ninja ze swoja latarka xd *przypomina sobie koniec epizodu II-go* 3nodding To bylo cos, az mi szczena opadla, no, ale teraz to sie bedzie dzialo... epizod, zamykajacy wszystko w calosc..ehh.. NIE MOZNA tego przegapic! whee 4laugh heart domokun oi! zaprawde dobrze pan prawisz!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:16 pm
opcy ]Goth bless[ kingus a na dodatek boje sie ze znowu porwa mnie kosmici tak jak w moim poprzednim zyciu xp (a sadze ze w filmie jacys sa) eek KOSMICI?! Jacy kosmici? Tam sa tylko ataki klonuf, bukuf, watrobkuf i mistrza Yody, ktory przypierdala jak nie przymierzajac ninja ze swoja latarka xd *przypomina sobie koniec epizodu II-go* 3nodding To bylo cos, az mi szczena opadla, no, ale teraz to sie bedzie dzialo... epizod, zamykajacy wszystko w calosc..ehh.. NIE MOZNA tego przegapic! whee 4laugh heart domokun oi! zaprawde dobrze pan prawisz!!! true true...podobno Jar Jar ma byc postacia tylko epizodyczna tutaj a jednym z punktow kulminacyjnych poza walka Anakina i Obiego ma byc walka Mace Windu i jego smierc xp za duzo naczytalem sie na wp wczroaj....ale warto czekac...ja sobie pojde jakos w na troche przed bozym cialem na seans po ok 19 bo wtedy calej glupiej i niedojrzalej choloty nie bedzie xp a pozatym to bede suzkal na necie do sciagniecia oczywiscie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:22 pm
Vykk true true...podobno Jar Jar ma byc postacia tylko epizodyczna tutaj a jednym z punktow kulminacyjnych poza walka Anakina i Obiego ma byc walka Mace Windu i jego smierc xp za duzo naczytalem sie na wp wczroaj....ale warto czekac...ja sobie pojde jakos w na troche przed bozym cialem na seans po ok 19 bo wtedy calej glupiej i niedojrzalej choloty nie bedzie xp a pozatym to bede suzkal na necie do sciagniecia oczywiscie blaugh Wiesz.. Jar Jar juz w drugiej czesci byl postacia drugoplanowa, tylko w pierwszej go wcisneli troche wyzej... chcieli sobie zrobic chyba kolejna maskotke zaraz po Cheewiem ;] Mace Windu.. no no.. bedzie sie dzialo.. Kurde.. pogralbym sobie w KOTOR'a II, ale mam za slaby sprzet crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:24 pm
Vykk opcy ]Goth bless[ kingus a na dodatek boje sie ze znowu porwa mnie kosmici tak jak w moim poprzednim zyciu xp (a sadze ze w filmie jacys sa) eek KOSMICI?! Jacy kosmici? Tam sa tylko ataki klonuf, bukuf, watrobkuf i mistrza Yody, ktory przypierdala jak nie przymierzajac ninja ze swoja latarka xd *przypomina sobie koniec epizodu II-go* 3nodding To bylo cos, az mi szczena opadla, no, ale teraz to sie bedzie dzialo... epizod, zamykajacy wszystko w calosc..ehh.. NIE MOZNA tego przegapic! whee 4laugh heart domokun oi! zaprawde dobrze pan prawisz!!! true true...podobno Jar Jar ma byc postacia tylko epizodyczna tutaj a jednym z punktow kulminacyjnych poza walka Anakina i Obiego ma byc walka Mace Windu i jego smierc xp za duzo naczytalem sie na wp wczroaj....ale warto czekac...ja sobie pojde jakos w na troche przed bozym cialem na seans po ok 19 bo wtedy calej glupiej i niedojrzalej choloty nie bedzie xp a pozatym to bede suzkal na necie do sciagniecia oczywiscie blaugh ja jeszcze musze dokladnie w kinie sprawdzic.... bo nie chce isc na wersje z dubbingiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|