|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:27 pm
~~lena-undesaid~~ tsaaa, bomba mam szlaban do poniedzialku, ktory pwnie skonczy sie za 2 dni _ _" si ja :/ papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:28 pm
Adwokat.Kozy a to fajnie.. to ja .. spedze sobie jedyny wolny piatek np.. w domu.. bezproduktywnie.. a teraz ide spac.. bom zmeczony. Jasne, rob mi wyrzuty.. Jak tak, to pomysl ile ja weekendow spedzilam sama. Dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:34 pm
# Cocteau Twins - Cruel Intentions Soundtrack - This Love [6:27] crying heart crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:40 pm
Lethiel # Cocteau Twins - Cruel Intentions Soundtrack - This Love [6:27] crying heart crying # Blue Oyster Cult - Don`t Fear The Reaper [5:06]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 2:01 pm
18. Happysad - [wszystko jedno #04] partyzant k [2:55] mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 2:53 pm
ja tylko na chwile... mrgreen oo Lethi ale czerwien, mam az ochote zerwac z ciebie ta koszuleczke i zatrzymac sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 2:57 pm
*rozlegaja sie werble* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 2:58 pm
Ozual ja tylko na chwile... mrgreen oo Lethi ale czerwien, mam az ochote zerwac z ciebie ta koszuleczke i zatrzymac sobie xd tylko sproboj jej dotknac !! scream scream scream to prezencik od mojego kochania heart domokun heart *ostrzy widelki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 2:59 pm
Lethiel Ozual ja tylko na chwile... mrgreen oo Lethi ale czerwien, mam az ochote zerwac z ciebie ta koszuleczke i zatrzymac sobie xd tylko sproboj jej dotknac !! scream scream scream to prezencik od mojego kochania heart domokun heart *ostrzy widelki* *konczy werblowanie znaczaca pauza* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 3:03 pm
Twisted_Exile Lethiel Ozual ja tylko na chwile... mrgreen oo Lethi ale czerwien, mam az ochote zerwac z ciebie ta koszuleczke i zatrzymac sobie xd tylko sproboj jej dotknac !! scream scream scream to prezencik od mojego kochania heart domokun heart *ostrzy widelki* *konczy werblowanie znaczaca pauza* rofl mrgreen twisted xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 3:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 11:02 pm
rofl mwahahahahha za 9 godzin weekend...esz trzeba na uczelnie isc =="...brydzien rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 11:12 pm
Twisted_Exile rofl mwahahahahha za 9 godzin weekend...esz trzeba na uczelnie isc =="...brydzien rofl mrgreen twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 3:29 am