|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 9:44 am
Melina? tak? wiec...
Ni chuja nie ide do Chłopaka niech sie wali a jak podskoczy to za fraki i do klopa sie spusci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:06 am
Morning_Angel_Of_Truth Melina? tak? wiec... Ni chuja nie ide do Chłopaka niech sie wali a jak podskoczy to za fraki i do klopa sie spusci blaugh i chuj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:51 am
Ridsu Morning_Angel_Of_Truth Melina? tak? wiec... Ni chuja nie ide do Chłopaka niech sie wali a jak podskoczy to za fraki i do klopa sie spusci blaugh i chuj mrgreen i wpizdziec exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 12:19 pm
ale tu sie glupio i nudno zrobilo jak slowo daje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 1:35 pm
Raticiel Ridsu Morning_Angel_Of_Truth Melina? tak? wiec... Ni chuja nie ide do Chłopaka niech sie wali a jak podskoczy to za fraki i do klopa sie spusci blaugh i chuj mrgreen i wpizdziec exclaim dzień kurwa dobry :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 8:54 am
i chuj wam wszystkim w dupe stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 11:30 am
po arz pierwszy cos tu napisze.... sorry, ze to tu pisze, ale musze sie gdzies wyrzyc == (nie na temat jak zwykle),a le kurwa poprostu ludzie to chuje, no..... mam jakiś dzisiaj wkurwisty dzień == jasze moja koleżanka co chwila mi '==' przesyla == i mnie ta dziwka jescze bardziej wkurwila i wogole == i mi marudzi caly zcas i pierdzieli jakies glupoty, a jak ja poprosze, zeby mi te pojebane mp3 wyslala, to mowi, ze kurwa nie etraz i znow mi pieprzy pierdoly, ze ona kurwa ma zly dzien i ze ja kolega zdolowal == zwykle bym jej wspolczula, ale mam zly humor, kurwa.... pieprzcie sie i zostawcie mnie dzis w spokoju, bo kurwa ze mna nikt dzisiaj nie wytrzyma XD (nie ma to jak pieprzony okres przed okresowy normalnie ==)
i jeszcze mi nie wyslal wczesniej tego posta kurwa ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 12:05 pm
chari-san po arz pierwszy cos tu napisze.... sorry, ze to tu pisze, ale musze sie gdzies wyrzyc == (nie na temat jak zwykle),a le kurwa poprostu ludzie to chuje, no..... mam jakiś dzisiaj wkurwisty dzień == jasze moja koleżanka co chwila mi '==' przesyla == i mnie ta dziwka jescze bardziej wkurwila i wogole == i mi marudzi caly zcas i pierdzieli jakies glupoty, a jak ja poprosze, zeby mi te pojebane mp3 wyslala, to mowi, ze kurwa nie etraz i znow mi pieprzy pierdoly, ze ona kurwa ma zly dzien i ze ja kolega zdolowal == zwykle bym jej wspolczula, ale mam zly humor, kurwa.... pieprzcie sie i zostawcie mnie dzis w spokoju, bo kurwa ze mna nikt dzisiaj nie wytrzyma XD (nie ma to jak pieprzony okres przed okresowy normalnie ==) i jeszcze mi nie wyslal wczesniej tego posta kurwa == *przytula sie do jej nogi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 4:02 am
chari-san po arz pierwszy cos tu napisze.... sorry, ze to tu pisze, ale musze sie gdzies wyrzyc == (nie na temat jak zwykle),a le kurwa poprostu ludzie to chuje, no..... mam jakiś dzisiaj wkurwisty dzień == jasze moja koleżanka co chwila mi '==' przesyla == i mnie ta dziwka jescze bardziej wkurwila i wogole == i mi marudzi caly zcas i pierdzieli jakies glupoty, a jak ja poprosze, zeby mi te pojebane mp3 wyslala, to mowi, ze kurwa nie etraz i znow mi pieprzy pierdoly, ze ona kurwa ma zly dzien i ze ja kolega zdolowal == zwykle bym jej wspolczula, ale mam zly humor, kurwa.... pieprzcie sie i zostawcie mnie dzis w spokoju, bo kurwa ze mna nikt dzisiaj nie wytrzyma XD (nie ma to jak pieprzony okres przed okresowy normalnie ==) i jeszcze mi nie wyslal wczesniej tego posta kurwa == ludzie to chuje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 4:30 am
Autark chari-san po arz pierwszy cos tu napisze.... sorry, ze to tu pisze, ale musze sie gdzies wyrzyc == (nie na temat jak zwykle),a le kurwa poprostu ludzie to chuje, no..... mam jakiś dzisiaj wkurwisty dzień == jasze moja koleżanka co chwila mi '==' przesyla == i mnie ta dziwka jescze bardziej wkurwila i wogole == i mi marudzi caly zcas i pierdzieli jakies glupoty, a jak ja poprosze, zeby mi te pojebane mp3 wyslala, to mowi, ze kurwa nie etraz i znow mi pieprzy pierdoly, ze ona kurwa ma zly dzien i ze ja kolega zdolowal == zwykle bym jej wspolczula, ale mam zly humor, kurwa.... pieprzcie sie i zostawcie mnie dzis w spokoju, bo kurwa ze mna nikt dzisiaj nie wytrzyma XD (nie ma to jak pieprzony okres przed okresowy normalnie ==) i jeszcze mi nie wyslal wczesniej tego posta kurwa == ludzie to chuje 4laugh i jebane pizdy 4laugh exclaim polska lacina podworkowa w sluzbie odstresowania... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 5:24 am
Raticiel Autark chari-san po arz pierwszy cos tu napisze.... sorry, ze to tu pisze, ale musze sie gdzies wyrzyc == (nie na temat jak zwykle),a le kurwa poprostu ludzie to chuje, no..... mam jakiś dzisiaj wkurwisty dzień == jasze moja koleżanka co chwila mi '==' przesyla == i mnie ta dziwka jescze bardziej wkurwila i wogole == i mi marudzi caly zcas i pierdzieli jakies glupoty, a jak ja poprosze, zeby mi te pojebane mp3 wyslala, to mowi, ze kurwa nie etraz i znow mi pieprzy pierdoly, ze ona kurwa ma zly dzien i ze ja kolega zdolowal == zwykle bym jej wspolczula, ale mam zly humor, kurwa.... pieprzcie sie i zostawcie mnie dzis w spokoju, bo kurwa ze mna nikt dzisiaj nie wytrzyma XD (nie ma to jak pieprzony okres przed okresowy normalnie ==) i jeszcze mi nie wyslal wczesniej tego posta kurwa == ludzie to chuje 4laugh i jebane pizdy 4laugh exclaim polska lacina podworkowa w sluzbie odstresowania... XDi homiki po pesekcji 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 5:29 am
Autark Raticiel Autark chari-san po arz pierwszy cos tu napisze.... sorry, ze to tu pisze, ale musze sie gdzies wyrzyc == (nie na temat jak zwykle),a le kurwa poprostu ludzie to chuje, no..... mam jakiś dzisiaj wkurwisty dzień == jasze moja koleżanka co chwila mi '==' przesyla == i mnie ta dziwka jescze bardziej wkurwila i wogole == i mi marudzi caly zcas i pierdzieli jakies glupoty, a jak ja poprosze, zeby mi te pojebane mp3 wyslala, to mowi, ze kurwa nie etraz i znow mi pieprzy pierdoly, ze ona kurwa ma zly dzien i ze ja kolega zdolowal == zwykle bym jej wspolczula, ale mam zly humor, kurwa.... pieprzcie sie i zostawcie mnie dzis w spokoju, bo kurwa ze mna nikt dzisiaj nie wytrzyma XD (nie ma to jak pieprzony okres przed okresowy normalnie ==) i jeszcze mi nie wyslal wczesniej tego posta kurwa == ludzie to chuje 4laugh i jebane pizdy 4laugh exclaim polska lacina podworkowa w sluzbie odstresowania... XDi homiki po pesekcji 4laugh i sterylizowane papuzki po ptasiej grypie i lewatywie przez ucho gonk domokun xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 9:13 am
czemu nikt mnie nie lubi? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 9:24 am
degenerat czemu nikt mnie nie lubi? crying mozliwe za masz kaprawa osobowosc... ale to tylko domysl......... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 11:10 am
Raticiel Autark Raticiel Autark chari-san po arz pierwszy cos tu napisze.... sorry, ze to tu pisze, ale musze sie gdzies wyrzyc == (nie na temat jak zwykle),a le kurwa poprostu ludzie to chuje, no..... mam jakiś dzisiaj wkurwisty dzień == jasze moja koleżanka co chwila mi '==' przesyla == i mnie ta dziwka jescze bardziej wkurwila i wogole == i mi marudzi caly zcas i pierdzieli jakies glupoty, a jak ja poprosze, zeby mi te pojebane mp3 wyslala, to mowi, ze kurwa nie etraz i znow mi pieprzy pierdoly, ze ona kurwa ma zly dzien i ze ja kolega zdolowal == zwykle bym jej wspolczula, ale mam zly humor, kurwa.... pieprzcie sie i zostawcie mnie dzis w spokoju, bo kurwa ze mna nikt dzisiaj nie wytrzyma XD (nie ma to jak pieprzony okres przed okresowy normalnie ==) i jeszcze mi nie wyslal wczesniej tego posta kurwa == ludzie to chuje 4laugh i jebane pizdy 4laugh exclaim polska lacina podworkowa w sluzbie odstresowania... XDi homiki po pesekcji 4laugh i sterylizowane papuzki po ptasiej grypie i lewatywie przez ucho gonk domokun xd wink Jestes zboczona xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|