|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:02 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ Delein *puff* Brzuszek burczy, bo sie kurczy! Ave! Lena- dziesz na happysada do bravo? My z Adwok,atem idziemy...w ogole zmoim bartem wybieram sie na ta premiere Pottera do multi z moja klasa najprawdopodobniej...przebieramy sie XD taaa, moja mam nie chce mojego brata do prawo 'puszczac' choc juz dawno jest pelnoteltni, to co dopiero ja _ _" do spirali by mnie byscila, ale nie, do tej meliny do bravo?! a w zuyciu!! _ _" dell.. ty idzxiesz w piatek...? bo ja tak mrgreen na ktora h ;>? Nu w piatek 25 nie? Na 19, tak mowil moj brat...ekipe zbieram i robimy szturm XD szturm na... co? jezeli mozna wiedziec..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:03 pm
~~lena-undesaid~~ taaa... moi sa pieprznieci, ale jakos czuje ze zobaczycie ich w zlym swietle XD Oj tam nie przejmuj sie tym tak :] Ja tam jade film obejrzec, a nie ludzi oceniac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel MoonInverse bry bry bry wieczór ^^ Wpadłam na chwilke, chyba że mnie zatrzymacie dłużej 4laugh O.o o.O ooooo.. witam pania !! 4laugh *przytuul ogromny* whee Jeeeej 4laugh ale miluśkie powitanie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:04 pm
Adwokat.Kozy szturm na... co? jezeli mozna wiedziec.. Na multikino, dokladniej w dniu premiery nowej czesci Pottera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:06 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ taaa... moi sa pieprznieci, ale jakos czuje ze zobaczycie ich w zlym swietle XD Oj tam nie przejmuj sie tym tak :] Ja tam jade film obejrzec, a nie ludzi oceniac 3nodding no baaa, glowne wydarzenie xD zaloze sie ze potem przytyje ze 2 kilo, jak sie tego popcornu nazre - -' a swoja droga, jesli mowa o filmie, to beznadziejnie zrobili ta twarz syriusza w kominku >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:07 pm
~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ taaa... moi sa pieprznieci, ale jakos czuje ze zobaczycie ich w zlym swietle XD Oj tam nie przejmuj sie tym tak :] Ja tam jade film obejrzec, a nie ludzi oceniac 3nodding no baaa, glowne wydarzenie xD zaloze sie ze potem przytyje ze 2 kilo, jak sie tego popcornu nazre - -' a swoja droga, jesli mowa o filmie, to beznadziejnie zrobili ta twarz syriusza w kominku >_< A ja tam nie jem popcorna...bo zazwyczaj zawsze zjadalam wszystko w czasie reklam... Nawet nie widzialam tego...tylko pare fotek i zwiastun...i jestem cholernie ciekawa, jak 750 stron ksiazki chca zmiescic w gora 3-godzinnym filmie...ale zwiastun jest bomba :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:08 pm
Delein Adwokat.Kozy szturm na... co? jezeli mozna wiedziec.. Na multikino, dokladniej w dniu premiery nowej czesci Pottera. czyyyyyyli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:09 pm
Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy szturm na... co? jezeli mozna wiedziec.. Na multikino, dokladniej w dniu premiery nowej czesci Pottera. czyyyyyyli? Ide 25 na premiere do multikina najprawdopodobniej z moja klasa...mamy szalony pomysl przyjsc w przebraniach...no i bedzie tam tez Lena, moj brat i zobaczy sie kto jeszcze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:10 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ taaa... moi sa pieprznieci, ale jakos czuje ze zobaczycie ich w zlym swietle XD Oj tam nie przejmuj sie tym tak :] Ja tam jade film obejrzec, a nie ludzi oceniac 3nodding no baaa, glowne wydarzenie xD zaloze sie ze potem przytyje ze 2 kilo, jak sie tego popcornu nazre - -' a swoja droga, jesli mowa o filmie, to beznadziejnie zrobili ta twarz syriusza w kominku >_< A ja tam nie jem popcorna...bo zazwyczaj zawsze zjadalam wszystko w czasie reklam... Nawet nie widzialam tego...tylko pare fotek i zwiastun...i jestem cholernie ciekawa, jak 750 stron ksiazki chca zmiescic w gora 3-godzinnym filmie...ale zwiastun jest bomba :] za zobaczylam zdiecie tej twarzy przez przypadek. a jaki masz ten zwiastun? ja mama taki, ze na poczatku jest logo wb, a potem pokazany harry w czesci 1,2,3 i 4 i tak samo hermiona i ron a potem uz sceny z filmu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:10 pm
Twisted_Exile *porusza brwiami w znaczacy sposob i patrzy sie jednoznacznie* xd Az mnie chyba zabije to juz 3 raz....bierzemy Kas ze soba(na koncert znaczy sie bo trojkatow nie uznaje xd ) rofl mrgreen twisted nio jasne 4laugh tylko musze jej plytke podrzoocic wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:11 pm
Delein Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy szturm na... co? jezeli mozna wiedziec.. Na multikino, dokladniej w dniu premiery nowej czesci Pottera. czyyyyyyli? Ide 25 na premiere do multikina najprawdopodobniej z moja klasa...mamy szalony pomysl przyjsc w przebraniach...no i bedzie tam tez Lena, moj brat i zobaczy sie kto jeszcze. maturzysci.. niezle.. 25... to ten dzien co mam wolny wieczor?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:12 pm
~~lena-undesaid~~ za zobaczylam zdiecie tej twarzy przez przypadek. a jaki masz ten zwiastun? ja mama taki, ze na poczatku jest logo wb, a potem pokazany harry w czesci 1,2,3 i 4 i tak samo hermiona i ron a potem uz sceny z filmu mrgreen Nu ten wlasnie mam, z wp, czy innego onetu...i nie chce sciagac innych, zeby wszystkiego przed filmem nie obejrzec 3nodding Rogogony rzadza heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:13 pm
Lethiel Twisted_Exile *porusza brwiami w znaczacy sposob i patrzy sie jednoznacznie* xd Az mnie chyba zabije to juz 3 raz....bierzemy Kas ze soba(na koncert znaczy sie bo trojkatow nie uznaje xd ) rofl mrgreen twisted nio jasne 4laugh tylko musze jej plytke podrzoocic wink 3nodding nio jasne ze Az mnie zabije czy ze ja bierzemy...zartuje wiem coo jasne..... xd rofl mrgreen twisted eh notatki ostatni dzien przepisywania notatek gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|