|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:13 pm
Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy szturm na... co? jezeli mozna wiedziec.. Na multikino, dokladniej w dniu premiery nowej czesci Pottera. czyyyyyyli? Ide 25 na premiere do multikina najprawdopodobniej z moja klasa...mamy szalony pomysl przyjsc w przebraniach...no i bedzie tam tez Lena, moj brat i zobaczy sie kto jeszcze. maturzysci.. niezle.. 25... to ten dzien co mam wolny wieczor? Co to ma wspolnego z matura? A bo ja wiem, kiedy ty masz wolne...raz masz, raz nie masz, zmienia ci sie to tysiace razy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:15 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ za zobaczylam zdiecie tej twarzy przez przypadek. a jaki masz ten zwiastun? ja mama taki, ze na poczatku jest logo wb, a potem pokazany harry w czesci 1,2,3 i 4 i tak samo hermiona i ron a potem uz sceny z filmu mrgreen Nu ten wlasnie mam, z wp, czy innego onetu...i nie chce sciagac innych, zeby wszystkiego przed filmem nie obejrzec 3nodding Rogogony rzadza heart a ja zawsze wysiadam przy tej muzyczce na poczatku... ryczalam jak byla w 3 czesci, i ryczalam jak byla na trajlerze XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:16 pm
Delein Co to ma wspolnego z matura? A bo ja wiem, kiedy ty masz wolne...raz masz, raz nie masz, zmienia ci sie to tysiace razy... z matura nic.. chyba.. ale 18letnie byki ida ogladac bajke.. bah ano mam wolne w piatek.. tak sie sklada.. czyzbym wyczowal sarkazm? o ktorej idziesz na ten film?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:16 pm
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile *porusza brwiami w znaczacy sposob i patrzy sie jednoznacznie* xd Az mnie chyba zabije to juz 3 raz....bierzemy Kas ze soba(na koncert znaczy sie bo trojkatow nie uznaje xd ) rofl mrgreen twisted nio jasne 4laugh tylko musze jej plytke podrzoocic wink 3nodding nio jasne ze Az mnie zabije czy ze ja bierzemy...zartuje wiem coo jasne..... xd rofl mrgreen twisted eh notatki ostatni dzien przepisywania notatek gonk twisted mysle ze jedno i drugie :] ale chyba warto dla tego wspolnego.. mrrrr.. wieczoru mrgreen heart rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:18 pm
~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ za zobaczylam zdiecie tej twarzy przez przypadek. a jaki masz ten zwiastun? ja mama taki, ze na poczatku jest logo wb, a potem pokazany harry w czesci 1,2,3 i 4 i tak samo hermiona i ron a potem uz sceny z filmu mrgreen Nu ten wlasnie mam, z wp, czy innego onetu...i nie chce sciagac innych, zeby wszystkiego przed filmem nie obejrzec 3nodding Rogogony rzadza heart a ja zawsze wysiadam przy tej muzyczce na poczatku... ryczalam jak byla w 3 czesci, i ryczalam jak byla na trajlerze XD XD Coz mam powiedziec, John Williams to dla mnie bog soundtrackow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:18 pm
Lethiel Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile *porusza brwiami w znaczacy sposob i patrzy sie jednoznacznie* xd Az mnie chyba zabije to juz 3 raz....bierzemy Kas ze soba(na koncert znaczy sie bo trojkatow nie uznaje xd ) rofl mrgreen twisted nio jasne 4laugh tylko musze jej plytke podrzoocic wink 3nodding nio jasne ze Az mnie zabije czy ze ja bierzemy...zartuje wiem coo jasne..... xd rofl mrgreen twisted eh notatki ostatni dzien przepisywania notatek gonk twisted mysle ze jedno i drugie :] ale chyba warto dla tego wspolnego.. mrrrr.. wieczoru mrgreen heart rofl rofl rofl no oczywiscie ze warto te "upojne" 2 noce co mialysmy wczesniej mrau*drapie w powietrzu i puszcza jej oczko* xd kuna koncert jest w srode =="...Dobra koniec zartwo bo Az mi kark ukreci z zazdrosci gonk rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:20 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ za zobaczylam zdiecie tej twarzy przez przypadek. a jaki masz ten zwiastun? ja mama taki, ze na poczatku jest logo wb, a potem pokazany harry w czesci 1,2,3 i 4 i tak samo hermiona i ron a potem uz sceny z filmu mrgreen Nu ten wlasnie mam, z wp, czy innego onetu...i nie chce sciagac innych, zeby wszystkiego przed filmem nie obejrzec 3nodding Rogogony rzadza heart a ja zawsze wysiadam przy tej muzyczce na poczatku... ryczalam jak byla w 3 czesci, i ryczalam jak byla na trajlerze XD XD Coz mam powiedziec, John Williams to dla mnie bog soundtrackow. tsaaa... ja sie kufa od jakiegos czasu probuje dowiedziec jak sie ten utwor nazywa i wiem tyle ile wiedzialam,, czyli nic O_O i dalej nie mam tego na winampie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:20 pm
Twisted_Exile no oczywiscie ze warto te "upojne" 2 noce co mialysmy wczesniej mrau*drapie w powietrzu i puszcza jej oczko* xd kuna koncert jest w srode =="...Dobra koniec zartwo bo Az mi kark ukreci z zazdrosci gonk rofl mrgreen twisted spokojnie .. raaauuurrr... jego teraz przy kompie nie ma ;> heart rofl rofl rofl konceeercik.. mrraaaafff.... domokun domokun domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:23 pm
Adwokat.Kozy Delein Co to ma wspolnego z matura? A bo ja wiem, kiedy ty masz wolne...raz masz, raz nie masz, zmienia ci sie to tysiace razy... z matura nic.. chyba.. ale 18letnie byki ida ogladac bajke.. bah ano mam wolne w piatek.. tak sie sklada.. czyzbym wyczowal sarkazm? o ktorej idziesz na ten film? Bajke...spoko, powiem ci tyle, ze to nie jest bajka, bo i tak tego pewnie nie obejrzysz... Zaden sarkazm, tylko stwierdzam fakt,,,sam przyznasz, ze czesto zmienia co sie plan zajec... Na 19 prawdopodobnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Twisted_Exile no oczywiscie ze warto te "upojne" 2 noce co mialysmy wczesniej mrau*drapie w powietrzu i puszcza jej oczko* xd kuna koncert jest w srode =="...Dobra koniec zartwo bo Az mi kark ukreci z zazdrosci gonk rofl mrgreen twisted spokojnie .. raaauuurrr... jego teraz przy kompie nie ma ;> heart rofl rofl rofl konceeercik.. mrraaaafff.... domokun domokun domokun heart nie dobijajcie mnei noooooo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Twisted_Exile no oczywiscie ze warto te "upojne" 2 noce co mialysmy wczesniej mrau*drapie w powietrzu i puszcza jej oczko* xd kuna koncert jest w srode =="...Dobra koniec zartwo bo Az mi kark ukreci z zazdrosci gonk rofl mrgreen twisted spokojnie .. raaauuurrr... jego teraz przy kompie nie ma ;> heart rofl rofl rofl konceeercik.. mrraaaafff.... domokun domokun domokun heart ale bedzie czytal posty wstecz gonk *przysuwa sie w jej kierunku*.... eek zaraz co my kuna robimy xd xd xd xd xd xd rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:24 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel Twisted_Exile no oczywiscie ze warto te "upojne" 2 noce co mialysmy wczesniej mrau*drapie w powietrzu i puszcza jej oczko* xd kuna koncert jest w srode =="...Dobra koniec zartwo bo Az mi kark ukreci z zazdrosci gonk rofl mrgreen twisted spokojnie .. raaauuurrr... jego teraz przy kompie nie ma ;> heart rofl rofl rofl konceeercik.. mrraaaafff.... domokun domokun domokun heart nie dobijajcie mnei noooooo crying co ?? tez chcesz z nami pospac ? ;] heart rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:25 pm
Delein Adwokat.Kozy Delein Co to ma wspolnego z matura? A bo ja wiem, kiedy ty masz wolne...raz masz, raz nie masz, zmienia ci sie to tysiace razy... z matura nic.. chyba.. ale 18letnie byki ida ogladac bajke.. bah ano mam wolne w piatek.. tak sie sklada.. czyzbym wyczowal sarkazm? o ktorej idziesz na ten film? Bajke...spoko, powiem ci tyle, ze to nie jest bajka, bo i tak tego pewnie nie obejrzysz... Zaden sarkazm, tylko stwierdzam fakt,,,sam przyznasz, ze czesto zmienia co sie plan zajec... Na 19 prawdopodobnie. a to fajnie.. to ja .. spedze sobie jedyny wolny piatek np.. w domu.. bezproduktywnie.. a teraz ide spac.. bom zmeczony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:25 pm
~~lena-undesaid~~ tsaaa... ja sie kufa od jakiegos czasu probuje dowiedziec jak sie ten utwor nazywa i wiem tyle ile wiedzialam,, czyli nic O_O i dalej nie mam tego na winampie gonk Hm, ja tez ci nie powiem, bo nie mam soundtracka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:26 pm
tsaaa, bomba mam szlaban do poniedzialku, ktory pwnie skonczy sie za 2 dni _ _" si ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|