|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 7:58 am
RUFUS.ABBYSINIAN Trenody Addik Trenody jestesmy u same ? xd rofl wiec to droogie pol ma na winampie : The Analogs - Trucizna kto jest sam ten jest sam ... blaugh ooo juz nas wiecej i to w przewadze płci damskiej ... nie boisz sie ? xd ...My sie nie boimy! ... *lapie go za fruwajace struny gitary i rozcina sobie dlon*
upssss....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:00 am
Trenody Martwiaki przytakuja xd witam obecnych =] hej ^^ rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:02 am
*podchodzi do pierwszych lepszych zwlok*
stare
wszyscy martwi czy jak ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:02 am
hej... ja tu tylko będę lukać, bo mam trochę spraw do zrobienia... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:04 am
Negai-chan hej... ja tu tylko będę lukać, bo mam trochę spraw do zrobienia... ninja i zostawisz mnie sama z tymi wszystkimi trupami...
*trzesie sie ze strachu*
rofl stare rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:06 am
Julka Negai-chan hej... ja tu tylko będę lukać, bo mam trochę spraw do zrobienia... ninja i zostawisz mnie sama z tymi wszystkimi trupami...
*trzesie sie ze strachu*
rofl stare rofl not alone rofl uhehehe, trupa sie boisz? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:07 am
dark wampirek Julka Negai-chan hej... ja tu tylko będę lukać, bo mam trochę spraw do zrobienia... ninja i zostawisz mnie sama z tymi wszystkimi trupami...
*trzesie sie ze strachu*
rofl stare rofl not alone rofl uhehehe, trupa sie boisz? twisted nie
ale nie lubie gadac z trupami
sa takie malomowne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:08 am
Julka nie
ale nie lubie gadac z trupami
sa takie malomowne... to nie ich wina ze sa martwe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:09 am
Trenody Addik Trenody jestesmy u same ? xd rofl wiec to droogie pol ma na winampie : The Analogs - Trucizna kto jest sam ten jest sam ... blaugh ooo juz nas wiecej i to w przewadze płci damskiej ... nie boisz sie ? xd nic a nic ...bo mam .. ninja *rozglada sie* ninja ... yyy ... mlotek rofl blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:12 am
Addik nic a nic ...bo mam .. ninja *rozglada sie* ninja ... yyy ... mlotek rofl blaugh rofl Z młotkiem? na kobiety? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:15 am
dark wampirek Addik nic a nic ...bo mam .. ninja *rozglada sie* ninja ... yyy ... mlotek rofl blaugh rofl Z młotkiem? na kobiety? XD Addik...
jak mozesz...
rofl rofl rofl
*pracuje nad quescikiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
NaviRetlav rolled 1 100-sided dice:
4
Total: 4 (1-100)
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:16 am
dark wampirek Addik nic a nic ...bo mam .. ninja *rozglada sie* ninja ... yyy ... mlotek rofl blaugh rofl Z młotkiem? na kobiety? XD cicho siedz bo sie wyda ... stare rofl mrgreen * ninja obchodzi ja do okola uwaznie ogladajac , wali ksazka w leb i zwloki przybija do podlogi* blaugh no co sie tak gapicie stare exclaim question pierw znieczulenie a teraz ... ninja sekcja zwlok mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka generated a random number between
1 and 3 ...
1!
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:18 am
Addik cicho siedz bo sie wyda ... stare rofl mrgreen * ninja obchodzi ja do okola uwaznie ogladajac , wali ksazka w leb i zwloki przybija do podlogi* blaugh no co sie tak gapicie stare exclaim question pierw znieczulenie a teraz ... ninja sekcja zwlok mrgreen a czyje to nieby sa zwloki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:20 am
*wlazi do gildii z duuuza iloscia ksiazek w rekach*
ja tu tylko na chwilke bo ide sie zaraz tej no... gejografii uczyc :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 8:22 am
Irinn *wlazi do gildii z duuuza iloscia ksiazek w rekach*
ja tu tylko na chwilke bo ide sie zaraz tej no... gejografii uczyc :/ zadam to samo pytanie co ostatnio aidannie:
oO to jeszcze cos takiego jest w szkole question
rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |