|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:07 am
wiesz Flac ja dobrze wiem przez co ty to rozumiałeś.....*siada na sofie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:07 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun cze wszystkim ludkom mam 20 min czasu więc wpadłem do was *podbiega* *skacze na sayo* *wiesza sie na szyji* *przytula* witaj 4laugh wow 'przewraca się' xd xd xd 'przytula' hej falcone chyba mnie z kimś pmyliłeś stare hieh.... xd .. przeprasham blaugh za co eek 'przytula' fajne powitanie 'przytula' zawsze chce takie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:08 am
Sayokun Lethiel Sayokun cze wszystkim ludkom mam 20 min czasu więc wpadłem do was *podbiega* *skacze na sayo* *wiesza sie na szyji* *przytula* witaj 4laugh wow 'przewraca się' xd xd xd 'przytula' hej falcone chyba mnie z kimś pmyliłeś stare xd o fu*k co za wpadka xd sorka ale......... no ale.............. sam nie wiem xd ale ciebie tez bardzo milo widziec wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:08 am
*zawiązuje bangaż*dzienx za pomoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:09 am
Hejas normalnie dzień z du** ale co tam teraz siedze i odrabiam zadania maturalne z fizy ale kanał :/ a co u was ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone xd o fu*k co za wpadka xd sorka ale......... no ale.............. sam nie wiem xd ale ciebie tez bardzo milo widziec wink shinn pewnie się gdzieś urwał z katką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya *zawiązuje bangaż*dzienx za pomoc o juz skonczylas szkoda....... bo masz taki mieciutki brzuch*znow sie zaczyna slinic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:10 am
Falcone Sayokun Lethiel Sayokun cze wszystkim ludkom mam 20 min czasu więc wpadłem do was *podbiega* *skacze na sayo* *wiesza sie na szyji* *przytula* witaj 4laugh wow 'przewraca się' xd xd xd 'przytula' hej falcone chyba mnie z kimś pmyliłeś stare xd o fu*k co za wpadka xd sorka ale......... no ale.............. sam nie wiem xd ale ciebie tez bardzo milo widziec wink nie psheklinaj xd siema Lorak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:10 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun cze wszystkim ludkom mam 20 min czasu więc wpadłem do was *podbiega* *skacze na sayo* *wiesza sie na szyji* *przytula* witaj 4laugh wow 'przewraca się' xd xd xd 'przytula' hej falcone chyba mnie z kimś pmyliłeś stare hieh.... xd .. przeprasham blaugh za co eek 'przytula' fajne powitanie 'przytula' zawsze chce takie xd hieh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:11 am
Falcone Ntsumi_Aya *zawiązuje bangaż*dzienx za pomoc o juz skonczylas szkoda....... bo masz taki mieciutki brzuch*znow sie zaczyna slinic* przestań....a tak wogule....to nic nas teraz nie zaatakuje?? xd fajnie by było ;] jak zawsze ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Hejas normalnie dzień z du** ale co tam teraz siedze i odrabiam zadania maturalne z fizy ale kanał :/ a co u was ?? życie nie manga trzeba robic co sie musi a nie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya nie psheklinaj xd siema Lorak dobra juz nie bede stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Siada w swoim kąciku na ukochanym dywaniku i spogląda ze zdziwieniem na zebranych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:12 am
witam ponownie!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:12 am
Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya *zawiązuje bangaż*dzienx za pomoc o juz skonczylas szkoda....... bo masz taki mieciutki brzuch*znow sie zaczyna slinic* przestań....a tak wogule....to nic nas teraz nie zaatakuje?? xd fajnie by było ;] jak zawsze ;] "atak wściekłej lethiel 3" możemy nakręcić film
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|