Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 20943 20944 20945 20946 20947 20948 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:13 pm

Adwokat.Kozy
Delein
Adwokat.Kozy
Delein
Adwokat.Kozy

szturm na... co? jezeli mozna wiedziec..

Na multikino, dokladniej w dniu premiery nowej czesci Pottera.

czyyyyyyli?

Ide 25 na premiere do multikina najprawdopodobniej z moja klasa...mamy szalony pomysl przyjsc w przebraniach...no i bedzie tam tez Lena, moj brat i zobaczy sie kto jeszcze.

maturzysci.. niezle..

25... to ten dzien co mam wolny wieczor?

Co to ma wspolnego z matura?

A bo ja wiem, kiedy ty masz wolne...raz masz, raz nie masz, zmienia ci sie to tysiace razy...
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:15 pm

Delein
~~lena-undesaid~~

za zobaczylam zdiecie tej twarzy przez przypadek. a jaki masz ten zwiastun? ja mama taki, ze na poczatku jest logo wb, a potem pokazany harry w czesci 1,2,3 i 4 i tak samo hermiona i ron a potem uz sceny z filmu mrgreen

Nu ten wlasnie mam, z wp, czy innego onetu...i nie chce sciagac innych, zeby wszystkiego przed filmem nie obejrzec 3nodding
Rogogony rzadza heart

a ja zawsze wysiadam przy tej muzyczce na poczatku... ryczalam jak byla w 3 czesci, i ryczalam jak byla na trajlerze XD XD

~~lena-undesaid~~

Adwokat.Kozy

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:16 pm

Delein

A bo ja wiem, kiedy ty masz wolne...raz masz, raz nie masz, zmienia ci sie to tysiace razy...

z matura nic.. chyba.. ale 18letnie byki ida ogladac bajke.. bah

ano mam wolne w piatek.. tak sie sklada.. czyzbym wyczowal sarkazm?

o ktorej idziesz na ten film?
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:16 pm

Twisted_Exile
Lethiel
Twisted_Exile
*porusza brwiami w znaczacy sposob i patrzy sie jednoznacznie* xd Az mnie chyba zabije to juz 3 raz....bierzemy Kas ze soba(na koncert znaczy sie bo trojkatow nie uznaje xd ) rofl mrgreen twisted

nio jasne 4laugh
tylko musze jej plytke podrzoocic wink 3nodding
nio jasne ze Az mnie zabije czy ze ja bierzemy...zartuje wiem coo jasne..... xd rofl mrgreen twisted eh notatki ostatni dzien przepisywania notatek gonk twisted

mysle ze jedno i drugie :]
ale chyba warto dla tego wspolnego.. mrrrr.. wieczoru mrgreen heart
rofl rofl rofl

Lethiel

Tipsy Lunatic

Delein

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:18 pm

~~lena-undesaid~~
Delein
~~lena-undesaid~~

za zobaczylam zdiecie tej twarzy przez przypadek. a jaki masz ten zwiastun? ja mama taki, ze na poczatku jest logo wb, a potem pokazany harry w czesci 1,2,3 i 4 i tak samo hermiona i ron a potem uz sceny z filmu mrgreen

Nu ten wlasnie mam, z wp, czy innego onetu...i nie chce sciagac innych, zeby wszystkiego przed filmem nie obejrzec 3nodding
Rogogony rzadza heart

a ja zawsze wysiadam przy tej muzyczce na poczatku... ryczalam jak byla w 3 czesci, i ryczalam jak byla na trajlerze XD XD

Coz mam powiedziec, John Williams to dla mnie bog soundtrackow.
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:18 pm

Lethiel
Twisted_Exile
Lethiel
Twisted_Exile
*porusza brwiami w znaczacy sposob i patrzy sie jednoznacznie* xd Az mnie chyba zabije to juz 3 raz....bierzemy Kas ze soba(na koncert znaczy sie bo trojkatow nie uznaje xd ) rofl mrgreen twisted

nio jasne 4laugh
tylko musze jej plytke podrzoocic wink 3nodding
nio jasne ze Az mnie zabije czy ze ja bierzemy...zartuje wiem coo jasne..... xd rofl mrgreen twisted eh notatki ostatni dzien przepisywania notatek gonk twisted

mysle ze jedno i drugie :]
ale chyba warto dla tego wspolnego.. mrrrr.. wieczoru mrgreen heart
rofl rofl rofl
no oczywiscie ze warto te "upojne" 2 noce co mialysmy wczesniej mrau*drapie w powietrzu i puszcza jej oczko* xd kuna koncert jest w srode =="...Dobra koniec zartwo bo Az mi kark ukreci z zazdrosci gonk rofl mrgreen twisted

Twisted_Exile

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:20 pm

Delein
~~lena-undesaid~~
Delein
~~lena-undesaid~~

Rogogony rzadza heart

Coz mam powiedziec, John Williams to dla mnie bog soundtrackow.

tsaaa... ja sie kufa od jakiegos czasu probuje dowiedziec jak sie ten utwor nazywa i wiem tyle ile wiedzialam,, czyli nic O_O i dalej nie mam tego na winampie gonk
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:20 pm

Twisted_Exile
no oczywiscie ze warto te "upojne" 2 noce co mialysmy wczesniej mrau*drapie w powietrzu i puszcza jej oczko* xd kuna koncert jest w srode =="...Dobra koniec zartwo bo Az mi kark ukreci z zazdrosci gonk rofl mrgreen twisted

spokojnie .. raaauuurrr...
jego teraz przy kompie nie ma ;> heart
rofl rofl rofl

konceeercik.. mrraaaafff.... domokun domokun domokun heart

Lethiel

Tipsy Lunatic

Delein

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:23 pm

Adwokat.Kozy
Delein

Bajke...spoko, powiem ci tyle, ze to nie jest bajka, bo i tak tego pewnie nie obejrzysz...

Zaden sarkazm, tylko stwierdzam fakt,,,sam przyznasz, ze czesto zmienia co sie plan zajec...

Na 19 prawdopodobnie.

Lethiel
Twisted_Exile

rofl rofl rofl

nie dobijajcie mnei noooooo crying

~~lena-undesaid~~

Twisted_Exile

Lethiel
Twisted_Exile

rofl rofl rofl

ale bedzie czytal posty wstecz gonk *przysuwa sie w jej kierunku*.... eek zaraz co my kuna robimy xd xd xd xd xd xd rofl mrgreen twisted
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:24 pm

~~lena-undesaid~~
Lethiel
Twisted_Exile

rofl rofl rofl

nie dobijajcie mnei noooooo crying

co ??
tez chcesz z nami pospac ? ;] heart
rofl rofl rofl rofl rofl

Lethiel

Tipsy Lunatic

Adwokat.Kozy

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:25 pm

Delein
Adwokat.Kozy
Delein

Bajke...spoko, powiem ci tyle, ze to nie jest bajka, bo i tak tego pewnie nie obejrzysz...

Zaden sarkazm, tylko stwierdzam fakt,,,sam przyznasz, ze czesto zmienia co sie plan zajec...

Na 19 prawdopodobnie.

a to fajnie.. to ja .. spedze sobie jedyny wolny piatek np.. w domu.. bezproduktywnie..

a teraz ide spac.. bom zmeczony.
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:25 pm

~~lena-undesaid~~

tsaaa... ja sie kufa od jakiegos czasu probuje dowiedziec jak sie ten utwor nazywa i wiem tyle ile wiedzialam,, czyli nic O_O i dalej nie mam tego na winampie gonk

Hm, ja tez ci nie powiem, bo nie mam soundtracka...

Delein

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:26 pm

tsaaa, bomba mam szlaban do poniedzialku, ktory pwnie skonczy sie za 2 dni _ _"
si ja
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 20943 20944 20945 20946 20947 20948 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games