|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:00 am
Yume cio ci tak szybko necik dziala ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:03 am
uh.. czy ja jestem tu sama..... ??? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:04 am
uhh ja wlasnie wrocilem z meczacych zakupow i mam dosc, tu jest jak w saunie gonk o ja biedny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:10 am
hih jestem z tobą smile moze i marny ze mnie towarzysz ale co tam służe uprzejmie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:10 am
ech....... *siada na foteliku i wpatrza sie w plakat na drzwiach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:13 am
Pisarz hih jestem z tobą smile moze i marny ze mnie towarzysz ale co tam służe uprzejmie wink 4laugh *przytulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:15 am
Lethiel Pisarz hih jestem z tobą smile moze i marny ze mnie towarzysz ale co tam służe uprzejmie wink 4laugh *przytulas* whee hih i robie za przytulanke nie jestem wszakże pluszowy ale staram sie jak moge xd 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:16 am
Pisarz Lethiel Pisarz hih jestem z tobą smile moze i marny ze mnie towarzysz ale co tam służe uprzejmie wink 4laugh *przytulas* whee hih i robie za przytulanke nie jestem wszakże pluszowy ale staram sie jak moge xd 3nodding wink hieh.... przeprasham ale uwielbiam przytulasy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:20 am
Lethiel Pisarz Lethiel Pisarz hih jestem z tobą smile moze i marny ze mnie towarzysz ale co tam służe uprzejmie wink 4laugh *przytulas* whee hih i robie za przytulanke nie jestem wszakże pluszowy ale staram sie jak moge xd 3nodding wink hieh.... przeprasham ale uwielbiam przytulasy whee to sie nie krempuj zawszem gotów na przytulasa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:25 am
witajcie blaugh co porabiacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:27 am
kingus witajcie blaugh co porabiacie? w zasadzie to odpoczywamy i omawiamy sprawy przytulologii xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 08, 2004 3:29 am
Pisarz kingus witajcie blaugh co porabiacie? w zasadzie to odpoczywamy i omawiamy sprawy przytulologii xd wink hmmm do tej pory marzylam zeby pojsc kiedys na japonistyke, ale teraz mam dylemat, bo przytulologia tez moze byc interesujaca blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|