|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 12:20 pm
Narcisz öhm... pansexuális? mrgreen (ez a rövid válasz.....ha tehetném nem nékül élnék....De tény a lányok ritkábban érdekelnek...) Ajjaj... eek sweatdrop Na nem veszem elő többet ezt a témát... sweatdrop Minden esetre beírom a noteszembe hogy "Vigyázni Nárcisszal!!!" Nem tudom felírni már ezzel van betelve a noteszem... sweatdrop Én szeretek férfi lenni és a lányokat szeretem... sweatdrop Ciki mi? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 12:26 pm
sgergely Narcisz öhm... pansexuális? mrgreen (ez a rövid válasz.....ha tehetném nem nékül élnék....De tény a lányok ritkábban érdekelnek...) Ajjaj... eek sweatdrop Na nem veszem elő többet ezt a témát... sweatdrop Minden esetre beírom a noteszembe hogy "Vigyázni Nárcisszal!!!" Nem tudom felírni már ezzel van betelve a noteszem... sweatdrop Én szeretek férfi lenni és a lányokat szeretem... sweatdrop Ciki mi? xd xd xd XD Ne is, mert megverlekXD Höm..nem, teljesen normális vagy, őrülj neki. Nyugi, neked nem kell félned, ***** még nem vagyokXD Azért még kanyaíntsd oda, hogy ne tegyél fel nekem bioszos kérdéseket..... ha csak 3-4 órád van a válaszra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 12:37 pm
Noh de kivirágzott ez a vallás téma smile Egyetértek nagyjából ezekkel különben. én vallásos suliba meg hittanra se jártam. Lehet hogy írtam a vallásos témában de nekem picit ilyen is olyan is a hitem.... De tisztelem a nem kizsákmányolós vallásokat sőt az önmegismerős keletiek kezdenek szimpik lenni, bár a sok meditáláshoz nem vagyok/lennék hozzászokva... De tisztelem a vallásokat amelyek nem zsákmányolnak nem erőltetnek stb. Megint idézek picit amivel kb 1etértek: "seeking ascension, in a way or another, it's what it's really all about" ("keresni a felemelkedést így vagy úgy, igazából erről szól az egész") Azaz ahogy többféle életút, megismerési mód lehet, úgy a többféle hit is megvalósul - szerintem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 12:46 pm
Obilia Noh de kivirágzott ez a vallás téma smile Egyetértek nagyjából ezekkel különben. én vallásos suliba meg hittanra se jártam. Lehet hogy írtam a vallásos témában de nekem picit ilyen is olyan is a hitem.... De tisztelem a nem kizsákmányolós vallásokat sőt az önmegismerős keletiek kezdenek szimpik lenni, bár a sok meditáláshoz nem vagyok/lennék hozzászokva... De tisztelem a vallásokat amelyek nem zsákmányolnak nem erőltetnek stb. Megint idézek picit amivel kb 1etértek: "seeking ascension, in a way or another, it's what it's really all about" ("keresni a felemelkedést így vagy úgy, igazából erről szól az egész") Azaz ahogy többféle életút, megismerési mód lehet, úgy a többféle hit is megvalósul - szerintem sweatdrop igaaaaz biggrin én vallásos suliba járok (még demár nemsokáig) és már 2-tól volt hittanunk (mer én 2-ba kerültem oda.. -_- mer elköltöztünk mind1 mellékes) igaz a hittantanár (alsós) elment a suliból, mert annyira kikészítettük h már látni se akart minket és most parkőr xD am engemis húz a keleti vallás meg a papnők meg minden ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 12:57 pm
nyeh..én még csak most csöppentem bele a vallásos suliba ^_^" Panaszkodni nincs okom. Lehet jobban jártam most gimivel, mint ha szakmát tanultam volna, amit elvileg 13.-ba tanulhatok a sulimban surprised tiszta tutii >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 1:00 pm
Sztyanime nyeh..én még csak most csöppentem bele a vallásos suliba ^_^" Panaszkodni nincs okom. Lehet jobban jártam most gimivel, mint ha szakmát tanultam volna, amit elvileg 13.-ba tanulhatok a sulimban surprised tiszta tutii >w< ooh tényleg? ^^ hajrá biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 1:02 pm
RockNekoGirl94 Sztyanime nyeh..én még csak most csöppentem bele a vallásos suliba ^_^" Panaszkodni nincs okom. Lehet jobban jártam most gimivel, mint ha szakmát tanultam volna, amit elvileg 13.-ba tanulhatok a sulimban surprised tiszta tutii >w< ooh tényleg? ^^ hajrá biggrin n_n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 1:02 pm
Frászt! xd RockNeko! Te nem a keleti vallásokat, japánt, ázsiát szereted hanem az animét. 3nodding Igazából közülünk lusta nyugatiak közül a többség egy hetet nem bírna ki japánban. (Leszámítva ha csak turista) xd xd xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 1:04 pm
sgergely Frászt! xd RockNeko! Te nem a keleti vallásokat, japánt, ázsiát szereted hanem az animét. 3nodding Igazából közülünk lusta nyugatiak közül a többség egy hetet nem bírna ki japánban. (Leszámítva ha csak turista) xd xd xd 3nodding én mindent szeretek ami Japán biggrin anime, manga, vallás, buddhizmus, ázsia wáá minden XD WUU ÉN KIBÍRNÉÉÉK O_O vagyis megpróbálnám *.* fogadjunk XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 1:10 pm
RockNekoGirl94 sgergely Frászt! xd RockNeko! Te nem a keleti vallásokat, japánt, ázsiát szereted hanem az animét. 3nodding Igazából közülünk lusta nyugatiak közül a többség egy hetet nem bírna ki japánban. (Leszámítva ha csak turista) xd xd xd 3nodding én mindent szeretek ami Japán biggrin anime, manga, vallás, buddhizmus, ázsia wáá minden XD WUU ÉN KIBÍRNÉÉÉK O_O vagyis megpróbálnám *.* fogadjunk XD *megragadja Zoey kezét* veled meheteeek? redface *w*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 1:12 pm
Sztyanime RockNekoGirl94 sgergely Frászt! xd RockNeko! Te nem a keleti vallásokat, japánt, ázsiát szereted hanem az animét. 3nodding Igazából közülünk lusta nyugatiak közül a többség egy hetet nem bírna ki japánban. (Leszámítva ha csak turista) xd xd xd 3nodding én mindent szeretek ami Japán biggrin anime, manga, vallás, buddhizmus, ázsia wáá minden XD WUU ÉN KIBÍRNÉÉÉK O_O vagyis megpróbálnám *.* fogadjunk XD *megragadja Zoey kezét* veled meheteeek? redface *w*persze!! menjünk próbára biggrin *segít bepakolni Sztyanimének ^^* olyan lesz mint a Celeb vagyok ments ki innen XD najo azértnem... azért azt a Benkőt a lantművészt nem visszük magunkkal -_- de inkább legyen a címe: SGergely túlélő műsora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 1:12 pm
Iskolába kell járnod és jól tanulnod és és és... És kollégiumban laknod...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 1:13 pm
sgergely Iskolába kell járnod és jól tanulnod és és és... És kollégiumban laknod... a kolesz az muszáj? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 1:14 pm
RockNekoGirl94 Sztyanime RockNekoGirl94 sgergely Frászt! xd RockNeko! Te nem a keleti vallásokat, japánt, ázsiát szereted hanem az animét. 3nodding Igazából közülünk lusta nyugatiak közül a többség egy hetet nem bírna ki japánban. (Leszámítva ha csak turista) xd xd xd 3nodding én mindent szeretek ami Japán biggrin anime, manga, vallás, buddhizmus, ázsia wáá minden XD WUU ÉN KIBÍRNÉÉÉK O_O vagyis megpróbálnám *.* fogadjunk XD *megragadja Zoey kezét* veled meheteeek? redface *w*persze!! menjünk próbára biggrin *segít bepakolni Sztyanimének ^^* olyan lesz mint a Celeb vagyok ments ki innen XD najo azértnem... azért azt a Benkőt a lantművészt nem visszük magunkkal -_- de inkább legyen a címe: SGergely túlélő műsora LOL Benkő helyett jön Maci, Napsugár és Stranger xd (ők már jelentkeztek xD ) még valaki? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 1:15 pm
Én szeretem japánt, és érdekel a kúltura, mint amolyan is. De amióta a volt fiúm azzal idegelt minket, hogy japánt tanul.... És ő TÉNYLEG tanulta... előkapott egy hivatalos nyelvkönyvet, és egész nap jeleket írt, meg szavakat, mondatszerkezeteket tanult.... még engem is nekozotXD Hála égnek az érettségi miatt nem volt már ideje rá....Mostmár csak a Final fantasy teljes szóról-szóra való elmesélét kell tűrnünk...XD Az animestarsban azt is szeretem, hogy ott rendes kúlturális cikkek vannak és sokat írnak történelemről, szokásokról, hétköznapi életről, méghozá reálisan. És tudom, hogy meghalnék ott a lusta fajtámmal, soha nem költöznék odaXD A frász fog ennyit dolgozni, ennyire merev lenni, ennyire megfelelni a szociális elvárásnak... (úgyis megbámulnának amiért szőke vagyok)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|