|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:49 am
Oho.. WOS widzę ? Kurdę , miałem takapracę , tylko ż notatki posły sie khe khe... wyrzuciłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:51 am
szkoda neutral na glupi wok mi jest to potrzebne... a baba ma niepokoleji w glowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:51 am
Twisted_Exile Ozual mad 01. Soulfly - [Dark Ages #02] Babylon [3:53] cool 10. Coldplay - [X&Y #12] Twisted Logic [5:02] cool lol rofl mrgreen twisted NOFX [Heavy Petting Zoo #08] What's The Matter With Kids Today? [1:13]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:52 am
opcy Twisted_Exile Ozual mad 01. Soulfly - [Dark Ages #02] Babylon [3:53] cool 10. Coldplay - [X&Y #12] Twisted Logic [5:02] cool lol rofl mrgreen twisted NOFX [Heavy Petting Zoo #08] What's The Matter With Kids Today? [1:13] cool genialny tytul mrgreen twisted *owija sie jego szalikiem* mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:53 am
opcy Twisted_Exile Ozual mad 01. Soulfly - [Dark Ages #02] Babylon [3:53] cool 10. Coldplay - [X&Y #12] Twisted Logic [5:02] cool lol rofl mrgreen twisted NOFX [Heavy Petting Zoo #08] What's The Matter With Kids Today? [1:13] //fju: Dysrhythmia - [Pretest #01] b*****d [6:07] @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:53 am
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ o czym ty myslisz?! xD nasza religia polega na tym, ze : babka nam mowi, ze mamy przyniesc pismo swiete do szkoly (taa, juz lece..._ _"), mowi na kazdej lekcji ze za tydzien przyjdzie pani dyrektor, bo jestesmy wyotkowa trudnka klasa... (hyym.. xD) no,.. spiewamy _ _" to to juz horror normalnie jest... babka na gitarze gra gonk Pytanie ? a o czym myśli facet w nocy ? mrgreen A kiedyś zapoznasz mnie z tą katechetką - porozmawiam z nią z checia , uwielbiam zbijać takie baby z tropu . taaaa ja tez to uwielbiam :magreen: pamietam jak keidys z moja kumpela na jednej z pierwszych lekcji religii z ta babka (bo jest nowa xp ) zaczelam sie z nia klocic. Bo ona zaczela z przekonaniem gadacv, ze moze nam sie tak wydaje, ze teraz bysmy wybrali sposrod Boga i zycia zycie. 'ale prawda jest taka, ze nawpewno wybralibysmy Boga' Tp sie z nia zaczelam klocic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:54 am
opcy Twisted_Exile Ozual mad 01. Soulfly - [Dark Ages #02] Babylon [3:53] cool 10. Coldplay - [X&Y #12] Twisted Logic [5:02] cool lol rofl mrgreen twisted NOFX [Heavy Petting Zoo #08] What's The Matter With Kids Today? [1:13] The Used - [In Love And Death #05] Cut Up Angels [3:47]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:57 am
~~lena-undesaid~~ taaaa ja tez to uwielbiam :magreen: pamietam jak keidys z moja kumpela na jednej z pierwszych lekcji religii z ta babka (bo jest nowa xp ) zaczelam sie z nia klocic. Bo ona zaczela z przekonaniem gadacv, ze moze nam sie tak wydaje, ze teraz bysmy wybrali sposrod Boga i zycia zycie. 'ale prawda jest taka, ze nawpewno wybralibysmy Boga' Tp sie z nia zaczelam klocic... Prych. Moja katechetka była tak sprowadzana pod mur że zasłaniała się w dyskusji o aborcje tajemnicami kościelnymi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:57 am
Baliaur opcy Twisted_Exile Ozual mad 01. Soulfly - [Dark Ages #02] Babylon [3:53] cool 10. Coldplay - [X&Y #12] Twisted Logic [5:02] cool lol rofl mrgreen twisted NOFX [Heavy Petting Zoo #08] What's The Matter With Kids Today? [1:13] //fju: Dysrhythmia - [Pretest #01] b*****d [6:07] @_@ oi! ta plyta jest swietna ale starszak nie chce jej w aucie puszczac....... @Dest: ask the allmighty wikipedia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:59 am
Twisted_Exile ~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ o czym ty myslisz?! xD nasza religia polega na tym, ze : babka nam mowi, ze mamy przyniesc pismo swiete do szkoly (taa, juz lece..._ _"), mowi na kazdej lekcji ze za tydzien przyjdzie pani dyrektor, bo jestesmy wyotkowa trudnka klasa... (hyym.. xD) no,.. spiewamy _ _" to to juz horror normalnie jest... babka na gitarze gra gonk Pytanie ? a o czym myŦ#8250;li facet w nocy ? mrgreen A kiedyŦ#8250; zapoznasz mnie z tĦ#8230; katechetkĦ#8230; - porozmawiam z niĦ#8230; z checia , uwielbiam zbijaĦ#8225; takie baby z tropu . taaaa ja tez to uwielbiam :magreen: pamietam jak keidys z moja kumpela na jednej z pierwszych lekcji religii z ta babka (bo jest nowa xp ) zaczelam sie z nia klocic. Bo ona zaczela z przekonaniem gadacv, ze moze nam sie tak wydaje, ze teraz bysmy wybrali sposrod Boga i zycia zycie. 'ale prawda jest taka, ze nawpewno wybralibysmy Boga' Tp sie z nia zaczelam klocic... cool tia to ty powinnas bywac na moich lekcjach religi jak klocilam sie z ksiedzem(czesto nawet cale 45 minut) tak az on przyznal ze istnieje kilku bogow cool mrgreen twisted O.o chetnie bym czegos o tym posluchala, powiedz wiecej mrgreen moze mi sie to przyda na przyszlosc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:59 am
Dobra - ja lecę. Musząmi jeszcze dziś spiterboty skopać ze 3 razy zadek mrgreen
Jakby co - to 2007298 G
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 11:01 am
~~lena-undesaid~~ O.o chetnie bym czegos o tym posluchala, powiedz wiecej mrgreen moze mi sie to przyda na przyszlosc xD oj nie potrafie od tak sie powiedziec to potrzebny byl temat ...nie ma to jak zagorzaly ateista chodzi na religie cool rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 11:01 am
Baliaur Ale ciezka w znaczeniu jak najbardziej pozytywnym 3nodding fooka mi padla confused mie tez sie ostatnio sam zabil........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|