|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:27 am
PointZer0 opcy ja w zasadzie na chwile tylko...... En Taro Adun , Senior Executor ! Adun Turidas!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:28 am
ehhh mam coraz czesciej wrażenie bycia ignorowana sweatdrop ide, do pogadania 3nodding rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:29 am
cirilla-chan ehhh mam coraz czesciej wrażenie bycia ignorowana sweatdrop ide, do pogadania 3nodding rolleyes jak siedzisz cicho to sie nie dziw... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:30 am
opcy ja w zasadzie na chwile tylko...... Witay Opcy 4laugh rofl mrgreen twisted @Julka kobieta niewypada sie przyznawac ze maja ochote(podobno zwlaszcza w dni plodne) mamy na tyle konserwatywne spoleczenstwo ze jak kobieta ma ochte to biora ja za szmate i tyle twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan ehhh mam coraz czesciej wrażenie bycia ignorowana sweatdrop ide, do pogadania 3nodding rolleyes Niechaj nieprzewidywalnosć czuwa nad tobą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur oi! Mezus *udaje ze jest grzeczna* *udaje ze zyje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:31 am
Twisted_Exile opcy ja w zasadzie na chwile tylko...... Witay Opcy 4laugh rofl mrgreen twisted @Julka kobieta niewypada sie przyznawac ze maja ochote(podobno zwlaszcza w dni plodne) mamy na tyle konserwatywne spoleczenstwo ze jak kobieta ma ochte to biora ja za szmate i tyle twisted Bla bla bla. Ale spoleczeństwo młodzieży nie jest aż tak bardzo skażone , jeszcze zależy jakiego środowiska i wieku. Co w tym złego w końcu ? Każdy ma potrzebę spełnienia sie seksualnego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:34 am
ninja to se posiedzialem narazie all *poszedl sie uczyc* pamietajcie ze dzisiaj mecz... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur oi! Mezus *udaje ze jest grzeczna* *udaje ze zyje* *ćmok w ucho* w pracy az tak zle?
Moni ja nadal jestem za gwaltem rofl palic! gwalcic! zabijac! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:35 am
Baliaur opcy Baliaur oi! Mezus *udaje ze jest grzeczna* *udaje ze zyje* *ćmok w ucho* w pracy az tak zle?
Moni ja nadal jestem za gwaltem rofl palic! gwalcic! zabijac! mrgreen z zabijaniem mozna sie wstrzymac bo wiesz badzmy ekonomiczni uzywajmy poroduktow wielokrotnego uzytku a nie raz i do smieci wink rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:36 am
nosz kurna. spac mi sie chce. a musze zrobic fizyke. i odpisac i zrobic matme. i zrobic angielski >_< no dla mnie bomba, przynajmniej religie oleje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:36 am
Twisted_Exile czyzby :>? ile dziewczyn jest wyzywanych od szmat przez inne (znacz w wiekszosci to wynika z zazdrosci) jak ta sie przyzna ze zaliczyla numerek z jakims nieznajomym w kiblu w klubie? pozatym ciagle nasz kraj jest swietobliwy niewyruchliwy i takie dziewczyny sa wyklinane prze dewoty(nietylko przez starsze babcie) mrgreen twisted A niech sobie stare cnotliwe raszple wyklinaja i na czym niebo stoi , co to kogo poza kandydatami obchodzi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|